kde ho zozeniem?DAMON88 napísal:musis nainstalovat SP3
GTA 4
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
tusim ti pokazim radostLucy_LP napísal:OS- windows XP
v tomto sa moc nevyznam ale mam Service Pack 2,AMD Duron 1.8GHz,768MB RAM, Monitor Plug and Play a RADEON 9200 SE AGP velkost pameti 128MB
Hardwarové požiadavky:
Minimum: CPU DualCore 1,8 GHz, 1 GB RAM, VGA GF7900 / Rx1900 256 MB
- nie je mozne aby si to na tvojom pc rozbehal...teda ja osobne som o tom na 100% presvedceny...a aj keby to nejakym omylom islo tak na uplnom minime by som ti tipol max 10fps...
//autoeditácia príspevku ( 21 Feb 2009, 17:24 )
kolko by ma to vyslo?Pigesko napísal:tusim ti pokazim radost![]()
Hardwarové požiadavky:
- nie je mozne aby si to na tvojom pc rozbehal...teda ja osobne som o tom na 100% presvedceny...a aj keby to nejakym omylom islo tak na uplnom minime by som ti tipol max 10fps...
-
Pigesko
King
Microsoft Windows XP Service Pack 3Lucy_LP napísal:jj ale odnikial sa mi to neda stiahnut
kolko by ta vyslo co ?Lucy_LP napísal:kolko by ma to vyslo?
-
DAMON88
Professional
ja mam ATI X1600Pro 128mb ddr3, AMD athlon64 3200+ 2GB ram a ide to ledva 20-30FPS aj to ked je krasny den a nejdu ziadne auta a som na niakom mieste kde je malo budou a takych veciPigesko napísal:tusim ti pokazim radost![]()
Hardwarové požiadavky:
//autoeditácia príspevku ( 21 Feb 2009, 17:28 )
300-400€ si myslimLucy_LP napísal:kolko by ma to vyslo?
-
Achmed
Light Expert
gta IV
ahoj nevie niekto poradit. zacal som hrat gta iv znova a po nainstalovani noveho patchu mi nejde dokoncit misia u Vlada kde mam ist pre to strieborne auto niko proste nedvihne telafon a nezavola Vladovy ze je spinave kde ho vlad posle umyt auto a potom do garaze. kôli tomu telefonatu sa ani garaz neotvara. vie mi niekto poradit ? dakujem
caute no tak uz konecne hram GTA IV (: mam problem s misiou CLEAN GETAWAY mam tam ukradnut auto a dorucit ho do jednej garaze. V jednom navode som cital ze treba zavolat vladovi ten mi povie ze to auto mam prestriekat, ale ked mu volam ma tam odkazovku a ked dam to auto prestriekat a idem do tej garaze tak mi ju nechce otvorit. Robilo to uz niekomu? Jak to mam vyriesit?
V Šu-dovom príspevku máš napísaný dôvod - tu
Takže jedine preinštalovať hru, prejsť misiu a znovu nahodiť patch
Takže jedine preinštalovať hru, prejsť misiu a znovu nahodiť patch