p.s. musim sa priznat ze ja by som tam asi tiez napisal niekolko krat (nie ako spam, len napr. pri kazdom druhom vstupe
Nový bar - rady
-
pesinko2468
Expert
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no a prave take veci by sa tam pisat nemali.....
hmm neviem ci je to v nejakej vyhlaske ale bolo (bohvie ci je to este platne) kazdy podnik by mal mat knihu zelani a staznosti. Tak nejak myslim ze sa to volalo, a ked si tu knihu host vyziadal mmal ju dostat, ci uz na precitanie alebo aj na napisanie. nesmeli sa odtial trhat strany inak bola pokuta myslim. Ale skor si myslim ze to uz teraz neni, asi tak pred 4-5 rokmi to bolo.
hmm neviem ci je to v nejakej vyhlaske ale bolo (bohvie ci je to este platne) kazdy podnik by mal mat knihu zelani a staznosti. Tak nejak myslim ze sa to volalo, a ked si tu knihu host vyziadal mmal ju dostat, ci uz na precitanie alebo aj na napisanie. nesmeli sa odtial trhat strany inak bola pokuta myslim. Ale skor si myslim ze to uz teraz neni, asi tak pred 4-5 rokmi to bolo.
to bolo za sociku nie teraz..wolodo napísal:no a prave take veci by sa tam pisat nemali.....![]()
-
hojko
Site Admin
Knihu staznosti mat nemusis, ale v restauracnych zariadeniach je to urcite velke plus. Teraz mozes podat pisomnu reklamaciu a si povinny v stanovenej lehote (zrejme 30 dni, klasika) odpisat na reklamaciu. Povinny si mat v zariadeni len inspekcnu knihu do ktorej sa pisu vysledky kontrol, informacie o kontrolach a organoch, ktore tieto kontroly vykonali. Inspekcna kniha sa da kupit v papiernictve a stoji to par korun.
Zase nejaku velku knihu tam mat nemusis, co tak male letaciky len s anketou, k tomu nejake pero na stol a to by stacilo, nie??? Ak tam slusne napises, ze ta zaujima nazor navstevnikov a ak si najdu minutku casu, tak mozu vyplnit kratky dotaznik a potom ho nechat vyplneny na stole. Je mozne, ze sa ti papieriky postracaju, ludia ti pokradnu pera, ale tych par korun za nove pero by si uz obetovat mohol. Urcite sa skor chytim niecoho takeho ako ked pride za mnou barman a spyta sa ma, ze ci by som mu to vyplnil a o tri minuty pride opat a ci to mam vyplnene a ak ano, tak mu to mozem odovzdat. Pripadne nech sa tie listocky hadzu do nejakej krabice.
Zase nejaku velku knihu tam mat nemusis, co tak male letaciky len s anketou, k tomu nejake pero na stol a to by stacilo, nie??? Ak tam slusne napises, ze ta zaujima nazor navstevnikov a ak si najdu minutku casu, tak mozu vyplnit kratky dotaznik a potom ho nechat vyplneny na stole. Je mozne, ze sa ti papieriky postracaju, ludia ti pokradnu pera, ale tych par korun za nove pero by si uz obetovat mohol. Urcite sa skor chytim niecoho takeho ako ked pride za mnou barman a spyta sa ma, ze ci by som mu to vyplnil a o tri minuty pride opat a ci to mam vyplnene a ak ano, tak mu to mozem odovzdat. Pripadne nech sa tie listocky hadzu do nejakej krabice.
-
moosha
Darca
Neviem ci to tu niekto spominal, ale jedna malickost: napojovy listok. Neskutocne ma serie, ked v podnikoch su uplne hrozne graficky navrhnute, ziadny format, hore-dole popisane, vsade ine medzery. A to nehovorim o nazvoch - J. Wolker, Balantines, Bonaqa, a vrchol vsetkeho v istom pajzli na Terase - KORITNICA. Aspon na mna urobis dobrym napojovym listkom dojem
. A to som v SNV asi 6-krat do roka, no mna tam asi nepustis kvoli veku
.
-
pesinko2468
Expert
-
will.i.am
Darca
Predovsetkym vam vsetkym dakujem za postrehy, nazory a rady. Velmi si ich vazim. A dufam ze sa mi ich raz podari zuzitkovat.
S polutovanim vam musim povedat, ze sme sa nakoniec rozhodli, ze z rodinnych a dalsich dovodov, budeme musiet s tymto projektom pockat. Aj ked to vyzeralo velmi slubne nie je na to momentalne vhodny cas.
Kludne mozte pisat nazory dalej. Mozno to pomoze niekomu inemu. A Ja pevne dufam, ze raz a v dohladnej dobe sa mi to podari zrealizovat. Urcite tuto temu este navstivim, vyuzijem vase rady a samozrejme Vam dam vediet ked to bude opat aktualne. A snad sa tam raz aspon niektori zideme
Takze este raz Vam vsetkym DAKUJEM
S polutovanim vam musim povedat, ze sme sa nakoniec rozhodli, ze z rodinnych a dalsich dovodov, budeme musiet s tymto projektom pockat. Aj ked to vyzeralo velmi slubne nie je na to momentalne vhodny cas.
Kludne mozte pisat nazory dalej. Mozno to pomoze niekomu inemu. A Ja pevne dufam, ze raz a v dohladnej dobe sa mi to podari zrealizovat. Urcite tuto temu este navstivim, vyuzijem vase rady a samozrejme Vam dam vediet ked to bude opat aktualne. A snad sa tam raz aspon niektori zideme
Takze este raz Vam vsetkym DAKUJEM
-
will.i.am
Darca
tak s tym som ratal.. to je riziko podnikania.. ale tak niekedy sa da dohodnut... ide o to kto su ti chlapci a kto ich pozna...ob3l1x napísal:len do buducnosti lebo ako som pozeral nikto nic nespomenul o tom ze ti tam pridu nejaki chlapci zavolaju si ta k stolu a povedia ti carovnu veticku "ponukame Vam ochranu" ... potom len bude zabava ...
Re: Nový bar - rady
Vaša diskusia ma velmi pobavila
a tiež veľmi pomohla dikyyy
-
adr0z
Zablokovaný
Re: Nový bar - rady
škoda že je to 2 roky stará téma :X
-
Jeremy
Medium Professional
Re:
To je absolutna blbost, zober si Cajka v Trnave genialny podnik aj varia aj sa tam pije dost a podnik je cely nefajciarsky a cez tyzdenaj cez vikend tam maju plnoGangy napísal:A to kde zozeniem?![]()
Inac robit nefajciarsky bar je dost velka naivita, bud sa ti tam bude fajcit aj tak alebo ti tam bude chodit fakt dost malo ludi. Kazdy fajciar si chce pri chlaste zapalit a nie sa drbat na balkon.