Sedlackost najhrubsieho zrna
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To som nastastie este nezazil. Ale dnes som zazil poprvy krat v metre podobnu udalost. Chlapik asi 15rocny a mladsia rovesnicka si Pustili hudbu na mobile ...
A cim rychlejsie slo metro tym to davali hlasnejsie. Asi v polovici tunela sa na nich otocilo asi 10 Ludi ... Zdvihli oci a hned to vypli ...
Potom to uz racej neskusali ... Chlapik si vytiahol sluchatka a pocuval na nich.
Ja neviem co tym ludom beha v hlave ze to pustia nahlas ... Ked sa tym chcem pochvalit kamaratke tak dam sebe jedno sluchatko a kamaratke druhe a nech si vypocuje.
A cim rychlejsie slo metro tym to davali hlasnejsie. Asi v polovici tunela sa na nich otocilo asi 10 Ludi ... Zdvihli oci a hned to vypli ...
Potom to uz racej neskusali ... Chlapik si vytiahol sluchatka a pocuval na nich.
Ja neviem co tym ludom beha v hlave ze to pustia nahlas ... Ked sa tym chcem pochvalit kamaratke tak dam sebe jedno sluchatko a kamaratke druhe a nech si vypocuje.
Mne vadi tiez drtiva vacsina tu pisanych, ale musim sa vyjadrit k slovicku zrobit.
Tiez som z BA, tiez mi to vadi, avsak v pohode to prekusnem, lebo ja zas na oplatku hovorim "ne" namiesto "nie" atp. Skratka skoro vobec nemakcim, ked sa bavim so spoluziakmi.
Oni respektuju moju "petrzalsku" vyslovnost, ja zas ich "zrobit". Proste vzajomny respekt, chapes?

Ale uplne najviac mi vadi, ked niekto si da naschval vsetko strasne volne, aby ukazal, ze ON je zastancom hiphopu, alebo pre zmenu total vsetko cierne aj z retazami, akoze ON je metalista....
Tiez som z BA, tiez mi to vadi, avsak v pohode to prekusnem, lebo ja zas na oplatku hovorim "ne" namiesto "nie" atp. Skratka skoro vobec nemakcim, ked sa bavim so spoluziakmi.
Oni respektuju moju "petrzalsku" vyslovnost, ja zas ich "zrobit". Proste vzajomny respekt, chapes?
Ale uplne najviac mi vadi, ked niekto si da naschval vsetko strasne volne, aby ukazal, ze ON je zastancom hiphopu, alebo pre zmenu total vsetko cierne aj z retazami, akoze ON je metalista....
mal si ich spicovat zrobit im fajnu hanbu a nakonieco poslat do pi*i a bol by pokoj..:M4jco:. napísal:Minulý týždeň som išiel piatok z jednoho mesta o večernej hodine a akonáhle som nastúpil do autobusu, myslel som si že po ňom je*nem topánku...Predstavte si situáciu: Prídete do mierne zaplneného autobusu, sadnete si do sedadiel v zadnej čási autobusu lebo predné su všetky plné, a pozriete sa za seba do päťky, a vidíte tam nejakú 15ročnú "ku*vu" s nejakým 16 ročným chu*om, ako tam ležia na sedadlách a bozkávaju sa...hmm hovoríte si že fajn, že to by ste možno zvládli, ale ked do toho maju na mobile pustené pesničky naplno, a v pesničkach furt len samé "krva, kkt a neviem čo" tak nemáte z toho najlepší pocit zrovna...A toto je reálna historka, ktokoľvek si myslí že to je nemožné tak sa mýli...
-
Steven666
King
najväčšia sedlackost...to bolo asi pred 3 mesiacmi keď som čakal na zastávke Peknej cesty a oproti kde sa stavia kostol také jedna postaršia pani rozhodla uľaviť, a tým nemám na mysli malú potreba. A ako by jej vôbec nevadilo že naproti je zastávka plná ľudí. A najlepšie bolo asi to že si pritom čítala noviny.
-
pryja
Darca
To ona tam vazne na verejnosti srala? Dobre som to pochopila? Ja by som asi zavolala policajtov, nech jej vysvetlia, kam patria produkty jej traviaceho traktuSteven666 napísal:najväčšia sedlackost...to bolo asi pred 3 mesiacmi keď som čakal na zastávke Peknej cesty a oproti kde sa stavia kostol také jedna postaršia pani rozhodla uľaviť, a tým nemám na mysli malú potreba. A ako by jej vôbec nevadilo že naproti je zastávka plná ľudí. A najlepšie bolo asi to že si pritom čítala noviny.
-
DeJF
Addict
Ako sa všetci v škole chvalia že fajčia,pijú atd..to je max.trápne
A ked niekto nepije nefetuje atd tak je na smiech podla tých debilov
...hlavne ked očujem to "Brácho"...
A ked niekto nepije nefetuje atd tak je na smiech podla tých debilov
Presne..toto tak neznesem..je to trapneShark NX napísal:Rozne prejavy v rozhovore. Ako stale pridavky do textu typu ... víš brácho, počúvaj ma sem, ti j*be, ppci, babenky, cicky atd...
Dalej presne ako hovoris ... Hudba na mobile v strede ulice to ma dokaze dojat.
Potom asi najvacsi prejav sedlaka je clovek typu: Vse videl vse vojel vse skusil. Ma Ferari v Garazi, tatkovci zarabaju 2miliony mesacne, bol na mesiaci, preletel vsetky na Vinohradech atd ....
Neuhni sa...ja to tiež tak robim...ked sa neuhne ani on tak ako bude pri tebe tak ho trochu odsot a povedz mu nech sa pozeraDejmiJohn napísal:Heh ja nenávidím keď všetci chodia po lavej strane, kto ich do pi** tak učil chodiť po chodníku ? A ešte milujem keď sa nedíva predseba a musím sa mu uhnúť aby som ho nezrazil.
No neviem ako tebe, ale mne sa este nepodarilo natiahnut sa na podlahu ani v brnenskych nocnych rozjazdoch (a to je uz co povedat :D) dokonca som tym batohom nikomu ani nerozbila hlavu, ani inak som tym nikomu nenarusila existenciu, nechodim narvanymi spojmi a na desat minut si ho fakt dole davat nebudem... No :)FT napísal:Si predstav, že pri prudkom zabrzdení s tým spadneš na podlahu a keď ta taká váha pritlačí, uf. Alebo na niekoho. Stačí sekunda nekoncentrovanosti, keď sa nedržíš. Raz mi skoro takto batoh zlomil rám na okuliaroch a veru neviem, či by sa dotyčnému chcelo platiť mi škodu, keďže to bola jeho vina, lebo batoh má byť v MHD z chrbta dole. ;)
-
Old Dirty Bastard
Guru
v poslednom čase chodim z nudy dosť často čitať vtipy na pokec... je tam taka miestnosť ehm
no a najlepšie je sa kukať na tych trclov od 12 do 15 rokov ked začne admin premazavať plochu... potom sa na skle objavuju spravy typu "je*e vam?" alebo "do pi*i id admin" a "kur*a zistim kto to maže tak mu rozj*bem tvar!"
chytam krče no... určite situacie na smiech, ine na zaplakanie, tož vsio
aj ked z tohto pohladu nad tym možno tiež niekto zaplače..
//ešte ma pobavil momentalne typek, ktory zadrel, že nejaky debil mu nedovoli nič odosielať na sklo..
a pritom použiva zrejme slova typu ko*ot a tak mu to parser nevezme 
sranda niekedy ten pokec
//ešte ma pobavil momentalne typek, ktory zadrel, že nejaky debil mu nedovoli nič odosielať na sklo..
sranda niekedy ten pokec
Na mojej skole je desat stran, ktore ste tu zapisali samozrejmost. Je to smutne, je to tak, za debila som tam ale ja, len preto, ze niesom l33t sp33ch, uba kul, mega smoked drunked fucking gangsta.
Uz som si na seba vypocul priliz vela posmesnej kritiky, som ale na dusevnej urovni, ked sa na ludoch z mojej ubohej skoly len zasmejem.
Uz som si na seba vypocul priliz vela posmesnej kritiky, som ale na dusevnej urovni, ked sa na ludoch z mojej ubohej skoly len zasmejem.
-
Flinstone
Light Professional
napodobneNumline1 napísal:Na mojej skole je desat stran, ktore ste tu zapisali samozrejmost. Je to smutne, je to tak, za debila som tam ale ja, len preto, ze niesom l33t sp33ch, uba kul, mega smoked drunked fucking gangsta.