Zubár

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Mate radi Zubarov?

Hej,jasne milujem ich!
106
24%
NIe neznasam ich ,mam z nich strach
184
41%
Je mi jedno,ci mi najdu kazy ci nie..Mam na saláme
161
36%

Celkom hlasov: 451

SlimEm
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SlimEm »

viete niekto, co presne znamena, ked mi zubar kontroloval vitalitu zubov a bola negativna?
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

SlimEm napísal:viete niekto, co presne znamena, ked mi zubar kontroloval vitalitu zubov a bola negativna?
No to znamena ze ti kontroloval zub jestli je zivy :) a zjistil ze je mrtvy .. takze uz tam nemas zadne nervy takze tento zub uz te nebude v zivote bolet :-D
bajlachVT
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bajlachVT »

ja idem do zubara v aprili....mam kaz a taky je velky ze az mam do dasna zarite a nepkne..cele take hnusne...rozrbane ... mal to niekto?boli to?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ma to steklit? Kaz neprinasa nic dobreho. Akurat ta elektricka vrtacka si na nom zgustne. Treba dbat viac na pravidelne cistenie zubov. :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som uz nebol u zubara vyse roka....no mam taky pocit, ze budem musiet podstupit 'strojcekovu terapiu' uz som nadseny......dolne zuby mam ako popadane domino.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Chodim k zubarovi len preto lebo musim mat kazdy rok preventivnu prehliadku, aj to sa na to chystam den dopredu...Neznasam ked mi do zubov zasahujem tym hakom a beha mi mraz po chrbte uz len pri tej reklama na zubnu pastu...Skoro pri kazdom zakroku si vyziadam injekciu na znecitlivenie, pretoze tych par € mi nestoji za tu bolest, a preto ak sa mu podari dobre pichnut vyhcadzam z ordinacie s tupym usmevom ale rad ze mam na dalsich minimalne 365 dni pokoj.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ten hak je fakt nechutny, zubarka este na zakladnej a strednej...fakt nic prijemne, ale zubar ku ktoremu chodim teraz mi v pohode spravil prehliadku aj bez tohoto pekelneho kusu zeleza
a zajtra ma o desiatej caka...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Myslim, ze ta prehliadka ma byt 2x do roka. :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

akurat som sa vratil, lavy kutik nezdvihnem, ale inak som vysmaty - zubarka ma odo mna prisny zakaz rypania sa v comkolvek, kym neda injekciu - a ked treba aj 2-3x .. aj pri najmensom naznaku bolesti. V niektorych z nasledujucich sessions u nej, ma caka trhanie .. hm.. bude to prvy krat a stale to odkladam, neviem totiz co mozem cakat, pripadam si jak keby mi mali trhat prst a ostanem chromy :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

KoCi prvykrat to je najhorsie, ale s injekciou sa v podstate len snazis udrzat hlavu v jednej polohe, ine ta netrapi.

Najneprijemnejsie je, ak ti trha stolicku, hojenie dasna, lebo koren ti musi prakticky vylomit zo sanky a aj ked to potom vycisti, ostane po tom diera a pripadne nejake kusky kosti, co je dost blby pocit kym to nejak zmysluplne zrastie.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

to som jediny masochista co chodi bez umrtvenia? :D
ale co som sa vytesoval, ze generalku mam za sebou, tak dva najhorsie zuby co mi robil, tak sa to posralo a asi budem nuteny ist k nemu znovu... minimalne mu to ukazat. mal som kaz medzi zubami, dakde medzi 5 a 6 vlavo hore ci ako... ani dentalnou nitou sa tam poriadne nedostanem a citim, ze to nie je dobre... obdobne na druhej strane :?
uz ma napadla myslienka ist za maminym bratrancom, kam sme chodievali od malicka, sice 200 km hore dolu, ale zuby od neho drzia snad do smrti... najmodernejsia technika, vsetko tuti fruti a radsej si priplatim za kvalitu a viem, ze to bude na super urovni a so zarukou ako sa vravi :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak som bol v stredu u zubara, vytahovanie korena som sa nedockal, pretoze pri vytiahnuti umrtvovacej vlozky ma to zacalo boliet, nie este ked mi do toho pichol, skoro som mu rozbil ambulanciu a usiel, stastie, ze tam ma mreze na oknach. Dal mi tam novu vlozku a ze o dva tyzdne..., vraj ak bude boliet, tak da injekcie. No to este nevie, ze tie tam da aj ked ma to boliet nebude.

bajlachVT: Neprijemne a mas smolu, zbytocne si to dlho odkladal, takze mozes ocakavat, ze je to hlboke a bude treba pri zachrane vytiahnut koren, mozno aj nerv, takze na bolest sa mozes tesit. A mozno ti rovno vytrhne cely zub.
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Chodim na prehliadky 2x do roka..tento rok som uz bola a vsetko v pohode..ja som si uz svoje odbila za detstvo(vela sladkeho) a dufam, ze uz so zubami (okrem bilenia) ziadne problemy nebudem mat...
len predvcerom som jedla cukriky a odstiepilo sa mi kusok zo zuba (ten za ocnym ((nvm ako sa vola)) ) je to fakt kusocek,neboli to a s jazykom sa s tym stale hram kedze je to trocha ostre...uvidim co bude dalej
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

bud si rozreses ci zoderies jazyk, alebo sa ti to casom ako budes jest zbrusi a nemusi sa ani kazit... otazne je co nastane skor :P
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

tak dnes to prislo, posledny problemovy zub a siel von, dufam ze to bol prvy a posledny vytrhnuty, lebo fakt to nie je nic prijemne
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Haslerka napísal:Chodim na prehliadky 2x do roka..tento rok som uz bola a vsetko v pohode..ja som si uz svoje odbila za detstvo(vela sladkeho) a dufam, ze uz so zubami (okrem bilenia) ziadne problemy nebudem mat...
len predvcerom som jedla cukriky a odstiepilo sa mi kusok zo zuba (ten za ocnym ((nvm ako sa vola)) ) je to fakt kusocek,neboli to a s jazykom sa s tym stale hram kedze je to trocha ostre...uvidim co bude dalej
zober šmirgeľ papier a obrus ho :)
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

prave som dosiel zo zubara, robil mi korenovu vypln...uz som tam bol po 3 krat. vzdy mi tam vopcha nejaku "liecivu vlozku" a o 3 mesiace aby som prisiel zas. a samozrejme vzdy platil a platil a platil.....inak stravil som tam 4 hodiny, 2x na snimok som bol, fakt uz mam na dnes toho dost... :evil:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

preliecovaciu vlozku? pozri sa na zub v zrkadle, mala by to byt taka biela hmota, vyzorovo ako sadra a ked ti povedal 3 mesiace, tak ver tomu, ze po mesiaci ju zozeries ako ja, vydrzi tak 2 tyzdne a potom sa zacne stracat spolu s jedlom a umyvanim zubov... :?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Kibo napísal:preliecovaciu vlozku? pozri sa na zub v zrkadle, mala by to byt taka biela hmota, vyzorovo ako sadra a ked ti povedal 3 mesiace, tak ver tomu, ze po mesiaci ju zozeries ako ja, vydrzi tak 2 tyzdne a potom sa zacne stracat spolu s jedlom a umyvanim zubov... :?
...no a za taku blbu vlozku co zozerem som zacvakal takmer 30€...a to prosimpekne mam prehliadku,cize neplatim cele ja.ale kto vie ako to u tych zubaroch chodi, podla mna vsetko plati clovek sam :roll:
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Ja chodím na prehliadku každý polrok a vždy čakám ako debil aj polhodiny-hodinu a vnútri som úplnu chvíľku, v tom kresle som bol naposledy 10 sekúnd :lol: Nič mi už dlho nenašli :)
Napísať odpoveď