GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Ked si ukladas hru, tak sa cas posunie o 6 hodin.
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

T3e5.. na tvojej zostave zabudni ze to das na max detaili. ja mam intel 4jadrovy pretaktovany na 3.6ghz 4gb ram a gtx285 a vsetko mam na high ale nie very high a tie posuvniky mam naplno okrem view distanse to asi na stvr je to velmi narocne na pamät grafiky
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

v pohode to mi staci ked mi to hentak pojde :) a tam ide asi hlavne o tu pamat grafiky. Skoda chcel som kupit 2 GB
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

T3e5 napísal:a aku mas zostavu?

to Pilifo: no myslel som plynule na plnych detailoch ako ani ja nemam zaujem hrat sekajucu hru len aby som mal plne detaily
C2Q Q6600, 2x2GB 800MHz OCZ Falal1ty, GeForce 8800GTS 640
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ok, a ešte by ste mi mohli poradiť, ako si mám ukladať hru?? Jedine si vytvoriť nový profil a hrať hru od začiatku? :?
Viem, že to tu už bolo spomínané, ale čítať 170 strán je dosť...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No hadam si bez ukladania az tak daleko nedosiel :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:No hadam si bez ukladania az tak daleko nedosiel :)
No akurát som myslel na to, že sa hra dá ukladať aj manuálne, nie? Lebo mne sa ukladá teraz cez autosave, tzn. mám iba 1 save za celú hru...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

lol to o čom vyprávaš?šak normálne ideš do postele a uložíš hru..
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Opak: ked ma autosave vzdy po misii mu to ulozi a nemusi chodit do postele :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

prečítaj si aj príspevky nado mnou :roll:
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

No, este na pc verzii je co doladit, aspon ze uz vysli 2patche.
Uz som to aj hral, na zostave E8400, 2GB DDR2 800, 9800GTX+ 512. Samozrejme maximum, pre prve spustenie. Islo to okolo 30-40fps. Neskusal som znizit detaily ked ze je to fotrov komp, koncom februara kupujem podobnu zostavu, len z 4GB DDR2 ram, este to trocha OC, cize potom by to malo ist aspon 40-50 fps. Dufam ze vyjde novy patch. :) Inac uz by mohla byt SK. Len rockstar, slovenciny.com stale odjebka, tym ze vyda novy patch, a zase musia vsetko pozmenit, ako som cital. :lol:

Ale stale je to ako-tak hratelne, ale 30fps je malo. Ta hra ma velke naroky.
Uz by ju mohli optimalizovat.
Sabone
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sabone »

Ludia mam takyto problem...regol som sa na windows live...aj som sa prihlasil....ale ked spustim hru...dam v telefone multiplayer...LIVE...tak mi vypise ze sa mam pripojit na Windows Live,ale ja som uz pripojeny pod menom aj mam ONLINE...tak neviem kde bude chyba...pomoze mi dakto?
Jebko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jebko »

hmm nejde mi gta najprv slo normal vsetko slapalo presiel som cele atd ale teraz nejde nwm preco nechce mi naskoci social klub ako mam ho v procesoch ale nenaskoci normal na obrazovku reinstall alebo ....
majik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majik »

presne toto sa stalo mne...najprv vsetko islo v pohode ale teraz sa social club nepusti...aj som skusal reinstall social clubu a nepomohlo...niekde som vygooglil ze treba reinstallnut games for live od MS - ani to nepomohlo...myslim ze zostava len reinstall celej hry
Sabone
Light Expert
Light Expert

Uz mam ok stym Windows Live....inak dajte mi uz nejake nicky aby som si Vas mohol hodit medzi priatelov:)nechce sa mi hrat sam s kopom cudzich ludi
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Oplati sa kupit orig cez steam? Lebo fakt si to teraz na steame pohnojili.. to € myslia vazne ci len zartuju ja nedam 1500sk zo steamu, ked mozem mat z shopu, a este aj z cd.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nemali ste problém v misii pre Ray Boccina - Late checkout, kde ste mali vyzabíjať tých Židákov? Ja prídem do toho hotela a tam sa mi hra iba loaduje, loaduje a loaduje...Nič z toho, musím vypnúť hru. Nevedel by niekto poradiť, či je to ďalší z mnohých bugov hry? :roll:

/Tak našiel som na internete popísaný podobný problém a jediné riešenie bolo skúsiť iné misie a potom sa k tejto vrátiť. Dúfam, že mi to pomôže.
Sabone
Light Expert
Light Expert

Core. napísal:Oplati sa kupit orig cez steam? Lebo fakt si to teraz na steame pohnojili.. to € myslia vazne ci len zartuju ja nedam 1500sk zo steamu, ked mozem mat z shopu, a este aj z cd.
Mali navod ako hrat GTA IV Multiplayer:)mozno ste nato uz prisli:P
Kup si ORIGINAL CD KEY TU:

Kód: Vybrať všetko

https://www.directgamekeys.com/products.php?product=Grand-Theft-Auto-IV-%28GTA-4%29-%252d-Cd-Key-%252d-Game-Key-%252d-Serial
Stiahni si GTA IV zdakadial z Warezu,aktivuj pomocou kluca,patchni,crackni a hraj...ja to hrám týmto sposobom za 17eur mas v podstate original GTA IV:) a 100% tu funguje,lepsie povedane mne to ide.
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Pilifo napísal:Nemali ste problém v misii pre Ray Boccina - Late checkout, kde ste mali vyzabíjať tých Židákov? Ja prídem do toho hotela a tam sa mi hra iba loaduje, loaduje a loaduje...Nič z toho, musím vypnúť hru. Nevedel by niekto poradiť, či je to ďalší z mnohých bugov hry? :roll:

/Tak našiel som na internete popísaný podobný problém a jediné riešenie bolo skúsiť iné misie a potom sa k tejto vrátiť. Dúfam, že mi to pomôže.
mne to islo tak ze ked som to toho zlteho trojuholniku ( ci co to je) vosiel autom tak to zamrzlo a ked peso tak to slo normalne dalej
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

pr3dator napísal:mne to islo tak ze ked som to toho zlteho trojuholniku ( ci co to je) vosiel autom tak to zamrzlo a ked peso tak to slo normalne dalej
Hej hej, išlo to...Ďakujem za radu :wink:
Napísať odpoveď