LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Fuuuh tak teraz nam LOST nadelil slusne brutalnu cast..Umna zas raz jedna z tych "vysokych"..Tato cast dala zas X novych otazok a zopar odpovedi..Ale to,ze ich nema vsetkych a chcu to "zacat", tak ktovie ci to nebude dovod, precoby mala Sun umriet..Vid slova Charlotte, ktorej mi az tak luto nieje,kedze moc podstatna nebola..:) Tesim sa o tyzden, kedze dumanim asi moc sa nedozviem..

//jackb oops :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Soviet napísal:Fuuuh tak teraz nam LOST nadelil slusne brutalnu cast..Umna zas raz jedna z tych "vysokych"..Tato cast dala zas X novych otazok a zopar odpovedi..Ale to,ze ich nema vsetkych a chcu to "zacat", tak ktovie ci to nebude dovod, precoby mala Jin umriet..Vid slova Charlotte, ktorej mi az tak luto nieje,kedze moc podstatna nebola..:) Tesim sa o tyzden, kedze dumanim asi moc sa nedozviem..
Jin je on, Sun je ona :wink:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Soviet napísal:Fuuuh tak teraz nam LOST nadelil slusne brutalnu cast..Umna zas raz jedna z tych "vysokych"..Tato cast dala zas X novych otazok a zopar odpovedi..Ale to,ze ich nema vsetkych a chcu to "zacat", tak ktovie ci to nebude dovod, precoby mala Sun umriet..Vid slova Charlotte, ktorej mi az tak luto nieje,kedze moc podstatna nebola..:) Tesim sa o tyzden, kedze dumanim asi moc sa nedozviem..

//jackb oops :D
Co sme sa dozvedeli okrem toho, ze Jin prezil? Inu zavaznu odpoved sme nedostali.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

heker napísal:Co sme sa dozvedeli okrem toho, ze Jin prezil? Inu zavaznu odpoved sme nedostali.
Preco sa ostrov sprava tak ako sa sprava..Lebo mal John ho premiestnit.
Ako Danielle pozabijala naozaj svojich "kolegov".
A je toho viac..len su to take detaily zatial..:) V dalsej casti sa to isto dostane do stadia, kde toho asi viac vysvetlia..
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

neviem preco je Daniel Faradaj vo vsetkom taky tajnostkar .... velmi ma to znervoznuje !!! :twisted:

edit : jj hojko ta Charlotte moc ale moc nesympatická :aasmile19:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tazko zhodnotit cast, bola to asi ta lepsia cast, z piatej serie zrejme najlepsia, najma ten zaver stal za to. Ale to, ze tam bol Jackov otec pri kolese (ci som si ho pomylil), tak to uz bolo opat moc, no ale co narobime. Inak preco posuval Lock to koleso rovnakym smerom, ked ho mohol posunut opacnym a odkial vedel, ze ho musim posunut ako ho posunul???

Posuvanie casu zrejme sposobilo to koleso, teda tak to vyzera, ale John ho posunul o kosuk a tak je mozne, ze sa budu diat ine veci, lenze ma nenapada nic ine, mozno tak posun v polohe, cize nejake zahadne cestovanie po ostrove, ci uz moc fantazirujem???

A ta Charlotte, dufam, ze tam uz viacej nebude hrat, strasne nesympaticka mi bola a myslim, ze nie len mne. Kedze uz bolo ale viacej zahadnych vecii v serialy, tak je este mozne, ze sa objavi spat vdaka cestovaniu v case, kto vie...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

hojko napísal:Ale to, ze tam bol Johnov otec pri kolese (ci som si ho pomylil), tak to uz bolo opat moc, no ale co narobime. Inak preco posuval Lock to
Jackov otec tam bol

hojko: Yop, myslel som Jackovho otca, uz som si to opravil.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

mne sa zase Charlotte celkom pacila :(
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No tak nova cast..Co k nej? zaciatok celkom zaujimavy, no ten stred ma trosku uspaval..Mozno len unava :) Avsak koniec zas raz pometie divakovi hlavu a potom clovek len rozmysla a rozmysla :(
Avsak Kate ma teraz len nuti mysliet nad tym, kde je aaron, co ma pekne vytaca, kedze prisla taka nasrata a bezvladna :)
Proste cast, ktora donuti divaka tesit sa na dalsiu..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Uplne nudna a nezazivna cast, prakticky celu cast sa nic nedialo. Zaciatocna minuta zaujimava, kde som rozmyslal co sa deje, ci su na ostrove... a potom slo vsetko podla planu. Este v zavere ma zaujal Jin v obleceny Dharma, inak nic zaujimave. Napadaju ma este take dve otazky, ta prva je, ze kto siel so Sayidom na letisku, myslim tu zenu, preukazala sa ako nejaka agentka ci policajtka. A druha otazka je ohladom toho araba, ktory bol na letisku a tusim aj v lietadle, ze kto to bol. Kto vie, ci budu hrat aj v dalsich castiach. Zaverom by som dodal, ze toto bola zbytocna cast, ktora ani nemusela byt.

Dalsia cast az o dva tyzdne.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal: Dalsia cast az o dva tyzdne.
O dva tyzdne? Na lost.cz eviduju klasickych 7dni. Co za kravinu zas bude, ze to oddialia?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

Soviet napísal:O dva tyzdne? Na lost.cz eviduju klasickych 7dni. Co za kravinu zas bude, ze to oddialia?
presne tak,mala by byt o tyzden :?
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Tak vazne to nebola az tak super cast, na druhej strane nebola zbytocna ale zahrievacia
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

mna by zaujimalo co sa stalo so zvyskom lietadla...ale pacilo sa mi ako si ich nahoda(no vlastne malo to tak byt) pozbierala znova :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

lol ten koniec ma dostal :lol:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

hojko napísal:...kto siel so Sayidom na letisku, myslim tu zenu, preukazala sa ako nejaka agentka ci policajtka. ...
rovnako ako v prvej serii.. agent, ktory doprevadzal Kate, ktoru chytil.. Sayida zrejme chytili, za tie vraždy... ale prečo ho viedla niekam do takej prdele? na ký fras.. Rovnako Hurley... prečo sa rozhodol letieť na take miesto? som rad, že to vysvetlili :) a ten arab s agentkou.. no ja to vidim tak, že tu mame dve nove postavy..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Old Dirty Bastard: Aha, tak uz mi to je ako tak jasne so Sayidom. Ale ako sa Hurley dostal z vazenia ci z ruk policie, ved co si pamatam, tak sa priznal k vrazde a nemyslim si, ze by ho len tak pustili.

Pozeram tv.com a tam je tiez pisane, ze na konci februara je dalsia cast. Takze sa ospravedlnujem za nepravdivne info, ale narazil som na to na nete.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

hojko: to ako sa dostal Hurley z väzenia si myslím, že súvisí zo zraneniami ktoré utrpel Ben, ale to je len moja teória. :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no urcite bude mat Ben prsty v tom ako sa tam vsetci stretli ale myslim si ze ked pockame urcite dostaneme pekne vysvetlenie :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Steven666 napísal:hojko: to ako sa dostal Hurley z väzenia si myslím, že súvisí zo zraneniami ktoré utrpel Ben, ale to je len moja teória. :)
mysliš? aj ja som si myslel, ale potom by z toho Hurley v lietadle nebol tak mimo.. ked tam uvidel Bena
Napísať odpoveď