GTA 4
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
kore
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No, este na pc verzii je co doladit, aspon ze uz vysli 2patche.
Uz som to aj hral, na zostave E8400, 2GB DDR2 800, 9800GTX+ 512. Samozrejme maximum, pre prve spustenie. Islo to okolo 30-40fps. Neskusal som znizit detaily ked ze je to fotrov komp, koncom februara kupujem podobnu zostavu, len z 4GB DDR2 ram, este to trocha OC, cize potom by to malo ist aspon 40-50 fps. Dufam ze vyjde novy patch.
Inac uz by mohla byt SK. Len rockstar, slovenciny.com stale odjebka, tym ze vyda novy patch, a zase musia vsetko pozmenit, ako som cital. 
Ale stale je to ako-tak hratelne, ale 30fps je malo. Ta hra ma velke naroky.
Uz by ju mohli optimalizovat.
Uz som to aj hral, na zostave E8400, 2GB DDR2 800, 9800GTX+ 512. Samozrejme maximum, pre prve spustenie. Islo to okolo 30-40fps. Neskusal som znizit detaily ked ze je to fotrov komp, koncom februara kupujem podobnu zostavu, len z 4GB DDR2 ram, este to trocha OC, cize potom by to malo ist aspon 40-50 fps. Dufam ze vyjde novy patch.
Ale stale je to ako-tak hratelne, ale 30fps je malo. Ta hra ma velke naroky.
Uz by ju mohli optimalizovat.
Nemali ste problém v misii pre Ray Boccina - Late checkout, kde ste mali vyzabíjať tých Židákov? Ja prídem do toho hotela a tam sa mi hra iba loaduje, loaduje a loaduje...Nič z toho, musím vypnúť hru. Nevedel by niekto poradiť, či je to ďalší z mnohých bugov hry? 
/Tak našiel som na internete popísaný podobný problém a jediné riešenie bolo skúsiť iné misie a potom sa k tejto vrátiť. Dúfam, že mi to pomôže.
/Tak našiel som na internete popísaný podobný problém a jediné riešenie bolo skúsiť iné misie a potom sa k tejto vrátiť. Dúfam, že mi to pomôže.
Mali navod ako hrat GTA IV Multiplayer:)mozno ste nato uz prisli:PCore. napísal:Oplati sa kupit orig cez steam? Lebo fakt si to teraz na steame pohnojili.. to € myslia vazne ci len zartuju ja nedam 1500sk zo steamu, ked mozem mat z shopu, a este aj z cd.
Kup si ORIGINAL CD KEY TU:
Kód: Vybrať všetko
https://www.directgamekeys.com/products.php?product=Grand-Theft-Auto-IV-%28GTA-4%29-%252d-Cd-Key-%252d-Game-Key-%252d-Serialmne to islo tak ze ked som to toho zlteho trojuholniku ( ci co to je) vosiel autom tak to zamrzlo a ked peso tak to slo normalne dalejPilifo napísal:Nemali ste problém v misii pre Ray Boccina - Late checkout, kde ste mali vyzabíjať tých Židákov? Ja prídem do toho hotela a tam sa mi hra iba loaduje, loaduje a loaduje...Nič z toho, musím vypnúť hru. Nevedel by niekto poradiť, či je to ďalší z mnohých bugov hry?