Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Mrk napísal:neviem ci sa to len mne stava, ale som v AB je to 4:1 pre ali...a zrazu sa vsetci najebu na poslednu bazu a vsetky ostatne nam zoberu, ziadny defend, lebo vsetci HK HK HK do piceee....a tak ja tam stojim ako ch*j na baze a dojdu 3ja a som v pi*i, samozrejme prehra...uz ma to celkom sere
vitaj v ally :) :lol:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

toto nepotrebuje komentar :lol:

TREBA KLIK

EDIT: uz ste videli http://forums.wow-europe.com/thread.htm ... 1638&sid=1 ? ten priest sa mi nieako nezda :roll:
Prílohy
mvrtza.gif
(1.81 MiB) 395 stiahnutí
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

-=wolf=- napísal:EDIT: uz ste videli http://forums.wow-europe.com/thread.htm ... 1638&sid=1 ? ten priest sa mi nieako nezda :roll:
no priesta trosku dost boostnu zase palatom uberu hodne mana regenu kedze davaju 50% penalty na divine plea co znamena ze budeme v arenach uz total nanic kedze uz aj teraz sa rozmahaju drain comba :?
ale inac celkom prijemne zmeny
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

a viete co ?:D priesti si ten buff zasluzia :D cely zivot ich len nerfovali... aj toto im nerfnu ked blizzardaci zistia ze su priemernou classou vdaka tomtu buffu tak ich nerfnu :P ako vzdy :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

heh priestom uz nic nepomoze ked vylepsia pridavanie rage u warriorov :D uz teraz ich celkom vpohode sundavam aj ked byvam permanentne out of rage lebo ich bublina mi absorbuje dmg a tak nedostavam rage, ale uz to zmenia ze bude pridavat rage aj ak sa dmg absorbuje => bye bye priestik :D :lol:
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Mrk napísal:kebyze nerozpoziciam goldy, tak sa uz vozim aj ja :cry:

takze len ticha zavist :)
Jj, aj ja som na začiatku popožičiaval kamošom goldy :D (Na čo všetko ma neukecajú pri pive, lol... "Počuj Dano, požičaj mi 5000g na epického lietaka, veď máš dosť... zoberiem ti pivo" :D )... Ale už sa väčšina vrátila... a prišiel moment.

Veľmi ma štvalo, že mamut je príliš vysoký a zasekáva sa niekedy v podchodoch v stormwinde... tak som prišiel z vonku domov okolo pol noci, logol som... Fičím si po SW a mamut sa zasa sekol a vtedy ten moment. Okolo mňa si presvišťala motorka (ešte raz za čas nahodí zvuk pridávania), tak to vo mne tak vrelo, že som sa naštval a do 20 minút som skákal z dalaranu na motorke :D (Zatiaľ je to asi bugnuté, žiaden fall damage nedostáva ani motorka!), takže paráda :) Najprv som rozmýšľal, že kúpim toho veľkého mamuta. Ale reparbotov (tí noví scrapboti) mám plný inventár a.... chopper je... CHOPPER! :D
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

mam jednu otazocku
chel by som hrat offi ale asi to nebude mozne......
ako som cital, ze skoro vsetci hrate offi ale chem sa spitat ako prebieha pladba na kolko a za kolko a ako sa posielaju peniaze a este ci musim mat vsetky originaly wow wow,BC,WOTLK ? to je asi tak vsetko. mozte poradit do offi som lama :P

ak vam to pripada ako spam tuto spravu ignotujte :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

kostak napísal:mam jednu otazocku
chel by som hrat offi ale asi to nebude mozne......
ako som cital, ze skoro vsetci hrate offi ale chem sa spitat ako prebieha pladba na kolko a za kolko a ako sa posielaju peniaze a este ci musim mat vsetky originaly wow wow,BC,WOTLK ? to je asi tak vsetko. mozte poradit do offi som lama :P

ak vam to pripada ako spam tuto spravu ignotujte :D
spravne, musis mat zakupene originalne verzie wow+2 datadisky, platit mozes kreditkou po 13 eur mesacne alebo game kartami za cca 35 eur na 2 mesiace
-=wolf=- napísal:toto nepotrebuje komentar :lol:
je to fakt fatalita a dam ti k+ aj ked mam na teba uz iny nazor
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Nightmear napísal:Jj, aj ja som na začiatku popožičiaval kamošom goldy :D (Na čo všetko ma neukecajú pri pive, lol... "Počuj Dano, požičaj mi 5000g na epického lietaka, veď máš dosť... zoberiem ti pivo" :D )... Ale už sa väčšina vrátila... a prišiel moment.

Veľmi ma štvalo, že mamut je príliš vysoký a zasekáva sa niekedy v podchodoch v stormwinde... tak som prišiel z vonku domov okolo pol noci, logol som... Fičím si po SW a mamut sa zasa sekol a vtedy ten moment. Okolo mňa si presvišťala motorka (ešte raz za čas nahodí zvuk pridávania), tak to vo mne tak vrelo, že som sa naštval a do 20 minút som skákal z dalaranu na motorke :D (Zatiaľ je to asi bugnuté, žiaden fall damage nedostáva ani motorka!), takže paráda :) Najprv som rozmýšľal, že kúpim toho veľkého mamuta. Ale reparbotov (tí noví scrapboti) mám plný inventár a.... chopper je... CHOPPER! :D
teraz mam 12k a uz mi dlzia len 2 litre...tak dnes to dofarmim a zajtra dufam vozim :)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

na farmenie zo srdca neznasam ... + DT je DT .. 90% ludi farmi, a potom idu aj tie ceny rapidne dole ... ja som rad ze mam na opravy a dake tie flasky :lol:
motorku som zacal pomaly riesit, ale kupil som na altika dake tie epaxy aby to nebola hola 80ka ... a goldy dosly :D
_hOOk!_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa _hOOk!_ »

Farmenie je zbytočná strata času. Ja robím daily v Icecrowne, zajdem pár HC . Môžte si spraviť aj achy na Lunar Festival, keď sa veľmi nudíte :) Ja už čakám na Love is in the Air :lol:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Lord PROXI napísal:na farmenie zo srdca neznasam ... + DT je DT .. 90% ludi farmi, a potom idu aj tie ceny rapidne dole ... ja som rad ze mam na opravy a dake tie flasky :lol:
motorku som zacal pomaly riesit, ale kupil som na altika dake tie epaxy aby to nebola hola 80ka ... a goldy dosly :D
Podla mna je kupovanie epic itemov dost strata penazi, radsej chodit HC a potom raidy + kupovat len enchanty a gemy na dropnute epic...

Ja som spravil chybu ze som kupil blue itemy, teraz mi padlo par itemov v HC Naxx a lutujem ze nemam prachy na gemy a ench.

Kind regards Quik from Burning Blade ^^

btw moj prvy slain Kela, musim sa pochvalit :D
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 929bc8.png

(Nie, nepouzivam tam malo spelov, na kazdom spelle co vidite mam macra, po stlaceni shift sa mi vsetky zmenia na ine, ak chapete :D)
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Sa ti hrá keď ťa boostuje Equilibrium že )), inak som videl niekoho od vás, že už máte immortala, gz
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

akosi neskoro s tym naxom :D u nas sa uz davnejsie kel pugoval :D

inac co mas za addon na cast time? celkom slusne vyzera ten cast bar :wink:
_hOOk!_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa _hOOk!_ »

Jj. Kel sa už dávno pugoval . Momentálne hľadám dobrú , pretože v našej sa to rozpadlo, resp. tvrdé raidovacie jadro ( The Death Itself ) .
xH4wK

jej dobre ze ho pugujete , ale ja hram na offi ani nie mesiac, takze som celkom happy ze som bol pri tom :P
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

H@wk napísal:jej dobre ze ho pugujete , ale ja hram na offi ani nie mesiac, takze som celkom happy ze som bol pri tom :P
mesiac a uz 80? :) no o to nejde na ofiku myslim ze pomaly hra vacsina (aj ja) ale stale si nenapisal co mas za addon na cast bar :D neni to nejako customizovany quartz?
xH4wK

vendo napísal:mesiac a uz 80? :) no o to nejde na ofiku myslim ze pomaly hra vacsina (aj ja) ale stale si nenapisal co mas za addon na cast bar :D neni to nejako customizovany quartz?
Yep je to quartz
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

zdravim
hravam tu

Kód: Vybrať všetko

http://www.onlinegamers.cz/
na sargerasi a chcem sa opytat ci niekto nevie ci sa da postava preniest na narnias alebo aj na celkovo iny hocijaky server
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pacho_007 napísal:zdravim
hravam tu

Kód: Vybrať všetko

http://www.onlinegamers.cz/
na sargerasi a chcem sa opytat ci niekto nevie ci sa da postava preniest na narnias alebo aj na celkovo iny hocijaky server
lol no tipni si :lol: rovno sa spytaj ci sa da preniest aj na ofik...alebo nie napis blizzardu a pytaj sa ich :lol:
Napísať odpoveď