Nový bar - rady

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

yazoo: ja viem ze sa neda, ale aspon niektore casti by sa urcite dali
p.s. musim sa priznat ze ja by som tam asi tiez napisal niekolko krat (nie ako spam, len napr. pri kazdom druhom vstupe :P ) ze pekne casnicky pri bare :D
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

no a prave take veci by sa tam pisat nemali..... :roll:

hmm neviem ci je to v nejakej vyhlaske ale bolo (bohvie ci je to este platne) kazdy podnik by mal mat knihu zelani a staznosti. Tak nejak myslim ze sa to volalo, a ked si tu knihu host vyziadal mmal ju dostat, ci uz na precitanie alebo aj na napisanie. nesmeli sa odtial trhat strany inak bola pokuta myslim. Ale skor si myslim ze to uz teraz neni, asi tak pred 4-5 rokmi to bolo.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

wolodo napísal:no a prave take veci by sa tam pisat nemali..... :roll:

hmm neviem ci je to v nejakej vyhlaske ale bolo (bohvie ci je to este platne) kazdy podnik by mal mat knihu zelani a staznosti. Tak nejak myslim ze sa to volalo, a ked si tu knihu host vyziadal mmal ju dostat, ci uz na precitanie alebo aj na napisanie. nesmeli sa odtial trhat strany inak bola pokuta myslim. Ale skor si myslim ze to uz teraz neni, asi tak pred 4-5 rokmi to bolo.
to bolo za sociku nie teraz..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Knihu staznosti mat nemusis, ale v restauracnych zariadeniach je to urcite velke plus. Teraz mozes podat pisomnu reklamaciu a si povinny v stanovenej lehote (zrejme 30 dni, klasika) odpisat na reklamaciu. Povinny si mat v zariadeni len inspekcnu knihu do ktorej sa pisu vysledky kontrol, informacie o kontrolach a organoch, ktore tieto kontroly vykonali. Inspekcna kniha sa da kupit v papiernictve a stoji to par korun.

Zase nejaku velku knihu tam mat nemusis, co tak male letaciky len s anketou, k tomu nejake pero na stol a to by stacilo, nie??? Ak tam slusne napises, ze ta zaujima nazor navstevnikov a ak si najdu minutku casu, tak mozu vyplnit kratky dotaznik a potom ho nechat vyplneny na stole. Je mozne, ze sa ti papieriky postracaju, ludia ti pokradnu pera, ale tych par korun za nove pero by si uz obetovat mohol. Urcite sa skor chytim niecoho takeho ako ked pride za mnou barman a spyta sa ma, ze ci by som mu to vyplnil a o tri minuty pride opat a ci to mam vyplnene a ak ano, tak mu to mozem odovzdat. Pripadne nech sa tie listocky hadzu do nejakej krabice.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Neviem ci to tu niekto spominal, ale jedna malickost: napojovy listok. Neskutocne ma serie, ked v podnikoch su uplne hrozne graficky navrhnute, ziadny format, hore-dole popisane, vsade ine medzery. A to nehovorim o nazvoch - J. Wolker, Balantines, Bonaqa, a vrchol vsetkeho v istom pajzli na Terase - KORITNICA. Aspon na mna urobis dobrym napojovym listkom dojem :D. A to som v SNV asi 6-krat do roka, no mna tam asi nepustis kvoli veku :roll: .
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ano mas pravdu, na hotelke nas ucili, ze listok (jedalny, napojovy) je obraz podniku, cize by mal byt upraveny, na kvalitnom papiery, bez gramatickych chyb, mne sa pacia celkom obrazky.. ale tak do baru to je nanic, to skor do restauracie
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Nemusia tam byt obrazky. Staci ak to bude dobre rozvrhnute, stylove a aby v tom zakaznik nemal chaos.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No myslim si, ze ked budu mat aj nejake cocktaily, alebo drinky, tak by za zisli aj obrazky :)

Inac pocuj, daj nam este cca 5 stran a spravime ti aj podnikatelsky plan, a vsetko rozvrhneme :D
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

No na drinkoch je pekna ta farebnost, ale myslim, ze ta velmi nerozhoduje pri vybere. Skor by som povedal, ze tam ide o to s cim je to miesane.
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

Lub0$ napísal:Inac pocuj, daj nam este cca 5 stran a spravime ti aj podnikatelsky plan, a vsetko rozvrhneme :D
a rozvrhneme si aj nas podiel ... neboj, bude to len male % :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Predovsetkym vam vsetkym dakujem za postrehy, nazory a rady. Velmi si ich vazim. A dufam ze sa mi ich raz podari zuzitkovat.
S polutovanim vam musim povedat, ze sme sa nakoniec rozhodli, ze z rodinnych a dalsich dovodov, budeme musiet s tymto projektom pockat. Aj ked to vyzeralo velmi slubne nie je na to momentalne vhodny cas.
Kludne mozte pisat nazory dalej. Mozno to pomoze niekomu inemu. A Ja pevne dufam, ze raz a v dohladnej dobe sa mi to podari zrealizovat. Urcite tuto temu este navstivim, vyuzijem vase rady a samozrejme Vam dam vediet ked to bude opat aktualne. A snad sa tam raz aspon niektori zideme :)
Takze este raz Vam vsetkym DAKUJEM :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

will.i.am: Myslim, ze si to tymto prispevkom zaklincoval, kedze teraz vieme, ze sa v blizkej dobre nebude nic robit a nic otvarat, tak uz nemame dovody tazko rozmyslat co by sa zislo a co nie. Mozno nabuduce, ked sa rozhodnes v tom pokracovat.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

nj ja som dufal ze ked pridem na slovensko tak si najdem cas nejak v lete v juli pozret do SNV chcel som tam zajst kuknut do toho co si vytvoril, skoda no...
Hadam sa ti to raz podari a ked hej bud si isty ze na 100% pridem aj ked to bude v nejakej diere na SR :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fakt si to cenim chlapci...
ja som tiez sklamany z toho ako to dopadlo. ale nestracam nadej
a ked sa mi to podari, tak vas tam rad uvitam :)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

len do buducnosti lebo ako som pozeral nikto nic nespomenul o tom ze ti tam pridu nejaki chlapci zavolaju si ta k stolu a povedia ti carovnu veticku "ponukame Vam ochranu" ... potom len bude zabava ...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

nikto to nespomenul, lebo aj ked s tym niekto ma skusenosti, tazko sa s tym pochvali ;)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal:len do buducnosti lebo ako som pozeral nikto nic nespomenul o tom ze ti tam pridu nejaki chlapci zavolaju si ta k stolu a povedia ti carovnu veticku "ponukame Vam ochranu" ... potom len bude zabava ...
tak s tym som ratal.. to je riziko podnikania.. ale tak niekedy sa da dohodnut... ide o to kto su ti chlapci a kto ich pozna...
evrlín
Novice
Novice

Re: Nový bar - rady

Príspevok od používateľa evrlín »

Vaša diskusia ma velmi pobavila :D a tiež veľmi pomohla dikyyy
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: Nový bar - rady

Príspevok od používateľa adr0z »

škoda že je to 2 roky stará téma :X
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Gangy napísal:A to kde zozeniem? :shock:

Inac robit nefajciarsky bar je dost velka naivita, bud sa ti tam bude fajcit aj tak alebo ti tam bude chodit fakt dost malo ludi. Kazdy fajciar si chce pri chlaste zapalit a nie sa drbat na balkon.
To je absolutna blbost, zober si Cajka v Trnave genialny podnik aj varia aj sa tam pije dost a podnik je cely nefajciarsky a cez tyzdenaj cez vikend tam maju plno
Napísať odpoveď