Máte oboch rodičov?
-
twardykamen
Medium Professional
-
mad dogg.SK
Medium Expert
-
Nik_kuSh :)
Amateur
rozvedeny....zijem s mamou dlhsiu dobu si myslim ze uz oca ani nepoznam ze mi uz nechyba ale pridu chvilky ked mi chyba pozret sa na mamu ako je s niekym stastna..alebo surodenci a taka rodina pohoda vsetci pokope..viem su aj urcite odost horsie pripady ale myslim si ze taketo veci ostanu v dietatu dokonca zivota u niekoho menej u niekoho viac
Nasi su uz rozvedeny....
Uz asi pol roka nezijeme s otcom, odstahoval sa...stratil som s nim vztah, cize aj ta debata nieje taka aka bola pred tym. Vydim ho tak cca raz do tyzdna, niekedy viac krat, podla toho ako mam cas.
Zijem inac s mamou a segrou a mrzi ma, ze tiez obcas nevedia nieco pochopit...a mohli by, mal by som to aspon o trosku lahsie.....
Cize situacia doma nieje Bohvie co.....snad cim skor vypadnem a bude pomerne klud, aspon dufam.....
je****y anonym....vies o mne take velke kulove tak sa daj vypchat.
Uz asi pol roka nezijeme s otcom, odstahoval sa...stratil som s nim vztah, cize aj ta debata nieje taka aka bola pred tym. Vydim ho tak cca raz do tyzdna, niekedy viac krat, podla toho ako mam cas.
Zijem inac s mamou a segrou a mrzi ma, ze tiez obcas nevedia nieco pochopit...a mohli by, mal by som to aspon o trosku lahsie.....
Cize situacia doma nieje Bohvie co.....snad cim skor vypadnem a bude pomerne klud, aspon dufam.....
je****y anonym....vies o mne take velke kulove tak sa daj vypchat.
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru