a ako vacsina ked vidim 13 rocnych chlapcov s obrovskymi teplakami po starkom, tricko ako nocna kosela, mikinu 20-XL a Hrniec na hlave tak padaaam do kolien. + tie ich reci ze jou pocuvaj jako som sa vcera do*ebal. a jea cekuj tu babenku.
Sedlackost najhrubsieho zrna
a ako vacsina ked vidim 13 rocnych chlapcov s obrovskymi teplakami po starkom, tricko ako nocna kosela, mikinu 20-XL a Hrniec na hlave tak padaaam do kolien. + tie ich reci ze jou pocuvaj jako som sa vcera do*ebal. a jea cekuj tu babenku.
-
Stenky
Professional
uz parkrat som zpapsil sam so sebou aby som dakemu white nigga hiphop ganstovi nezobral ten jeho jukebox, ktorym ozvucuje cele okolie, a nerozplieskal ho na marne kusky o zem
neznasam to
neznasam slovo "riesit/poriesit" pride mi uz take opotrebovane (ako bola volakedy haluz .... ) a vlastne mi vadia vsetky slova ktore sa tvaria ze "aha ja som kuul, mam hubu plnu kuul slov co som pocul dakde vonku..."
neznasam slovo "riesit/poriesit" pride mi uz take opotrebovane (ako bola volakedy haluz .... ) a vlastne mi vadia vsetky slova ktore sa tvaria ze "aha ja som kuul, mam hubu plnu kuul slov co som pocul dakde vonku..."
hudbu z mobilu tiez nemusim
taktiez slovko "zrobit" ma vo vnutri rozhadze + to pisomne vyjadrovanie "wjes,looobim,....atd"
retiazky na tricku
prve pubertacke fuziky
5 gangstrov v jednej skodovke 120 + vypeckovana hudba
(ja si dakedy sam musim vypeckovat hudbu, inac by som zaspal za volantom :p )
opite "slecny" valajuce sa uprostred Obchodnej a vykrikujuce po sebe rozne vulgarizmy
toho by ale bolo
taktiez slovko "zrobit" ma vo vnutri rozhadze + to pisomne vyjadrovanie "wjes,looobim,....atd"
retiazky na tricku
prve pubertacke fuziky
5 gangstrov v jednej skodovke 120 + vypeckovana hudba
(ja si dakedy sam musim vypeckovat hudbu, inac by som zaspal za volantom :p )
opite "slecny" valajuce sa uprostred Obchodnej a vykrikujuce po sebe rozne vulgarizmy
toho by ale bolo
ja povazujem za trocha chore rozoberat a fuckovat do typka ktory mal na mobile nahlas hudbu...heh sluchatka mam a pouzivam ich ked idem napr mhd do skoly ale ked idem odprevadit priatelku co byva 5 minut od domu a vraciam sa tak namiesto toho aby som 4 minuty rozoberal cestou zamotane sluchatka pol minuty si ich daval a pol minuty pocuval hudbu tak radsej si pustim potichu na mobile a vypocujem aspon jednu celu skladbu...Gangy napísal:Lol dalsi co si mysli ze kazdy na ulici musi pocuvat to co si on uraci pustit a rodicia mu nedaju dve kila na sluchatka. To uz nejaky ten povestny neger s obrovskym magicom na ramene a grillsami v hube mi pride normalnejsi, nez nejaky asocial co si pusta hudbu na hlas na mobile a povazuje to za samozrejmost.
Prečo by som ja musel byť nútený počúvať tú jeho hudbu? Ja ho tiež nenútim počúvať tú moju. Nie je na tom nič choré, aby brali ohľad aj na druhých. Tu sa nerozoberá niekto, kto ho počúva dakde sám za domom, ale ľudia, čo to počúvajú na verejnosti, kde je viac ľudí ako len on sám.TomAss napísal:ja povazujem za trocha chore rozoberat a fuckovat do typka ktory mal na mobile nahlas hudbu...heh sluchatka mam a pouzivam ich ked idem napr mhd do skoly ale ked idem odprevadit priatelku co byva 5 minut od domu a vraciam sa tak namiesto toho aby som 4 minuty rozoberal cestou zamotane sluchatka pol minuty si ich daval a pol minuty pocuval hudbu tak radsej si pustim potichu na mobile a vypocujem aspon jednu celu skladbu...
Re: Sedlackost najhrubsieho zrna
to mi daco hovor.....kolko krat idem domov zo skoly na buse a v zadu dievcinky v teplakoch a sustakovych vetrovkach, ulizane vlasy....a mobil v ruke naplno ta ich debilna hudba, typu roboticky hlas a tie sracky.....no nozik sa mi vo vrecku otvaraades napísal:tak som dnes isiel po ulici a oproti siel chlap, relativne normalne vyzerajuci a robil vec, ktoru osobne povazujem za maximalnu sedlacinu, aka existuje (resp. na aku som si prave spomenul), a to ze mal zapnutu hudbu z mobilu a tak isiel. ja teda neviem ako vy, ale podla mna to je nieco neuveritelne. asociuje sa to u mna so skupinami vyrastkov s klinom pri patach a siltovkou mierne dolava. toto je v kategorii "ponozky v sandaloch". co vy osobne povazujete za "sedlackost najhrubsieho zrna"? celkom by ma to zaujimalo
ked niekto potahuje sople do seba a vyda to taky neprijemny zvuk..ked niekto ide do solarka a neosprchuje sa pred tym
ked si daju sedlaci v lete tielka a su ako orangutani zarasteni..ked ma niekto vynily na aute ktore ma hodnotu 200€..hudbu z mobilu tiez nemusim..raz som dokonca videl 19 rocneho chalana ako si sprtal v nose a vysledny produkt zalepil predavacke na pokladnu 
tak preco mu to nepoviete priamo na ulici alebo kde to uz pocuva ?FT napísal:Prečo by som ja musel byť nútený počúvať tú jeho hudbu? Ja ho tiež nenútim počúvať tú moju. Nie je na tom nič choré, aby brali ohľad aj na druhých. Tu sa nerozoberá niekto, kto ho počúva dakde sám za domom, ale ľudia, čo to počúvajú na verejnosti, kde je viac ľudí ako len on sám.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
aj to som uz skusal. ale vacsinou su to vypatlani niggas, ktori aj tak normalneho cloveka nepocuvnu a vypli by to iba keby im to povedal sam velky gangsta tupák ... a pri*ebat im len tak predsa nemozem, ved ich dost bije zivot sam :-/TomAss napísal:tak preco mu to nepoviete priamo na ulici alebo kde to uz pocuva ?
-
vendo
Guru
Nesmierne dojemny je aj "beatbox" minule som si ho vychutnal nazivo v autobuse, nieco na tento styl http://www.ceknito.sk/video/27248 
neviem si pomoct ale pripada mi ako keby ste si tu liecili svoje komplexy...polka ludi zije podla nejakeho obrazka ako by to "malo byt" a ta dalsia robi to "co sa im paci"...a mne sa tak zda ze ta druha polka je natom v tejto dobe lepsie...z mojho nazoru...vy mate kazdy iny takze to tu viac neriesim lebo to je nekonecny pribeh...
nordkapp > tvoj nazor sa mi zda dost obmedzeny a smiesny...neviem ci zivot nebije prave teba
nordkapp > tvoj nazor sa mi zda dost obmedzeny a smiesny...neviem ci zivot nebije prave teba
Neviem sice akym sposobom zvyknes ocumovat- mozno mas skaredy pohlad, ale... toto sa ti naozaj stava? Umieramvendo napísal: skor ma zarazaju "frajeri" ktory sa pri kazdom vasom pohlade na nich/ich kamocov/ich priatelku zastavia a s drsnym pohladom na vas sa spytaju : Mas nejaky problem??
Yeah!M@rt1n napísal:ponozky v sandaloch
Sedlackost najhrubsieho zrna?????
Mokasíny/biele ponožky k obleku....... Tiež nemám rád keď sa na VŠ robí nejaká prezentácia/oponentúra a dotyčný to číta z papiera, čo kur*a nemá vlastný rozum a schopnosť rozprávať?????? Na ganxstas a ich nezmysloch (oblečenie, verejná prezentácia hudby a tie dialógy) sa len smejem...... a niekde v hĺbke duše dúfam, že časom dostanú rozum a dospejú........
Mokasíny/biele ponožky k obleku....... Tiež nemám rád keď sa na VŠ robí nejaká prezentácia/oponentúra a dotyčný to číta z papiera, čo kur*a nemá vlastný rozum a schopnosť rozprávať?????? Na ganxstas a ich nezmysloch (oblečenie, verejná prezentácia hudby a tie dialógy) sa len smejem...... a niekde v hĺbke duše dúfam, že časom dostanú rozum a dospejú........
-
vendo
Guru
neocumujem staci obycajny pohlad ako ked sa pozeras hocikde inde casto ten pohlad ani nieje miereny na tie osoby/osobuTomasito napísal:vendo, neviem sice akym sposobom zvyknes ocumovat, ale... toto sa ti naozaj stava?
naposledy sa mi to stalo na intraku sme sa sli vypit trocha ideme po chodbe a nejaky tipek tam siel s priatelkou oproti je*ol do kamosa ako keby bola cela chodba pre neho obzrel som sa a hned na mna vyhrkol MAS NEJAKY PROBLEM?? ti poviem ze hned by som si nejaky nasiel v tej chvili
vies ako by to vyzeralo keby si kazdy robil po svojom? "co sa im paci" ?TomAss napísal:polka ludi zije podla nejakeho obrazka ako by to "malo byt" a ta dalsia robi to "co sa im paci
Takého slovenského negra (cigoša) som zažil raz vo vlaku. Pustil si z mobilu nejaky art typu Halova 16. Vagon bol pritom plný ľudí, gippo vedla seba 2 sedlačky a prekrikovali sa tam s tou K700i, rozhovor podobne stupidný, ako ta muzika.
Jednemu chlapovi po ca. 3 staniciach prešla trpezlivosť, strašne nechutne naňho vyletel, všetci stíchli a počúvali ako mu tam čisti žaludok. Nechybalo vela a dal by gippovi poriadny preplesk a mlady si to uvedomoval, všetci traja čučali až do Pezinka, kde vylepene vystúpili a on takým smiechom cez slzy tým babam niečo mudroval. Tipujem, že niečo v štýle "aky idiot ten vo vlaku".
Jednemu chlapovi po ca. 3 staniciach prešla trpezlivosť, strašne nechutne naňho vyletel, všetci stíchli a počúvali ako mu tam čisti žaludok. Nechybalo vela a dal by gippovi poriadny preplesk a mlady si to uvedomoval, všetci traja čučali až do Pezinka, kde vylepene vystúpili a on takým smiechom cez slzy tým babam niečo mudroval. Tipujem, že niečo v štýle "aky idiot ten vo vlaku".
musime zacat od zakladov: ked nebudeme riesit taketo zaklady, nemozeme riesit nic vacsie. okrem toho: co je na tom normalne???TomAss napísal:tak ked je toto akoze to najhorsie co nas moze na svete stretnut - amen...neviem ale fakt sa mi niekedy pozastavuje rozum nadtym ake nepodstatne hovadiny dokazete riesit...nic proti ale pride mi to tak zeby ste sa mali starat viac o seba ako o druhych...moj nazor
ake komplexy prosim ta? toto vobec nevychadza z NASICH komplexov. to, ze si magor pusta hudbu z mobilu nahlas nie je moj komplex. aky by som mal mat? ze mam slabsi reprak na mobile alebo aky? zakomplexovani su skor ti, ktori to robia, musia si preto dokazovat, ze su najlepsi. problem ale je, ze ani zdaleka...TomAss napísal:neviem si pomoct ale pripada mi ako keby ste si tu liecili svoje komplexy...
inak k tomu "mas problem?" je celkom ucinne otocit sa a nasranym zvysenym hlasom protiotazka "mas problem?" castokrat potom provokater nevie ako reagovat