Sedlackost najhrubsieho zrna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

To som nastastie este nezazil. Ale dnes som zazil poprvy krat v metre podobnu udalost. Chlapik asi 15rocny a mladsia rovesnicka si Pustili hudbu na mobile ...
A cim rychlejsie slo metro tym to davali hlasnejsie. Asi v polovici tunela sa na nich otocilo asi 10 Ludi ... Zdvihli oci a hned to vypli ...
Potom to uz racej neskusali ... Chlapik si vytiahol sluchatka a pocuval na nich.
Ja neviem co tym ludom beha v hlave ze to pustia nahlas ... Ked sa tym chcem pochvalit kamaratke tak dam sebe jedno sluchatko a kamaratke druhe a nech si vypocuje.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Mne vadi tiez drtiva vacsina tu pisanych, ale musim sa vyjadrit k slovicku zrobit.

Tiez som z BA, tiez mi to vadi, avsak v pohode to prekusnem, lebo ja zas na oplatku hovorim "ne" namiesto "nie" atp. Skratka skoro vobec nemakcim, ked sa bavim so spoluziakmi.

Oni respektuju moju "petrzalsku" vyslovnost, ja zas ich "zrobit". Proste vzajomny respekt, chapes? :respect: :D

Ale uplne najviac mi vadi, ked niekto si da naschval vsetko strasne volne, aby ukazal, ze ON je zastancom hiphopu, alebo pre zmenu total vsetko cierne aj z retazami, akoze ON je metalista....
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hudba z telefonu pustena bez sluchatok, to by som mu ten telefon najradsej hodil do hlavy a este slova zrobit a riesit pouzite nevhodne, dnes sa riesi pomaly vsetko od polievky a toaletaku az po zeny...fakt cista demencia
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

To Frco // síce je to OT ale ved ked je niekto zástanca rapu tak sa má obliekať ako metlák ?? :roll:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

kazdy by sa mal obliekat slusne, nie ako kkt. Lebo vacsinou si potom aj o tom cloveku vytvorim taky nazor, ze aha, pozri sa na toho kkta. A pritom to moze byt v pohode chalan. Len takto sa dopredu odpise.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

.:M4jco:. napísal:Minulý týždeň som išiel piatok z jednoho mesta o večernej hodine a akonáhle som nastúpil do autobusu, myslel som si že po ňom je*nem topánku...Predstavte si situáciu: Prídete do mierne zaplneného autobusu, sadnete si do sedadiel v zadnej čási autobusu lebo predné su všetky plné, a pozriete sa za seba do päťky, a vidíte tam nejakú 15ročnú "ku*vu" s nejakým 16 ročným chu*om, ako tam ležia na sedadlách a bozkávaju sa...hmm hovoríte si že fajn, že to by ste možno zvládli, ale ked do toho maju na mobile pustené pesničky naplno, a v pesničkach furt len samé "krva, kkt a neviem čo" tak nemáte z toho najlepší pocit zrovna...A toto je reálna historka, ktokoľvek si myslí že to je nemožné tak sa mýli... :roll:
mal si ich spicovat zrobit im fajnu hanbu a nakonieco poslat do pi*i a bol by pokoj.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no teraz sa natiska otazka, na koho by pasazieri pozerali ako na vacsieho dilina :roll:
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Ten chalan bol v mojom veku približne a nemal zrvona najhoršiu postavu(fyzicky), čo sa o mne povedať nedá moc :-( a tak som si nechcel robiť zbytočné problémy...Ale samozrejme, pokial by to boli nejakí malý hajzlovia tak nemám problém s takouto vecou :)
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Heh ja nenávidím keď všetci chodia po lavej strane, kto ich do pi** tak učil chodiť po chodníku ? A ešte milujem keď sa nedíva predseba a musím sa mu uhnúť aby som ho nezrazil. :evil:
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

najväčšia sedlackost...to bolo asi pred 3 mesiacmi keď som čakal na zastávke Peknej cesty a oproti kde sa stavia kostol také jedna postaršia pani rozhodla uľaviť, a tým nemám na mysli malú potreba. A ako by jej vôbec nevadilo že naproti je zastávka plná ľudí. A najlepšie bolo asi to že si pritom čítala noviny.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Steven666 napísal:najväčšia sedlackost...to bolo asi pred 3 mesiacmi keď som čakal na zastávke Peknej cesty a oproti kde sa stavia kostol také jedna postaršia pani rozhodla uľaviť, a tým nemám na mysli malú potreba. A ako by jej vôbec nevadilo že naproti je zastávka plná ľudí. A najlepšie bolo asi to že si pritom čítala noviny.
To ona tam vazne na verejnosti srala? Dobre som to pochopila? Ja by som asi zavolala policajtov, nech jej vysvetlia, kam patria produkty jej traviaceho traktu :evil:
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

pryja napísal:To ona tam vazne na verejnosti srala? Dobre som to pochopila? Ja by som asi zavolala policajtov, nech jej vysvetlia, kam patria produkty jej traviaceho traktu :evil:
áno robila tam veľkú potrebu pred očami cca 15 ľuďmi, a k tým policajtom - mne sa ich nechcelo volať už išla električka.
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

klasika.. poraperovany cigani v mhd alebo hockde inde s mobilmi.. vek cca 13-14 rokov a tazkopadny gangstri.. + tie tvrdacke ksichty a prisne tony hlasu.. to je uplna lolovina :))

minule tiez som siel v mhda asi 9 rocny takyto nastupili... cim dalej tym uroven a iq spolocnosti klesa :))
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

slovicko zrobit.
Slovo vychodniarskeho narecia - gadzovina :D my to pouzivame skoro stale proste ked gadzujeme, u nas to je normalne,
osobne by som nezvladol byt kolo dajakeho blavaka ktory nic nemakci blee :smt078
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Dnes ma dožrali dvja postarší páni v pizzerke v BB, človek vyjde z roboty na obed a zrovna keď začne jesť tak sa dotyční hneď veďla začnú baviť ako koho prehnalo po akom pive a aké to malo následky. Pri pive v krčme ok, ale v reštaurácii :roll:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Ako sa všetci v škole chvalia že fajčia,pijú atd..to je max.trápne :D
A ked niekto nepije nefetuje atd tak je na smiech podla tých debilov :P
Shark NX napísal:Rozne prejavy v rozhovore. Ako stale pridavky do textu typu ... víš brácho, počúvaj ma sem, ti j*be, ppci, babenky, cicky atd...
Dalej presne ako hovoris ... Hudba na mobile v strede ulice to ma dokaze dojat.

Potom asi najvacsi prejav sedlaka je clovek typu: Vse videl vse vojel vse skusil. Ma Ferari v Garazi, tatkovci zarabaju 2miliony mesacne, bol na mesiaci, preletel vsetky na Vinohradech atd ....
Presne..toto tak neznesem..je to trapne :(...hlavne ked očujem to "Brácho"...
DejmiJohn napísal:Heh ja nenávidím keď všetci chodia po lavej strane, kto ich do pi** tak učil chodiť po chodníku ? A ešte milujem keď sa nedíva predseba a musím sa mu uhnúť aby som ho nezrazil. :evil:
Neuhni sa...ja to tiež tak robim...ked sa neuhne ani on tak ako bude pri tebe tak ho trochu odsot a povedz mu nech sa pozera
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

FT napísal:Si predstav, že pri prudkom zabrzdení s tým spadneš na podlahu a keď ta taká váha pritlačí, uf. Alebo na niekoho. Stačí sekunda nekoncentrovanosti, keď sa nedržíš. Raz mi skoro takto batoh zlomil rám na okuliaroch a veru neviem, či by sa dotyčnému chcelo platiť mi škodu, keďže to bola jeho vina, lebo batoh má byť v MHD z chrbta dole. ;)
No neviem ako tebe, ale mne sa este nepodarilo natiahnut sa na podlahu ani v brnenskych nocnych rozjazdoch (a to je uz co povedat :D) dokonca som tym batohom nikomu ani nerozbila hlavu, ani inak som tym nikomu nenarusila existenciu, nechodim narvanymi spojmi a na desat minut si ho fakt dole davat nebudem... No :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

v poslednom čase chodim z nudy dosť často čitať vtipy na pokec... je tam taka miestnosť ehm :) no a najlepšie je sa kukať na tych trclov od 12 do 15 rokov ked začne admin premazavať plochu... potom sa na skle objavuju spravy typu "je*e vam?" alebo "do pi*i id admin" a "kur*a zistim kto to maže tak mu rozj*bem tvar!" :D chytam krče no... určite situacie na smiech, ine na zaplakanie, tož vsio :) aj ked z tohto pohladu nad tym možno tiež niekto zaplače..
//ešte ma pobavil momentalne typek, ktory zadrel, že nejaky debil mu nedovoli nič odosielať na sklo.. :) a pritom použiva zrejme slova typu ko*ot a tak mu to parser nevezme :D

sranda niekedy ten pokec :)
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Na mojej skole je desat stran, ktore ste tu zapisali samozrejmost. Je to smutne, je to tak, za debila som tam ale ja, len preto, ze niesom l33t sp33ch, uba kul, mega smoked drunked fucking gangsta.

Uz som si na seba vypocul priliz vela posmesnej kritiky, som ale na dusevnej urovni, ked sa na ludoch z mojej ubohej skoly len zasmejem.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Numline1 napísal:Na mojej skole je desat stran, ktore ste tu zapisali samozrejmost. Je to smutne, je to tak, za debila som tam ale ja, len preto, ze niesom l33t sp33ch, uba kul, mega smoked drunked fucking gangsta.

Uz som si na seba vypocul priliz vela posmesnej kritiky, som ale na dusevnej urovni, ked sa na ludoch z mojej ubohej skoly len zasmejem.
napodobne :roll: a ked mas dlhe vlasy alebo nepocuvas hip hop ta uz sa s tebou nikto nerozprava a ignoruju ta jakeby nevem co si bol :D ale ja sa z toho smejem :D nech si ziju v tom svojom poje**** gete ... nehovorim ze vsetci su taky ale podla mna hejj lebo este som takeho normalneho nestretol
Napísať odpoveď