Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

IM napísal:a ty co mas obrazok gangsta sa tu hras na velkeho borca sa uvedom chlapce lebo ti dam facku a tvoja hlava prerazi stenu hhh..........a tu tvoju palku zlomim v zuboch a tebe natrhnem prdel .........a iq mam urcite vatsie nez tvoja cela rodinka ty blboune ........pockaj ako sa vola ta pesnicka jasne andilek debilek ta ta presne vystihuje pan dokonaly gangsta si hral prilis mafiu :!: a tovje nechopne nezmyselne narazky si nechaj pre tovju mamicku .......ktorej ides hned ked ti neikto neico povie zle a mamicke pod suknicku ale tam kde tovju mamicku kazdy den pichulam haha
Kedykolvek. Vies kolki mali plnu hubu reci ako ty, za tie roky co som tu alebo na lamkach? Kopa. Vies kolkym som dal svoju adresu? Vsetkym. Vies kolki prisli? Ani jeden. Aj tebe ju na ss poslem ak chces a kazdy den budem netrpezlivo cakat kedy pride nejaky zakomplexovany zasran co ma plnu hlavu rytmusa a fast & furios a mysli si ze mu svet lezi pri nohach.

Kedykolvek ty bravcova hlava, kedykolvek.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Aby som tuto temu vratil s5 tak moja cerstva skusenost z Bardejova: Stojim na krizovatke, pred semaforom Autoskola, cierne Punto s vypeckovanymi reprakmi, ja a za mnou policajti v Golfe. Skoci oranzova, dam si tam 1 a cakam zrazu autoskola poskoci hop-cup a je to v prdeli, skapal mu motor, na to v momente zacne teepek v Punte trubit ako zmagoreny, vyskoci z auta a pokrikuje na autoskolu, na to vydim v spatnom ako Policajti zapli majaky a chcu ma obist tak sa trosku posuniem. Na to nasleduje kratky proces, chalan (typujem okolo 22rokov) je "pod dozorom" presunuty okamzite autom na krajnicu, nasleduje prehliadka vozidla a potrebnych dokumentov. Mali ste vidiet jeho tupy ksicht ked sa obzrel a zbadal policajtov, doteraz mi je z neho na smiech :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tak to musi byt cisty kreten, ked si ide vyskakovat na autoskolu. Ja mam vacsinu dobrych skusenosti, napriklad som raz cakal v BB na semaforoch, to som mal vodicak asi tyzden, za mnou stali auta a ja som este telefonoval. Skocila zelena, skapalo. Nastartujem a skapalo znova, a takto este dvakrat. Stal som tam asi 30 sec a ani jeden vodic nezatrubil ani nic podobne, pekne si ma v klude obisli. Az potom som zistil ze som mal zaradenu trojku :wink:

Taktiez som bol pred par dnami v Trnave a priatelka mi vravi ze davaj pozor lebo tu sa jazdi strasne. Prave naopak, 5x som videl ako si ludia pekne davali prednost aj ked nemuseli a nikdo nebol nervozny. Snad len z tej zapchy co tam bola poobede. Ale inak som bol naozaj prekvapeny aki slusni vodici tam boli.

Inak som si vsimol velmi zaujimavu vec a to ze drviva vacsina zien su naozaj strasne soferky. Kym som nemal vodicak tak som tento fakt bral len ako vtip ci poveru, potobne ako je to so stupiditou blondynok ci policajtov, ale kedze uz jazdim nejaky ten piatok, musim povedat ze je to cista pravda. Kedykolvek vidim auto ktoremu kazdych 5 sekund blikaju brzdove svetla, ktore ide neumerne pomaly ci ktore nedokaze drzat plynulu rychlost, na 80% je to zena. Je to fakt na zamyslenie. Samozrejme poznam niekolko zien z mojho blizkeho okolia ktore su vyborne vodicky ale skusenosti ktore som za ten cas co jazdim nazbieral vravia svoje...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mna skor facinuje ten ich posed za volantom... nazval by som to poloha Novy cas, lebo sedia ako na hajzli drziac so skrcenymi rukami pred sebou tieto akozenoviny :roll: ani nestihne zabrzdit a cumak necha na volante, pripadne jej airbag rozbije drzku ci zlomi vazy...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

IM :smt023
este ani Januar neskoncil a uz si v zozname horucich kandidatov na titul debil roku hojko.com

Komentovat dalej nebudem, v podstate vsetko bolo napisane, len tak okrajovo:
lebo vsetky snivaju po niakom talianovi alebo prinoci na bielom koni s vela vela peniazmi
Dospejes, vytriezves
a este jedna vec ja nejazdim tak stale len ked si to vyzaduje situacia
To by ma naozaj zaujimalo, ze aka zivotnedolezita situacia si vyzaduje jazdit ako ch*j
hcem vam povedat ze ked dostane 18 rocny fagan v dnesnom svete ako ja take auto tak neni sanca aby nezacal machrovat a robit hluposti
To, ze tebe niekto rozum ukradol, neznamena, ze ho nemaju aj ostatni
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

V piatok večer som zažil zaujímavú príhodu. Šiel som s priatelkou na ples. Ona býva na dlhých dieloch v BA, kde je problem zaparkovať v pondelok doobeda, kde ešte v piatok večer, tak som si vyliezol na chodník a zacúval si to medzi 2 na chodníku stojace autá tak, že som zadnou nápravou stál na ploche vyhradenej pre trávnik.
Sotva som vystúpil na mňa začala hučať taká žena z okna, že čo stojím na tráve, že volá políciu. Tak som sa jej s úsmevom porúčal, čo som však nemal robiť. :lol:
Žena zbehla dolu a začala si fotiť moje auto (resp. svoje oko) na mobil tak, že sa pozerala do objektívu a displejom mierila na značku auta. :hehe:

Ako som sa neskôr dozvedel, táto žena má reserve 2 parkovacie miesta a toto robí denno denne. :) Dokonca ževraj raz hulákala cez celý dvor na robotníkov stavajucich lešenie pri vedlajšom dome, lebo trávnik. :roll:
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

Včera večer som došiel s bratom z domu do mlynskej doliny na intrák a chceli sme zaparkovať auto ku šturáku. Brat býva na Manželákoch, tak si povedal, že by bolo predsa len lepšie si to autisko - škoda 125L ísť odparkovať ku Manželákom, tak to otočil a vracali sme sa popri alibabe dole a tam sme chceli odbočiť doľava, aby sme sa potom tou cestou, ktorá ide poza átriáky dostali k manželákom.
Odbočovali sme doľava popri tej zastávke, kde začína 39 a 31 vtedy tam aj presne stál autobus a ako sme odbočovali, tak spoza autobusu vyštartoval hviezdometný k*k*t na Mercedese, nehľadiac na STOP-ku, ktorá tam je a keby bolo trochu namrazené, tak by bol v nás - brata by zabil na 100% → vodič by dostal priamu ranu motorom... našťastie sme to ubrzdili aj my aj on.
Vydrbanec potom pridal a dával si to dole kopcom do mesta.
Nie je v ľudských silách popísať ten amok a zlosť na toho posratého hajzla, ktorý z nás kypel. Aaaaaaaaaaaaaaaaaarghhhhhhh!!! Tým trtkom, ktorí sú frajeri a nejazdia podľa predpisov by som zaradom lámal hnáty a chrbáty, nech si potom dokonca života oni slintajú na vozíčku do lona a nie tí, ktorých zmrzačili! :x :x :x :smt068 :smt067 :smt094 :censored1: :censored1:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

t0m4s3 napísal:To by ma naozaj zaujimalo, ze aka zivotnedolezita situacia si vyzaduje jazdit ako ch*j
porod
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

v pripade IM asi tazko :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pryja napísal:porod
myslis ze by tie zvlhnute trinastky ktore sa on sanzi tym aky je blbec ohurit rovno z neho na pockanie rodili ? ? ? ...

inak ano, ked ide o zdravie beru sa do uvahy hociake prasaciny za volantom, napr. rychlost a alkohol v takom pripade niesu ani priestupkom, keby ta policajti capli myslim ..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

aj to dost zalezi od policajta, ale vacsinou to s privretym okom a strasnou kaznou zhltnu...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

nordkapp_pb napísal:inak ano, ked ide o zdravie beru sa do uvahy hociake prasaciny za volantom, napr. rychlost a alkohol v takom pripade niesu ani priestupkom, keby ta policajti capli myslim ..
No tak to silne pochybujem... pokial je to surne tak mas volat sanitku ... iba oni nemusia dodrziavat pravidla cestnej premavky pokial maju zapnute majaky. Ale ako bolo spomenute zalezi od toho ze aky policajt ta zastavi. (musel by to byt riadny kreten keby videl zenu co rodi v aute a este by zacal vypisovat blocek s pokutou...) Ale pokial viem tak vo vyhlaske sa nic take ako si spomenul nepise, ale mozem sa mylit...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

foter ked mal buracku, mali tam tazko zranene dievcatko (polamane rebra, prepichnute pluca, krvacanie a navyse v bezvedomi...) tak samozrejme hned sa volala zachranka a spol, ale hned zastavovali okoloiduce auta. jeden pan co viezol choru mamu do nemocnice ju vylozil na moste a zobral rodicov s tym dievcatkom do nemocnice. lekar povedal, ze jej tym zachranil zivot, lebo sanitky by sa mala nemusela dockat... :? myslis, ze isiel predpisovo?
teraz par dni dozadu, co ti policajti toho chlapceka viezli do nemocnice a tiez necakali na zachranku... zachranili mu tym zivot. keby si ho viezol ty, mozno ti to trva o minutu dlhsie, lebo by si nemal majaky, ale tiez tam islo o cas :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

miki690 -> pozri zachranka je super vec, vacsinou maju kratke rakcne casy, ale len v pripade ze vies presne povedat kde si ... mam babku na dedine a keby sa tam v chatovej oblasti niekomu nieco stalo, tak necakam na zachranku, ktora by tam ani za rok netrafila ale valim co najrychlejsie do nemocnice ... resp. si dohodnem zachranku niekde na polceste (( neviem teda ci sa to s nimi da tak dohodnut - ja som zatial volal zachranku iba k jednej nehode, ktora nikam neutekala )) ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

da sa dohodnut aj na pol ceste, priapdne na konkretnom mieste, je to pre nich vyhoda, ale zas sa to moze zvrtnut proti tebe, ked sa pacientovi nieco stane, mozu povedat, ze si mu to sposobil ty pocas prevozu k zachranke... :?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ak ste na dedine, ste traja, povedzme, vy, mama a babka. Babke príde zle, zavolám na záchranku, nebudem sa zdržiavať vysvetľovaním, ako sa šofér sanitky má dostať k vášmu domu, ale poviem, aby prišiel do centra dediny, povedzme ku kostolu, obchodu, krčme, železničnému priecestiu, proste k niečomu čo je z hlavnej cesty dobre vyditeľné, prípadne rozpoznateľné. Povedzme mama s babkou ostane, a vy utekáte k dohovorenému miestu. Sanitka tam dôjde, zoberú vás do sanitky, a šoférovi za jazdy budete vysvetľovať ako sa k vášmu domu dostane. Poprípade, ak máte auto, tak vás vodič sanitky bude nasledovať. V takýchto oblastiach je toto najrýchlejšie riešenie. Ak ste dvaja, je to horšie. Ale väčšinou je možnosť požiadať, aby tam utekal sused, suseda, poprípade aby ostal s vašou povedzme babkou on, a vy pôjdete po záchranárov.

//autoeditácia príspevku ( 28 Jan 2009, 13:21 )
Ešte niečo. Ak si napríklad prešovčan a prechádzaš sa po Žiline, to mesto vôbec nepoznáš, a vidíš, že sa stala povedzme autonehoda, zavoláš na záchranku, ale nevieš kde si, tak utekáš k najbližšiemu stĺpu verejného osvetlenia, a nadiktuješ jeho číslo. Podľa GPS ťa okamžite nájdu. Presne kvôli tomuto sú všetky lampy zaznamenané v databáze. Len škoda, že o tomto vie málo ľudí.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

nordkapp_pb napísal:miki690 -> pozri zachranka je super vec, vacsinou maju kratke rakcne casy, ale len v pripade ze vies presne povedat kde si ... mam babku na dedine a keby sa tam v chatovej oblasti niekomu nieco stalo, tak necakam na zachranku, ktora by tam ani za rok netrafila ale valim co najrychlejsie do nemocnice ... resp. si dohodnem zachranku niekde na polceste (( neviem teda ci sa to s nimi da tak dohodnut - ja som zatial volal zachranku iba k jednej nehode, ktora nikam neutekala )) ...
Ja rozumiem ze su na to padne dovody, hovoril som len o tom, ze vyhlaska neopravnuje vodica v takychto pripadoch nedodrziavat predpisy...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Pre takéto prípady existuje §14 Tr. zákona - Krajná núdza......... je na toto celkom dobre aplikovateľný........
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes ci vcera taka prihoda, ktora sa stala snad uz kazdemu. Idem za autom, ktore islo strasne pomaly. Kedze bola na ceste plna ciara a este tam stal aj autobus, tak som neobiehal, pretoze na plnu ciaru si davam pozor a snazim sa to dodrziavat. Lenze to auto sa vlieklo pomaly mozno uz pol minuty a ja som nemal na to nervy, tak ze ho idem obehnut. Bol som uz takmer vedla neho (mozno tak rozdiel dlzky auta), ked tu zrazu maximalne 3 metre pred krizovatkou vyhodil smerovku a zatocil vlavo, nehovoriac o tom, ze sa do zrkadla ani len nepozrel. V tom momente prudke zabrzdenie a zaradenie sa spat. Radsej som na neho ani netrubil, anglicke znacky..., urcite nejaky cigos co si doniesol auto z anglicka.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

hojko napísal:Dnes ci vcera taka prihoda, ktora sa stala snad uz kazdemu. Idem za autom, ktore islo strasne pomaly. Kedze bola na ceste plna ciara a este tam stal aj autobus, tak som neobiehal, pretoze na plnu ciaru si davam pozor a snazim sa to dodrziavat. Lenze to auto sa vlieklo pomaly mozno uz pol minuty a ja som nemal na to nervy, tak ze ho idem obehnut. Bol som uz takmer vedla neho (mozno tak rozdiel dlzky auta), ked tu zrazu maximalne 3 metre pred krizovatkou vyhodil smerovku a zatocil vlavo, nehovoriac o tom, ze sa do zrkadla ani len nepozrel. V tom momente prudke zabrzdenie a zaradenie sa spat. Radsej som na neho ani netrubil, anglicke znacky..., urcite nejaky cigos co si doniesol auto z anglicka.
Tak na toto si dávam pozor. Pokiaľ si išiel po hlavnej ceste ku križovatke, máš povolené predbiehať, ale vôbec by som to nerobil, keďže viem, že väčšina vodičov o tom určite nevie, že môžu byť predbiehaní aj v križovatke, pokiaľ do nej vchádzajú z hlavnej cesty. (Z toho vyplýva, že ak vychádzate z križovatky a idete z vedľajšej cesty aj vpravo, musíte dávať prednosť autám idúcim v oboch smeroch). Avšak keďže tam bola ešte aj plná čiara, tak to bola Tvoja chyba hojko, pretože ten cigoš nemohol čakať, že ho niekto začne predbiehať v križovatke cez plnú čiaru, aj keď sa určite mal pozrieť pre istotu do zrkadla :)
Napísať odpoveď