na mojom mieste asi v strede bola diera, priemer asi centimeter. niekto predomnou vyrobil
Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
ešte na základke som mal celkom zaujímavý spôsob na ťaháky:
na mojom mieste asi v strede bola diera, priemer asi centimeter. niekto predomnou vyrobil
tak som ju využil - do lavice buď otvorený zošit, alebo nejaký papierik s ťahákmi. cez dieru som pozeral na ťahák a učiteľ si myslí, že do písomky. keď bolo treba, len som siahol do lavice a papier posunul. 100% účinnosť
len aby sa neobjavilo nejako moc veľkých dier v laviciach teraz 
Ľudia, privítal by som skôr niečo originálne
urobil som návrh v programe, ako by to mohlo vyzerať 
Tak kuknite prilohu, prišiel som na to ja s kamošom, ale teraz mám inú lavicu, ale asi si ju polepím zasa je to dobrý spôsob
Keď sa učka nepozerá iba kuknite
najlešie vytlačiť na a4 fontom tak 6 a odstrihnúť - minimalizovať 
ahojte ...
Tak kuknite prilohu, prišiel som na to ja s kamošom, ale teraz mám inú lavicu, ale asi si ju polepím zasa je to dobrý spôsob
Keď sa učka nepozerá iba kuknite
ahojte ...
- Prílohy
-
- tahak.gif
- (11.09 KiB) 150 stiahnutí
to ma byt nieco prevratne?
mozno vylovim niekde fotku mojej lavice v deviatke, to budes zizat 
// nasiel som cosi... ta lavica bol jeden raj - tahaky sa dali zakamuflovat mnoho sposobmi, okrem "obycajneho" napisania perom medzi ostatne carbanice napriklad aj nalepenim vystrihnuteho papiera vytlaceneho fontom 3-6, podla mnozstva textu - nasledne sa to jednoducho zakamuflovalo aby to na podklade nekricalo (zvyraznovace, ceruzky ap.)
raz sa mi stalo, ze som si na hodine lepil a ucitelka ku mne prisla, ze co to robim
// nasiel som cosi... ta lavica bol jeden raj - tahaky sa dali zakamuflovat mnoho sposobmi, okrem "obycajneho" napisania perom medzi ostatne carbanice napriklad aj nalepenim vystrihnuteho papiera vytlaceneho fontom 3-6, podla mnozstva textu - nasledne sa to jednoducho zakamuflovalo aby to na podklade nekricalo (zvyraznovace, ceruzky ap.)
raz sa mi stalo, ze som si na hodine lepil a ucitelka ku mne prisla, ze co to robim
kup igelitovy obrus a lep nato, nalep nato kopu kravin, nejake plagatiky, pokreslite to centrofixkou, a niekde si nechajte meisto na tahaky a ked sa bude profka pytat povec ze sa ti to tak paci;)Zaxman napísal:a čo ked mame nove lavice ??? fung nove nemožeme nane pisať ani lepiť nič proste ako keby boli zo zlata ?
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak robiť a používať ťaháky je asi jediné čo som sa naučil na SŠ
A používam teda "klasiku" -napisane vo Worde,zmenšené,zvyč na 5-5,5 ,keď je moc tak obojstranne a keď treba náhodou viac kusov,tak si berem mikinu s velkym vačkom po celej šírke a tam sa to už da prestriedať.ťaháky si nikde nelepim ani nevkladam,iba ich mam pod rukou,tak je povacsine este vždy čas sa ho zbaviť,pokial vycitim že examinator je značne znepokojený
čo sa týka rekordu počtu ťahákov,tak ten som zaznamenal u jedneho chalana z fakulty,ktorý si na skúšku doniesol komplet skripta na 26 tahakoch...ale sposob akym ich pouzival