Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

ešte na základke som mal celkom zaujímavý spôsob na ťaháky:
na mojom mieste asi v strede bola diera, priemer asi centimeter. niekto predomnou vyrobil :) tak som ju využil - do lavice buď otvorený zošit, alebo nejaký papierik s ťahákmi. cez dieru som pozeral na ťahák a učiteľ si myslí, že do písomky. keď bolo treba, len som siahol do lavice a papier posunul. 100% účinnosť :D len aby sa neobjavilo nejako moc veľkých dier v laviciach teraz :lol:
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

Dnes sme pisali zo SJ a som nevedel kde si mam dat tahak tak som si vsetko napisal do mobilu a ten som si vlozil do rukava a ked ucitelka zasla tak som si vysunul mobil odpisal co som nevedel zasunul a na nic neprisla :lol:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Možno staré ale robím si potlače na fľašky.. síce to nie je taký papier ako originál na fľaške ale kancelársky.. ale farba identická a namiesto zloženia, výrobcu atď. je látka hehe.. 100% účinnosť & úspešnosť, veď koho by napadla fĺaša ako ťahak..
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nepride mi to ako celkom prirodzene, aby som pocas pisomky ci testu manipuloval s flasou... ci zijem v inej dobe?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

No u nás v pohode sa napijem.. zatiaľ nám to nezakazuje nikto okrem fyzikára a slovenčinárky.. a nikto tie malé písmenka na fľaši neuvidí.. neviem ako na iných školách..
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

smejo napísal:nepride mi to ako celkom prirodzene, aby som pocas pisomky ci testu manipuloval s flasou... ci zijem v inej dobe?
preco by si nou mal manipolovat, myslim ze ju staci postavit na lavicu pred pisomku :)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja pouzivam siroke rukavy a tahak si dam pod rukaa ruky s ktorou pisem a s druhou rukou s nim manipulujem
smejo
Addict
Addict

uz na zakladke bol na lavici max peracnik, na strednej povacsine neakceptuju ani ten, preto tolke pocudovanie
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

Ľudia, privítal by som skôr niečo originálne ;) urobil som návrh v programe, ako by to mohlo vyzerať ;)

Tak kuknite prilohu, prišiel som na to ja s kamošom, ale teraz mám inú lavicu, ale asi si ju polepím zasa je to dobrý spôsob :)

Keď sa učka nepozerá iba kuknite ;) najlešie vytlačiť na a4 fontom tak 6 a odstrihnúť - minimalizovať :)

ahojte ...
Prílohy
tahak.gif
(11.09 KiB) 150 stiahnutí
smejo
Addict
Addict

to ma byt nieco prevratne? :D mozno vylovim niekde fotku mojej lavice v deviatke, to budes zizat :D

// nasiel som cosi... ta lavica bol jeden raj - tahaky sa dali zakamuflovat mnoho sposobmi, okrem "obycajneho" napisania perom medzi ostatne carbanice napriklad aj nalepenim vystrihnuteho papiera vytlaceneho fontom 3-6, podla mnozstva textu - nasledne sa to jednoducho zakamuflovalo aby to na podklade nekricalo (zvyraznovace, ceruzky ap.)

raz sa mi stalo, ze som si na hodine lepil a ucitelka ku mne prisla, ze co to robim :D
Prílohy
to v zeleno-bielom som ja pred troma rokmi :)
to v zeleno-bielom som ja pred troma rokmi :)
moja strana
moja strana
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

a čo ked mame nove lavice ??? fung nove nemožeme nane pisať ani lepiť nič proste ako keby boli zo zlata ?
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

My mame staré rachetle :-D
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Zaxman napísal:a čo ked mame nove lavice ??? fung nove nemožeme nane pisať ani lepiť nič proste ako keby boli zo zlata ?
kup igelitovy obrus a lep nato, nalep nato kopu kravin, nejake plagatiky, pokreslite to centrofixkou, a niekde si nechajte meisto na tahaky a ked sa bude profka pytat povec ze sa ti to tak paci;)
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Moj kamarat si polozil zosit na tycku od radiatora a pekne si to cital :D
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

kusky papierov vzdy si napisem na papier v asi tak 2x2 cm vo worde so 4 pismom vytlacim oblepim s lepiacov paskou aby sa to nepokrcilo ani nic podobne ked budem niekedy robit tak odfotim a ukazem ako to vypada :)
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

uf, si pamatam ze najhorsie boli tie nove bledohnede lavice s vrubkami...nedalo sa na to dobre pisat a ked clovek nieco napisal tak to bolo strasne vidiet...este,ze som odrastla na starych dobrych tmavozelenych hladkych laviciach :)
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

takze ja si bud napisem vo worde celu latku a dam si ju do mobilu alebo si zmensim pismo a vytlacim ,.,.alebo najlepsie na matiku mam vzorce napisane na ruke ,.,..,,.alebo zo vsetkeho najistejsia je lavica:D:D tam sa toho dost zmestii a je to na paraduu:D:D
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

nafotim si veci do telefonu a pekne si vsetko odkukam. na pozadi mi bezi samozrejme kalkulacka

pripadne icq na mobile je super vec pokial spoluziak sedi na internate so skriptami v ruke.
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jussi »

jaa mam takeho skveleeho spolusediaceho, pozdravujem :D žee on sa stalee uči, prostee taka kocka....vždy poradiii začo mu veľmi pekne dakujem :lol:
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Tak robiť a používať ťaháky je asi jediné čo som sa naučil na SŠ :) A používam teda "klasiku" -napisane vo Worde,zmenšené,zvyč na 5-5,5 ,keď je moc tak obojstranne a keď treba náhodou viac kusov,tak si berem mikinu s velkym vačkom po celej šírke a tam sa to už da prestriedať.ťaháky si nikde nelepim ani nevkladam,iba ich mam pod rukou,tak je povacsine este vždy čas sa ho zbaviť,pokial vycitim že examinator je značne znepokojený :D čo sa týka rekordu počtu ťahákov,tak ten som zaznamenal u jedneho chalana z fakulty,ktorý si na skúšku doniesol komplet skripta na 26 tahakoch...ale sposob akym ich pouzival :happyrespect:
Napísať odpoveď