niektore servery to robia lebo chcu viac hracov proste screen postavy a vytvoria ti ju tamSchYzo napísal:lol no tipni sirovno sa spytaj ci sa da preniest aj na ofik...alebo nie napis blizzardu a pytaj sa ich
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
xH4wK
mna nikto neboostoval mg, raz, dvakrat ma niekto pretiahol dungom kvoli par itemom, inak klasika, ked som potreboval kill elitu zohnal som si heal atp... od lvl 50-58 u paladina sa mi expilo uplne v pohode, od 58-68 to slo este rychlejsie lebo OL, a od 68-80 sa to zase spomalilo, to som daval tak 2-3 lvl za den iba, cca 4-6 hod levelSchYzo napísal:yop, ale zozaciatku neexpil az tak rychlo..asi ho potom zacali boostovat to vtedy neni problem...ja som kamosa vyexpil v TBC 60-70 za par hodin...
Najlepsie je zobrat vsetky q co len idu a potom z q helperom plnit a odovzdavat naraz a potom zase nabrat kopu plnit, tak to ide relativne rychlo
nie, kvoli praci hram cez precovne dni od cca 16:40 do 21:00 ak je nejaky raid tak samozrejme dlhsie a cez vikendy od kedy vstanem tak do kedy som unavenySheep napísal:omg to ty hras 24/7? nebol si to ty nahodou kto pred par tyzdnami nevedel na aky server sa ma pripojit bo je novy na ofiku?
Rofl, a také dačo že real life na pivo a podobne?H@wk napísal:nie, kvoli praci hram cez precovne dni od cca 16:40 do 21:00 ak je nejaky raid tak samozrejme dlhsie a cez vikendy od kedy vstanem tak do kedy som unaveny
Ale takýmto tempom môžeš byť aj v top gildách, ktore vyžadujú byť denne pripojený asopň 4 hodiny
-
xH4wK
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord PROXI
King
200h ? to tak mozno v klasiku ... ved ja mam cca 110-115 hodin ( mozno uz viac ) a to sa lognem, spravim zopar daily Q a znova sa lognem na raid ... tot asi vse ...theBliZZard napísal:Tak co viem, niekedy v davnejsiom rozhovore Kungen spominal play time 200+h, co podla mna na HC styl hrania nie vobec je vela
hoci je fakt ze zasa casto ho online nevydat, ale 200 na to co ma odchodene je sakra malo, alebo je az tak skilla hrac ...
len by som bol zvedavy koho ma alta ( ak vobec dakeho ma ) raz som videl ked som expil dakeho altika, tak sme sli daky dung z helfire ... a ze healovat bude daky Malmedico ... pozeram BD, no zbohom, pride daky nafukany blb z trapnim altikom, prisiel priest skoro full epax, T2-T3 som len tak pozeral ze to je co za blazna ..
-
Wishmaster
Medium Professional
-
R1k1nko
Darca
ako sa vlastne Hardcore expi ???
ziadne chatovanie / iba Q a kilenie creepov co su vecsieho lvl ? abo ako
lebo ked si predstavim ze by som mal znovu robit dalsi 70 no dakujem !!
vsak vtedy tiez som obcas nesiel v sobotu von lebo som hral cely den a tak proste psycho sem tam cez weekend !! sa mi to nepodobalo ... ja a neist von a pit ... ale vtiahlo ma to
ziadne chatovanie / iba Q a kilenie creepov co su vecsieho lvl ? abo ako
lebo ked si predstavim ze by som mal znovu robit dalsi 70 no dakujem !!
vsak vtedy tiez som obcas nesiel v sobotu von lebo som hral cely den a tak proste psycho sem tam cez weekend !! sa mi to nepodobalo ... ja a neist von a pit ... ale vtiahlo ma to