Maturita
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Bolldar
Medium Expert
Vsak v poho.. rano vybehnu z baraku po 108kilometrech odbocim v pravo do skoly a pak jen budu behat mezi Volyní a Zvolenem (500Km) a vecer dobehnu domuPilifo napísal:Čože? To chceš ísť z Čiech na výšku aj do Zvolena?A ako to chceš stíhať?
Ba ne.. ve Volyni má Zvolen Detašované pracoviště, to znamená, že budu chodit na přednášky tam (mnoho jich je i společných pro VOŠ a TU) a jednou za půl roku pojedu na týden na Slovensko do laborek a podobné věci, které ve Volyni nejsou
JInak stíhání učiva by nemělo být tak složité oproti jedné škole.. plno věcí je stejných
nemáte niekto kľúče správnych odpovedí k maturite 2006 matika A?
http://www.statpedu.sk/buxus/docs/Matur ... /MA_06.pdf
http://www.statpedu.sk/buxus/docs/Matur ... /MA_06.pdf
-
nejakymarko
Addict
ja maturujem zo sloviny, angliny a v internej casti aj z praktyckych predmetov.
Povodne som chcel ist aj z matiky, ale ked som zistil, ze by ma mali teoreticky prijimat na vysku na zaklade prospechu bez prijimaciek, tak na co zbytocne stresovat matikou. zatial som sa este nic neucil, ale na ustne sa co to popozeram, nakma na slovinu, lebo poslednou dobou mi slovina vobec nejde...a ten predmet ma absolutne nebavi.
Povodne som chcel ist aj z matiky, ale ked som zistil, ze by ma mali teoreticky prijimat na vysku na zaklade prospechu bez prijimaciek, tak na co zbytocne stresovat matikou. zatial som sa este nic neucil, ale na ustne sa co to popozeram, nakma na slovinu, lebo poslednou dobou mi slovina vobec nejde...a ten predmet ma absolutne nebavi.
-
111zuzu111
Amateur
ja by som si uz pomaly mala nahlasit predmety do stvrtaku ale absolutne netusim co chcem v zivote robit z coho by som mala maturovat nemam rada toto rozhodovanie uz som si to raz ulahcila isla som na gympel
skoda ze sa to tak neda o5 zisla by sa nejaka vyska so vseobecnym rozhladom
podla vas je na maturu dejaku vela?kazdy ma od toho odhovara
na pisomnu maturu nas pripravuju v skole ucitelia. z ANJ aj so SJ sme robili testy z minulych rokov a ak mam pravdu povedat tak sa ucit sa na pisomne je zbytocnost. Primitivne otazky, vela chytakov atd. A co sa tyka listeningu na ANJ tak to uz vobec. Jedine co z toho rozumiem je asi par slovicok, ktore mam v moznostiach na tom harku ale inak nic. Viac sa zameriam skor na ustne a prakticke. A najviac sa asi bojim slohu zo SJ 
-
Bolldar
Medium Expert
Tak já se učím v průběhu celých dvou let (dělám nástavbu) a zatím docela v poho... jinak na písemné se není co učit
Praktickou mám na háku.. v pátek jsme se zaobírali mým tématem (nízkoenergetické dřevostavby), tak jsem vytáhl svojí prezentaci a z fleku jsem tam u těch fotek mluvil skoro 20 minut.... sice to nebylo nijak extra spisovně a byla to spíše diskuse, ale učitel byl spokojenej (že by to prošlo i u maturity) ... takze na to, ze to bylo bez pripravy...
Ústní budou nejhorší..
u Angliny záleží o tématu (není problém mluvit anglicky, ale spis to, ze nikdy nevim co mam rikat
)
u Češtiny.. to bude brutalita
A co se týká odborných předmětů... tak to bude problém... sice o tom vím docela dost, ale vzpomenout si co k čemu patří a co pod otázku všechno spadá...
Mno jsem na to zvědavej.. doufám, že budu mít štěstí na otázky
Praktickou mám na háku.. v pátek jsme se zaobírali mým tématem (nízkoenergetické dřevostavby), tak jsem vytáhl svojí prezentaci a z fleku jsem tam u těch fotek mluvil skoro 20 minut.... sice to nebylo nijak extra spisovně a byla to spíše diskuse, ale učitel byl spokojenej (že by to prošlo i u maturity) ... takze na to, ze to bylo bez pripravy...
Ústní budou nejhorší..
u Angliny záleží o tématu (není problém mluvit anglicky, ale spis to, ze nikdy nevim co mam rikat
u Češtiny.. to bude brutalita
A co se týká odborných předmětů... tak to bude problém... sice o tom vím docela dost, ale vzpomenout si co k čemu patří a co pod otázku všechno spadá...
Mno jsem na to zvědavej.. doufám, že budu mít štěstí na otázky
-
nejakymarko
Addict
Zdravim vas.
Poradte mi, ci mam ist na externu cast matiky. Matiku ako tak ovladam cize zmaturovat by som mal aj ked asi nie nejak slavne. na vysku ma beru ASI bez prijimaciek, kedze spadam pod kriteria prijatia bez prijimaciek (priemer do 2.0)
Co by ste mi poradili? mam ist na tu matur alebo nie? Oplati as mi to? bude mi ju niekedy treba?
Poradte mi, ci mam ist na externu cast matiky. Matiku ako tak ovladam cize zmaturovat by som mal aj ked asi nie nejak slavne. na vysku ma beru ASI bez prijimaciek, kedze spadam pod kriteria prijatia bez prijimaciek (priemer do 2.0)
Co by ste mi poradili? mam ist na tu matur alebo nie? Oplati as mi to? bude mi ju niekedy treba?