Sedlackost najhrubsieho zrna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
sovietman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

nauraa napísal::DD Naahodou.. Ja som za viac takychto ludi na verejnosti :D Takych, co im je jedno, co si kto mysli.
vo vyspelejších štátoch je to bežná vec. nikto sa o nikoho nezaujíma.
Ked si unavený mozes si lahnut na lavicku bez toho, aby na teba kukali jak na ožrana či bezďáka...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

KoCi napísal:Sedlackost je u mna tiez aj vyjadrovanie sa v style - "uz milionkrat toto, stotisic veci" ...
v tomto je expert môj kamarát, ten nemá problém zadreť niečo v štýle: "Šak jedna cigánka ta móže mať aj 300 miliónov detí..." :roll:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

seth82 napísal:......
A ja som myslel, ze sustakova mafia je len u nas a kukam, ze to asi v celej britanii :roll: Su nenormalne trapny.....a ked si tak vsimne....oblubena znacka McKanzie....ci jak sa to pise....je to pomerne draha znacka...niektoe kusky maju pekne, ale znechutuje sa mi to tym, ze keby som sa bundou tejto znacky presiel po meste tak stretnem minimalne 15tich, ktory budu mat presne tu istu bundu.....

A este ked spominas tych VW 'kapov' tak hej tiez mam rad tunning znacky 'sundam tlmic z vyfuku' :roll: Si mysli, ze ked urobi co najvacsi hluk ta je frajer...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hh brat ešte ked chodil na strednú tak mal spolužiaka z Málinca.. (tí ktorí to poznajú vedia o čom hovorím)
je to poľovník a zabili diviaka a chalan si doniesol desiatu v zložení..
rezeň - chleba - paradajka - rezeň..

dosť prúser podľa mňa
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

Kibo napísal:takto to wizera, ket sy deges poda inzerat :vrta_sa_v_nose:
heh, mlhovky to je nadherne slovo 8)
mne dost prekaza, ked idem v autobuse a niekto pri mne so sluchadlami s otvorenou konstrukciou(najma teda KPP) ma hlasitost vytiahnutu na maximum a otravuje tym nielen ostatnych(ked je to hlavne techno, hip hop a spol.,..), ale clovek si o nich hned pomysli, lebo takyto styl pocuvania kvalitne skodi sluchu a zvuk je taktiez kvalitne zkresleny :twisted:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

KoCi napísal:v MHD, v obchode... stale to ma tie sluchadla v usiach
Ja som jeden z tych co radi pocuvaju radio (expres) vsade kde sa da , tak preco nie v MHD alebo v obchode...
Ak je to podla teba sedliackost tak prosim , som sedliak
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

A este drzost, ked vidim zasranov so sluchatkami v usiach aj na rande s holkou. omfg :roll:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Hawk ide hlavne o to ze ked som niekde vonku tak je neslusne si nahodit sluchatka a pustit hudbu. Mozno si to neuvedomujes ale tym davas velmi neprijemne najavo ze nemas moc chut druhu osobu pocuvat.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

osobne si myslím, že celkovo keď sa s niekým rozprávam a dotyčný/á má v ušiach slúchadlá/otočí sa ku mne chrbtom, je maximálne neslušné. V tej chvíli prestávam komunikovať a nastolujem totálnu ignoráciu z mojej strany - už nie raz bol dotyčný prekvapený čo že s ním nekomunikujem a dlabem na neho...

batohy na chrbte v MHD - že jaký sedlák...rovno z Bratislavy... by som ruky trhal... je taký problém si ho dať na tých pár minút z chrbta dolu? Robím to tak už od doby keď do školy chodím sám a nie s ockom za ručičku...a zatiaľ zo mňa neubudlo.

A kapitolou samou o sebe sú debaty pipiniek oblečených ako ku.vy na Ivánskej ceste čo sa afektovaným hlasom bavia "Moja, dnes v škole bolo hrozne... ten zaj.baný profák mi dal trojku...no ko.ot jeden..." a všeobecne používanie vulgarizmov u dievčat a hranie sa na "tvrdé babeny z ulice"
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Ale zase treba konkretizovať, že keď je človek sám, teda nejde s partiou, prečo nepočúvať rádio či mp3 na slúchadlá, samozrejme, nech to nevreští na celé okolie. :) Keď je človek v spoločnosti, ktorá s ním chce komunikovať, tak to je už iná vec. Ja takisto počúvam mp3 v MHD alebo keď idem do obchodu a teda keď idem osamote. Pri pokladni ale vždy dám slúchadlá von.

//Stoporko, to používanie vulgarizmov by som nevidel len u dievčat, proste v normálnej komunikácii by nemali byť. Ale dnes to tak vyzerá, že pokiaľ za každé slovo nedáš dáky vulgarizmus, tak to nie je ono.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

KoCi napísal:A vysvetli mi vlastne niekto - dovod, preco vkuse niekto musi pocuvat tu hudbu? ci uz ide s kosom, do skoly, cez prestavku, v MHD, v obchode... stale to ma tie sluchadla v usiach. Pochopim to na dlhsie cesty, kedy to pre niekoho moze byt nuda pozerat sa von oknom a pocuvat hrkanie vlakovej supravy..
No tak potom som aj ja dost brutalny sedlak. Hudbu milujem a pocuvam ju vzdy ked mozem. Ked kracam na vlak, idem v buse, cakam na niekoho...pamatam si ako som salel ked mi odisiel port na sluchatka v telefone, kym som si nekupil mp3 prehravac tak som sa vyslovene nudil a este aj kracanie zo zastavky domov bola pre mna otrava. Ked mi hra hudba tak mi to tak nejako pomaja premyslat a omnoho lepsie mi bezi cas.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak s tymi sluchadlami pocas rozhovoru mate uplnu pravdu, nastastie sa s tym osobne nestretavam a vidim to iba v mhd, ked idu mladi gangstaz, bavia sa spolu a kazdy ma nahodene sluchadla...
K pocuvaniu hudby vzdy a vsade: to mi nevadi, pokial ma dany clovek sluchadla a nerusi tym druhych. Ja hudbu pocuvam tiez vzdy, ked idem do skoly (cesta mi trva 20-25 minut) alebo pocas dlhsich ciest, ked idem sam. Sluchadla si davam dole iba ked sa pohybujem v neznamej casti mesta a nieco hladam pripadne ked ma caka iba kratky presun (napriklad do obchodu) :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja som svoje kossky na chvilku odoložil kedže hudba bola v aute ale ted ked som bez neho som ich znova vytiahol a sú po ruke vždy a všade.. stalo sa mi že som cestoval vlakom - počúvam si a teta si odsadla :lol: nemyslel som si že môj player a slúchadlá prekričia vlak.. inak ich mám na ušiach len ked som sám
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Fabo napísal:ale sedliacina sa skor spozna spravanim. Dieg0 ked si chces uzivat otvoreny zvuk, tak si ho urcite neuzijes pri 20 db lebo ho ani nebudes pocut, a ked uz si ho nastavis tak aby si si ho uzival, tak otravujes ludi naokolo. Bud si to pustaj tam kde nikto nie je, alebo do sluchadiel alebo si sedlak
Ty budes urcite jeden z tych ktory si sadne do autobusu a ked tam je 10 ko*otkov s pustenym hip hopom do sluchadiel ktore su na plne gule ze ich pocut na cely autobus ti to nevadi.Ale samozrejme ze ked si Dieg0 pusti mobil diskretne tak si to akosi hned vsimnes.Ze mam pravdu? :P
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

ja ked som si precital tak som si spomenul a doplnil zoznam

sam som metalista ale nemam rad ked niekto sa oblieka aby krical ze JA SOM metalista ja som hip hoper

ked zahadzuju papiere na zem

ked poviem bratovy : pohladaj mi usbecko prosim..... odozva : neviem kde je :cry: skoro som zomrel

ked sa rozpravam a sluchatka v usiach

taska na chrbte a dana osoba sa opiera o sedacku
a ked niekto povie "zrobit" tak ma certi beru

ked som z dediny tak nesom kuva sedlak xD

viete ako kvakaju zaby v blave ?
akože uplne kvak :lol: :lol: :lol:
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

joejoe napísal: a ked niekto povie "zrobit" tak ma certi beru
nejdem sa tu handrkovať o slovička ale čo ti na nom vadí. Je súčasťou minimálne 2 slovenských dialektov. Podľa mna slovo ako každé iné :?
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

len mi nehovor ze tebe nejake slovicko nevyhovuje ...... jednoducho mi to ide bohove na nervy....... ked povie kamos.....tak tuná si mám zrobiť kružnicu ?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

daj si to sem do tášky :evil: :twisted:
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

ked už hovoríte o tých pustených pesničiek cez reprák na mobile,tak ja ked som išiel domov zo školy tak som nastúpil do MHD a tam sedely také doslova 3 deti,mohly mať podla môjho úsudku asi od 6 do 9 rokov a jeden znich mal pustenú hudbu cez reprák na celý BUS toho j*bnutého RYťHNUSa a ešťe si do toho aj spievaly tie nezmyselné texty,bolo to maximálne neslušné a trápne a myslím si že tie deti si ani neuvedomovali čo robia
Také niečo neznášam :twisted: :twisted:
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

21rOBO21 napísal:ked už hovoríte o tých pustených pesničiek cez reprák na mobile,tak ja ked som išiel domov zo školy tak som nastúpil do MHD a tam sedely také doslova 3 deti,mohly mať podla môjho úsudku asi od 6 do 9 rokov a jeden znich mal pustenú hudbu cez reprák na celý BUS toho j*bnutého RYťHNUSa a ešťe si do toho aj spievaly tie nezmyselné texty,bolo to maximálne neslušné a trápne a myslím si že tie deti si ani neuvedomovali čo robia
Také niečo neznášam :twisted: :twisted:
:D..alebo taký 5kilovy typci a povies mu niečo a ide za otcom :D
Napísať odpoveď