Zubár
Chodim k zubarovi len preto lebo musim mat kazdy rok preventivnu prehliadku, aj to sa na to chystam den dopredu...Neznasam ked mi do zubov zasahujem tym hakom a beha mi mraz po chrbte uz len pri tej reklama na zubnu pastu...Skoro pri kazdom zakroku si vyziadam injekciu na znecitlivenie, pretoze tych par € mi nestoji za tu bolest, a preto ak sa mu podari dobre pichnut vyhcadzam z ordinacie s tupym usmevom ale rad ze mam na dalsich minimalne 365 dni pokoj.
akurat som sa vratil, lavy kutik nezdvihnem, ale inak som vysmaty - zubarka ma odo mna prisny zakaz rypania sa v comkolvek, kym neda injekciu - a ked treba aj 2-3x .. aj pri najmensom naznaku bolesti. V niektorych z nasledujucich sessions u nej, ma caka trhanie .. hm.. bude to prvy krat a stale to odkladam, neviem totiz co mozem cakat, pripadam si jak keby mi mali trhat prst a ostanem chromy 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
KoCi prvykrat to je najhorsie, ale s injekciou sa v podstate len snazis udrzat hlavu v jednej polohe, ine ta netrapi.
Najneprijemnejsie je, ak ti trha stolicku, hojenie dasna, lebo koren ti musi prakticky vylomit zo sanky a aj ked to potom vycisti, ostane po tom diera a pripadne nejake kusky kosti, co je dost blby pocit kym to nejak zmysluplne zrastie.
Najneprijemnejsie je, ak ti trha stolicku, hojenie dasna, lebo koren ti musi prakticky vylomit zo sanky a aj ked to potom vycisti, ostane po tom diera a pripadne nejake kusky kosti, co je dost blby pocit kym to nejak zmysluplne zrastie.
-
Kibo
Hardcore addict
to som jediny masochista co chodi bez umrtvenia?
ale co som sa vytesoval, ze generalku mam za sebou, tak dva najhorsie zuby co mi robil, tak sa to posralo a asi budem nuteny ist k nemu znovu... minimalne mu to ukazat. mal som kaz medzi zubami, dakde medzi 5 a 6 vlavo hore ci ako... ani dentalnou nitou sa tam poriadne nedostanem a citim, ze to nie je dobre... obdobne na druhej strane
uz ma napadla myslienka ist za maminym bratrancom, kam sme chodievali od malicka, sice 200 km hore dolu, ale zuby od neho drzia snad do smrti... najmodernejsia technika, vsetko tuti fruti a radsej si priplatim za kvalitu a viem, ze to bude na super urovni a so zarukou ako sa vravi
ale co som sa vytesoval, ze generalku mam za sebou, tak dva najhorsie zuby co mi robil, tak sa to posralo a asi budem nuteny ist k nemu znovu... minimalne mu to ukazat. mal som kaz medzi zubami, dakde medzi 5 a 6 vlavo hore ci ako... ani dentalnou nitou sa tam poriadne nedostanem a citim, ze to nie je dobre... obdobne na druhej strane
uz ma napadla myslienka ist za maminym bratrancom, kam sme chodievali od malicka, sice 200 km hore dolu, ale zuby od neho drzia snad do smrti... najmodernejsia technika, vsetko tuti fruti a radsej si priplatim za kvalitu a viem, ze to bude na super urovni a so zarukou ako sa vravi
-
hojko
Site Admin
Tak som bol v stredu u zubara, vytahovanie korena som sa nedockal, pretoze pri vytiahnuti umrtvovacej vlozky ma to zacalo boliet, nie este ked mi do toho pichol, skoro som mu rozbil ambulanciu a usiel, stastie, ze tam ma mreze na oknach. Dal mi tam novu vlozku a ze o dva tyzdne..., vraj ak bude boliet, tak da injekcie. No to este nevie, ze tie tam da aj ked ma to boliet nebude.
bajlachVT: Neprijemne a mas smolu, zbytocne si to dlho odkladal, takze mozes ocakavat, ze je to hlboke a bude treba pri zachrane vytiahnut koren, mozno aj nerv, takze na bolest sa mozes tesit. A mozno ti rovno vytrhne cely zub.
bajlachVT: Neprijemne a mas smolu, zbytocne si to dlho odkladal, takze mozes ocakavat, ze je to hlboke a bude treba pri zachrane vytiahnut koren, mozno aj nerv, takze na bolest sa mozes tesit. A mozno ti rovno vytrhne cely zub.
Chodim na prehliadky 2x do roka..tento rok som uz bola a vsetko v pohode..ja som si uz svoje odbila za detstvo(vela sladkeho) a dufam, ze uz so zubami (okrem bilenia) ziadne problemy nebudem mat...
len predvcerom som jedla cukriky a odstiepilo sa mi kusok zo zuba (ten za ocnym ((nvm ako sa vola)) ) je to fakt kusocek,neboli to a s jazykom sa s tym stale hram kedze je to trocha ostre...uvidim co bude dalej
len predvcerom som jedla cukriky a odstiepilo sa mi kusok zo zuba (ten za ocnym ((nvm ako sa vola)) ) je to fakt kusocek,neboli to a s jazykom sa s tym stale hram kedze je to trocha ostre...uvidim co bude dalej
zober šmirgeľ papier a obrus hoHaslerka napísal:Chodim na prehliadky 2x do roka..tento rok som uz bola a vsetko v pohode..ja som si uz svoje odbila za detstvo(vela sladkeho) a dufam, ze uz so zubami (okrem bilenia) ziadne problemy nebudem mat...
...no a za taku blbu vlozku co zozerem som zacvakal takmer 30€...a to prosimpekne mam prehliadku,cize neplatim cele ja.ale kto vie ako to u tych zubaroch chodi, podla mna vsetko plati clovek samKibo napísal:preliecovaciu vlozku? pozri sa na zub v zrkadle, mala by to byt taka biela hmota, vyzorovo ako sadra a ked ti povedal 3 mesiace, tak ver tomu, ze po mesiaci ju zozeries ako ja, vydrzi tak 2 tyzdne a potom sa zacne stracat spolu s jedlom a umyvanim zubov...