Monitor 2009
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
vED ja tiey ya jeden tzyden som dostal z matiky dve trojky a to som mal jednotky na polroka. Inac kto mal ciste 1 na polroka???
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 19:24 )
TIe koncorocne znamky sa beru na konci roka tusim od 5 rocnika po 9 polrok a ne 9 na konci saq to by isli jednotkari na sou-cka a nwm kde by isli stvorkari
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 19:24 )
TIe koncorocne znamky sa beru na konci roka tusim od 5 rocnika po 9 polrok a ne 9 na konci saq to by isli jednotkari na sou-cka a nwm kde by isli stvorkari
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Laci, oslobodenie od telesnej zbytocne... ved kolko zapisov som ja uz mal dostat, a este ani jeden nemam... haah, Katka na to nemalacijawa napísal:To je good napad. Ja planujem oslobodenie od telesnej, pocuvat hudbu, aspon raz do tyzdna doma a spanie v skole. Nase daktore ucitelky si ani newsimnu ze na hodine spim,
Tak to je aj u mňa.. VOBEC sa neučím.. a stále mám jednotky, nechápem.. a to neopisujem, proste sú to jednoduché veci, učitelia niektorí to berú tiež s nadhľadom.. a tak no.yazoo napísal:Je to presne od koncorocneho vysvedcenia v 6. rocniku po polrok v deviatom.Posledny polrok sa pamatam, ze som tiez nic nerobil, ale zhorsenie znamok nebolo.
A k tým výsledkom - na 99,9% na nete nebudú, MŠ to ma zabezpečené.. A ospravedlnenka na telesnú? Pfuuj, môj naj predmet..
-
Flinstone
Light Professional
hejj ale chcelo by sa ti dochadzat na siedmu hodinu ?Setton napísal:Tak to je aj u mňa.. VOBEC sa neučím.. a stále mám jednotky, nechápem.. a to neopisujem, proste sú to jednoduché veci, učitelia niektorí to berú tiež s nadhľadom.. a tak no.
A k tým výsledkom - na 99,9% na nete nebudú, MŠ to ma zabezpečené.. A ospravedlnenka na telesnú? Pfuuj, môj naj predmet..
ja tiez planujem nic nerobenie dnes mam svoju prvu neospravedlnenu za celu moju skolsku ,,karieru,,
píšete ako cez hodiny spíte že sa neučíte ale mate same 1 .............sorry kamo ale bbez toho aby si nedaval pozor na hodine alebo aby si sa doma nato aspon raz nepozrel ...........tak nemožeš mať 1. ...............a nemusiš sa báť tu ti nikto nebude písať že si bifloš ........
proste ideš odpovedať hej a ani nevieš odkial ale vieš ake maju živočíchy travaciu obehovu nervovú a nvm ešte aku sústavu hej ?? .............ale zničoho nič ti bliskne hlave že vieš počitáť rovnice aj ked si sa to neučil a ked sa to vysvetlovalo v škole si spal ........... zničoho nič zistíš že cestou k učiteľke si sa naučil chemicke prvky a teda možeš odpovedať na 1 ..........
bože bože
nepoviem keby si na SS abo VS .....že sa učiš niečo čo už ovládaš lebo si si ten odbor vybral a baví ta a cez zš si sa vnom tak zlepšil že to čo sa učíš na strednej už dávno vieš ale pochybujem že to čo sa učíš na zš si sa naučil v škôlke
ja sa tiež neučim a mam 2-3 lebo to nejak obkecám ............a tiež keby sa pozrem do knihy alebo dávam pozor na hodine tak mam samé 1 ..........ale zničoho nič sa ti to v hlave nezjaví tak mi nehovorte že sa neučite a na hodinách spite a bavíte sa ale mate samé 1
tešim sa na K- a nezabudnite sa nepodpísať a napisať len nadávku
proste ideš odpovedať hej a ani nevieš odkial ale vieš ake maju živočíchy travaciu obehovu nervovú a nvm ešte aku sústavu hej ?? .............ale zničoho nič ti bliskne hlave že vieš počitáť rovnice aj ked si sa to neučil a ked sa to vysvetlovalo v škole si spal ........... zničoho nič zistíš že cestou k učiteľke si sa naučil chemicke prvky a teda možeš odpovedať na 1 ..........
bože bože
nepoviem keby si na SS abo VS .....že sa učiš niečo čo už ovládaš lebo si si ten odbor vybral a baví ta a cez zš si sa vnom tak zlepšil že to čo sa učíš na strednej už dávno vieš ale pochybujem že to čo sa učíš na zš si sa naučil v škôlke
ja sa tiež neučim a mam 2-3 lebo to nejak obkecám ............a tiež keby sa pozrem do knihy alebo dávam pozor na hodine tak mam samé 1 ..........ale zničoho nič sa ti to v hlave nezjaví tak mi nehovorte že sa neučite a na hodinách spite a bavíte sa ale mate samé 1
tešim sa na K- a nezabudnite sa nepodpísať a napisať len nadávku
-
lacijawa
Star
gratulujemFlinstone napísal:hejj ale chcelo by sa ti dochadzat na siedmu hodinu ?![]()
ja tiez planujem nic nerobenie dnes mam svoju prvu neospravedlnenu za celu moju skolsku ,,karieru,,
//autoeditácia príspevku ( 17 Feb 2009, 16:40 )
Sano, nehovor tak o Katke lebo co ked chodi na hojko?fruxo napísal:Laci, oslobodenie od telesnej zbytocne... ved kolko zapisov som ja uz mal dostat, a este ani jeden nemam... haah, Katka na to nema
-
pishta
Light Professional
Hej hlavne nas vzdy strasili ze aj koncorocne je dolezite lebo stredna skola ho bude vyzadovat a urobia si "dojem" --->BLBOST,KLAMSTVO stredna skola tvoje koncorocne vysvecko zo ZS nebude chciet a maju to uplne na haku...
Na konci mozete mat v pohode 4rky kaslite na to,aj tak to ucivo ani nebudete potrebovat ani nic ucitelia len chcu aby ste sa neflakali... ale flakajte sa
Na konci mozete mat v pohode 4rky kaslite na to,aj tak to ucivo ani nebudete potrebovat ani nic ucitelia len chcu aby ste sa neflakali... ale flakajte sa