Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
pocujte, posledne dni sa mi stava ze mi obcas vypadne z nicoho nic signal, ja o tom neviem a potom sa mi nikto nedovola. az ked mi frajerka oplieska o hlavu ze si vypinam telefony a chodim za inou, potom si vsimnem ze nemam signal. Stalo sa to niekomu? Alebo sa mi stalo ze sa mi clovek nedovola a pritom mam telefon zapnuty.
Taketo problemy mi iphone nerobil casto. Mam fw 2.1 jb.
Taketo problemy mi iphone nerobil casto. Mam fw 2.1 jb.
Rattata: Urcite prejdi na poslednu verziu FW ci uz 2.2 alebo 2.2.1 (male rozdiely medzi nimi) Viem ze sa nieco podobne stavalo aj mne ze jednoducho iP stratil signal na miestach kde je uplne normalne pokrytie... Moze to byt sposobene aj tym ak si iP odblokovaval... Tazke update FW nanovo jailbreak a odblok.
dodo
dodo
Samozrejme vymazu. Urobi si Backup cez iTunes a potom preved obnovu po tom ako prejdes na novy FW... aj ked by som ti doporucil radsej nerobit obnovu pretoze nedostanes do iP vsetok "bordel" co si tam mal predtym...
Moj postup ako by som to robil asi ja:
- Zaloha vsetkeho cez iTunes (pre istotu)
- Zaloha vsetkeho cez SSH teda rucne prekopirovat vseky veci kotre potrebujem kontakty, sms, obrazky, poznamky, kalendar
- Kontakty a kalendar zazalohovat este do Outlooku alebo Adrese booku(Windows)
- Update na novu verziu 2.21 pomocou iTunes alebo QuickPWN
- Opatovna instalacia vsetky aplikacii z Cydie a synchronizacia Aplikacii, fotiek, kontaktov, kalendarov a mp3 z iTunes.
hotovo
dodo
Moj postup ako by som to robil asi ja:
- Zaloha vsetkeho cez iTunes (pre istotu)
- Zaloha vsetkeho cez SSH teda rucne prekopirovat vseky veci kotre potrebujem kontakty, sms, obrazky, poznamky, kalendar
- Kontakty a kalendar zazalohovat este do Outlooku alebo Adrese booku(Windows)
- Update na novu verziu 2.21 pomocou iTunes alebo QuickPWN
- Opatovna instalacia vsetky aplikacii z Cydie a synchronizacia Aplikacii, fotiek, kontaktov, kalendarov a mp3 z iTunes.
hotovo
dodo
hmm, tak toto som veru neskusal, urcite by som dal restore a nie update a situacia by bola rovnaka, vsetko okrem jailbreak veci by sa vratilo na svoje povodne miesto, neviem preco by jailbreak mal nejako obmedzit funkcnost back-upu, itunes vidi jailbreaknuty FW ako normalny
a pri restore neriesi co v telefone je ale proste to prepise novym FW
Samozrejme ze prides o JB a tak isto aj o vsetky app tretich stran je vsak moznost si vsetko zazalohovat do iTunes (kontakty, sms, poznamky, kalendar, App Store hry a programy) a pomocou aplikacie AptBackup zazalohujes aplikacie/hry z Cydie.Cenayus napísal:a ked mam JB a dam update cez itunes??
JB zmizne a ostatok???
btw ziaden problem pritom nebude ze mam JB...?
Doporucujem pri pre chode na novsi FW nepouzivat obnovu s Backupu ale vybrat v iTunes ako iP ako novy a neobnovovat! vyhnes sa problemom. Zase tolko to nie je nainstalovat vsetko spat... vlastne iba zosynchronizujes vsetko cez iTunes.
dodo
http://www.iphonemania.sk/iphone-21
Nie je to potvrdene, no predsa nejake komentare k tomu by neboli zle.
Nie je to potvrdene, no predsa nejake komentare k tomu by neboli zle.