Monitor 2009

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Prežívate stres z monitoru?

Dosť veľký
40
17%
Začína to
58
25%
Nie je mi to jedno
131
57%

Celkom hlasov: 229

Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Momo46 »

skor Polročné nie???Myslím že koncoročné si musíš udržať priemer.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Koncoročné jednoznačne nie.. to by školy zverejňovali poradovník v auguste.. proste nie, nejde to. Po marci nech Ťa nič netrápi.. a ani teraz vlastne, všetci sa dostaneme tam, kde chceme, lebo školy potrebujú žiakov..
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

no to je moj pripad, s polrocnym vysvedcenim som dost spokojny a to mi staci a teraz od polroka mam vsetko viacmenej na haku, vzdy som maval 1,2 a teraz mam 3,4
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

vED ja tiey ya jeden tzyden som dostal z matiky dve trojky a to som mal jednotky na polroka. Inac kto mal ciste 1 na polroka???

//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 19:24 )
TIe koncorocne znamky sa beru na konci roka tusim od 5 rocnika po 9 polrok a ne 9 na konci saq to by isli jednotkari na sou-cka a nwm kde by isli stvorkari :lol:
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jj koncorocne v devine je uz absolutne na nic, ja planujem ze si po monitore uz necham vsetky knihy v skole a budem tam chodit si len pozret film na mobile :lol:
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

To je good napad. Ja planujem oslobodenie od telesnej, pocuvat hudbu, aspon raz do tyzdna doma a spanie v skole. Nase daktore ucitelky si ani newsimnu ze na hodine spim,
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Je to presne od koncorocneho vysvedcenia v 6. rocniku po polrok v deviatom. :) Posledny polrok sa pamatam, ze som tiez nic nerobil, ale zhorsenie znamok nebolo.
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Dufam ze sa aspon nejake vysledky dostanu na net, aspon dufam ze tie male deti to hodia na internet :D... bodaj by.. uff :D
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

lacijawa napísal:To je good napad. Ja planujem oslobodenie od telesnej, pocuvat hudbu, aspon raz do tyzdna doma a spanie v skole. Nase daktore ucitelky si ani newsimnu ze na hodine spim,
Laci, oslobodenie od telesnej zbytocne... ved kolko zapisov som ja uz mal dostat, a este ani jeden nemam... haah, Katka na to nema :D
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

yazoo napísal:Je to presne od koncorocneho vysvedcenia v 6. rocniku po polrok v deviatom. :) Posledny polrok sa pamatam, ze som tiez nic nerobil, ale zhorsenie znamok nebolo.
Tak to je aj u mňa.. VOBEC sa neučím.. a stále mám jednotky, nechápem.. a to neopisujem, proste sú to jednoduché veci, učitelia niektorí to berú tiež s nadhľadom.. a tak no.
A k tým výsledkom - na 99,9% na nete nebudú, MŠ to ma zabezpečené.. A ospravedlnenka na telesnú? Pfuuj, môj naj predmet.. ;)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Setton napísal:Tak to je aj u mňa.. VOBEC sa neučím.. a stále mám jednotky, nechápem.. a to neopisujem, proste sú to jednoduché veci, učitelia niektorí to berú tiež s nadhľadom.. a tak no.
A k tým výsledkom - na 99,9% na nete nebudú, MŠ to ma zabezpečené.. A ospravedlnenka na telesnú? Pfuuj, môj naj predmet.. ;)
hejj ale chcelo by sa ti dochadzat na siedmu hodinu ? :D
ja tiez planujem nic nerobenie dnes mam svoju prvu neospravedlnenu za celu moju skolsku ,,karieru,, :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

píšete ako cez hodiny spíte že sa neučíte ale mate same 1 .............sorry kamo ale bbez toho aby si nedaval pozor na hodine alebo aby si sa doma nato aspon raz nepozrel ...........tak nemožeš mať 1. ...............a nemusiš sa báť tu ti nikto nebude písať že si bifloš ........

proste ideš odpovedať hej a ani nevieš odkial ale vieš ake maju živočíchy travaciu obehovu nervovú a nvm ešte aku sústavu hej ?? .............ale zničoho nič ti bliskne hlave že vieš počitáť rovnice aj ked si sa to neučil a ked sa to vysvetlovalo v škole si spal ........... zničoho nič zistíš že cestou k učiteľke si sa naučil chemicke prvky a teda možeš odpovedať na 1 ..........
bože bože

nepoviem keby si na SS abo VS .....že sa učiš niečo čo už ovládaš lebo si si ten odbor vybral a baví ta a cez zš si sa vnom tak zlepšil že to čo sa učíš na strednej už dávno vieš ale pochybujem že to čo sa učíš na zš si sa naučil v škôlke

ja sa tiež neučim a mam 2-3 lebo to nejak obkecám ............a tiež keby sa pozrem do knihy alebo dávam pozor na hodine tak mam samé 1 ..........ale zničoho nič sa ti to v hlave nezjaví tak mi nehovorte že sa neučite a na hodinách spite a bavíte sa ale mate samé 1

tešim sa na K- a nezabudnite sa nepodpísať a napisať len nadávku
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Flinstone napísal:hejj ale chcelo by sa ti dochadzat na siedmu hodinu ? :D
ja tiez planujem nic nerobenie dnes mam svoju prvu neospravedlnenu za celu moju skolsku ,,karieru,, :D
gratulujem

//autoeditácia príspevku ( 17 Feb 2009, 16:40 )
fruxo napísal:Laci, oslobodenie od telesnej zbytocne... ved kolko zapisov som ja uz mal dostat, a este ani jeden nemam... haah, Katka na to nema :D
Sano, nehovor tak o Katke lebo co ked chodi na hojko?
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Hej hlavne nas vzdy strasili ze aj koncorocne je dolezite lebo stredna skola ho bude vyzadovat a urobia si "dojem" --->BLBOST,KLAMSTVO stredna skola tvoje koncorocne vysvecko zo ZS nebude chciet a maju to uplne na haku...

Na konci mozete mat v pohode 4rky kaslite na to,aj tak to ucivo ani nebudete potrebovat ani nic ucitelia len chcu aby ste sa neflakali... ale flakajte sa :D
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Problem je to ze koncorocne v deviatke nesmie byt horsie jak o jeden stupen :(
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

lacijawa napísal:Problem je to ze koncorocne v deviatke nesmie byt horsie jak o jeden stupen :(
a ked bude tak co?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

lacijawa napísal:Problem je to ze koncorocne v deviatke nesmie byt horsie jak o jeden stupen :(
Kravina. Nam hovorili o 2. A ucitelov na strednej to nezaujima, ked si prijaty na skolu. Nikto to nekontroluje.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

viper1993 napísal:a ked bude tak co?
TAk nwm ked mas 1 tak nemozes mat 3 to nam hovorila ucka :?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ano lebo ťa nepríjmu na školu šak ...bože

ked maš raz niečo na papiery : ako napríklad že ťa zobrali na školu tak ta tam zobrať aj musia
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

lacijawa napísal:TAk nwm ked mas 1 tak nemozes mat 3 to nam hovorila ucka :?
To su dva stupne a nie jeden. :) Len vas strasia.
Zamknuté