//jackb oops
LOST
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Fuuuh tak teraz nam LOST nadelil slusne brutalnu cast..Umna zas raz jedna z tych "vysokych"..Tato cast dala zas X novych otazok a zopar odpovedi..Ale to,ze ich nema vsetkych a chcu to "zacat", tak ktovie ci to nebude dovod, precoby mala Sun umriet..Vid slova Charlotte, ktorej mi az tak luto nieje,kedze moc podstatna nebola..
Tesim sa o tyzden, kedze dumanim asi moc sa nedozviem..
//jackb oops
//jackb oops
Jin je on, Sun je onaSoviet napísal:Fuuuh tak teraz nam LOST nadelil slusne brutalnu cast..Umna zas raz jedna z tych "vysokych"..Tato cast dala zas X novych otazok a zopar odpovedi..Ale to,ze ich nema vsetkych a chcu to "zacat", tak ktovie ci to nebude dovod, precoby mala Jin umriet..Vid slova Charlotte, ktorej mi az tak luto nieje,kedze moc podstatna nebola..Tesim sa o tyzden, kedze dumanim asi moc sa nedozviem..
Co sme sa dozvedeli okrem toho, ze Jin prezil? Inu zavaznu odpoved sme nedostali.Soviet napísal:Fuuuh tak teraz nam LOST nadelil slusne brutalnu cast..Umna zas raz jedna z tych "vysokych"..Tato cast dala zas X novych otazok a zopar odpovedi..Ale to,ze ich nema vsetkych a chcu to "zacat", tak ktovie ci to nebude dovod, precoby mala Sun umriet..Vid slova Charlotte, ktorej mi az tak luto nieje,kedze moc podstatna nebola..Tesim sa o tyzden, kedze dumanim asi moc sa nedozviem..
//jackb oops
-
Soviet
Darca
Preco sa ostrov sprava tak ako sa sprava..Lebo mal John ho premiestnit.heker napísal:Co sme sa dozvedeli okrem toho, ze Jin prezil? Inu zavaznu odpoved sme nedostali.
Ako Danielle pozabijala naozaj svojich "kolegov".
A je toho viac..len su to take detaily zatial..
-
hojko
Site Admin
Tazko zhodnotit cast, bola to asi ta lepsia cast, z piatej serie zrejme najlepsia, najma ten zaver stal za to. Ale to, ze tam bol Jackov otec pri kolese (ci som si ho pomylil), tak to uz bolo opat moc, no ale co narobime. Inak preco posuval Lock to koleso rovnakym smerom, ked ho mohol posunut opacnym a odkial vedel, ze ho musim posunut ako ho posunul???
Posuvanie casu zrejme sposobilo to koleso, teda tak to vyzera, ale John ho posunul o kosuk a tak je mozne, ze sa budu diat ine veci, lenze ma nenapada nic ine, mozno tak posun v polohe, cize nejake zahadne cestovanie po ostrove, ci uz moc fantazirujem???
A ta Charlotte, dufam, ze tam uz viacej nebude hrat, strasne nesympaticka mi bola a myslim, ze nie len mne. Kedze uz bolo ale viacej zahadnych vecii v serialy, tak je este mozne, ze sa objavi spat vdaka cestovaniu v case, kto vie...
Posuvanie casu zrejme sposobilo to koleso, teda tak to vyzera, ale John ho posunul o kosuk a tak je mozne, ze sa budu diat ine veci, lenze ma nenapada nic ine, mozno tak posun v polohe, cize nejake zahadne cestovanie po ostrove, ci uz moc fantazirujem???
A ta Charlotte, dufam, ze tam uz viacej nebude hrat, strasne nesympaticka mi bola a myslim, ze nie len mne. Kedze uz bolo ale viacej zahadnych vecii v serialy, tak je este mozne, ze sa objavi spat vdaka cestovaniu v case, kto vie...
-
Soviet
Darca
No tak nova cast..Co k nej? zaciatok celkom zaujimavy, no ten stred ma trosku uspaval..Mozno len unava
Avsak koniec zas raz pometie divakovi hlavu a potom clovek len rozmysla a rozmysla
Avsak Kate ma teraz len nuti mysliet nad tym, kde je aaron, co ma pekne vytaca, kedze prisla taka nasrata a bezvladna
Proste cast, ktora donuti divaka tesit sa na dalsiu..
Avsak Kate ma teraz len nuti mysliet nad tym, kde je aaron, co ma pekne vytaca, kedze prisla taka nasrata a bezvladna
Proste cast, ktora donuti divaka tesit sa na dalsiu..
-
hojko
Site Admin
Uplne nudna a nezazivna cast, prakticky celu cast sa nic nedialo. Zaciatocna minuta zaujimava, kde som rozmyslal co sa deje, ci su na ostrove... a potom slo vsetko podla planu. Este v zavere ma zaujal Jin v obleceny Dharma, inak nic zaujimave. Napadaju ma este take dve otazky, ta prva je, ze kto siel so Sayidom na letisku, myslim tu zenu, preukazala sa ako nejaka agentka ci policajtka. A druha otazka je ohladom toho araba, ktory bol na letisku a tusim aj v lietadle, ze kto to bol. Kto vie, ci budu hrat aj v dalsich castiach. Zaverom by som dodal, ze toto bola zbytocna cast, ktora ani nemusela byt.
Dalsia cast az o dva tyzdne.
Dalsia cast az o dva tyzdne.
-
Old Dirty Bastard
Guru
rovnako ako v prvej serii.. agent, ktory doprevadzal Kate, ktoru chytil.. Sayida zrejme chytili, za tie vraždy... ale prečo ho viedla niekam do takej prdele? na ký fras.. Rovnako Hurley... prečo sa rozhodol letieť na take miesto? som rad, že to vysvetlilihojko napísal:...kto siel so Sayidom na letisku, myslim tu zenu, preukazala sa ako nejaka agentka ci policajtka. ...
-
hojko
Site Admin
Old Dirty Bastard: Aha, tak uz mi to je ako tak jasne so Sayidom. Ale ako sa Hurley dostal z vazenia ci z ruk policie, ved co si pamatam, tak sa priznal k vrazde a nemyslim si, ze by ho len tak pustili.
Pozeram tv.com a tam je tiez pisane, ze na konci februara je dalsia cast. Takze sa ospravedlnujem za nepravdivne info, ale narazil som na to na nete.
Pozeram tv.com a tam je tiez pisane, ze na konci februara je dalsia cast. Takze sa ospravedlnujem za nepravdivne info, ale narazil som na to na nete.
-
Old Dirty Bastard
Guru