SonyPeto napísal:A k tej srvatke,noo da sa povedat ze proteiny su vlastne bielkoviny s vitaminmi
proteiny = bielkoviny
A k tomu treningu, nemozes cvicit nieco, co cvici typek, ktory beha po sutaziach a ma uz nieco odcvicene.
Taky treningovy plan ti urobim aj ja za 5sekund a nemusim byt majster nicohoSonyPeto napísal: Noooa on mi radi takyto plan
1 den:prsia biceps
2 den:chrbat triceps
3 den:ramena brucho
4 den:nohy
5 den:volno
Looool ja som tak cvicil asi styri mesiace a pribral som 7 kilo...marcus-16 napísal:SonyPeto..uz to tu padlo, cvic 3x tyzdenne cele telo a vela papaj..uvidis ze porasties ako z vody![]()
..alebo si nenechaj poradit, cvic sialene splity(telo rozdelene do 4 dni), stagnuj a stazuj sa dalej..
no ja ti neviem, prave preto som zdoraznoval percentualne zlozenie cerstvej srvatky, kedze ta susena srvatka sladka, ktoru spominas, tak to je sama laktoza, cize nic moc... pokial je to obdobne aj u cetstvej, tak by som sa na nu vys#al (ale predpokladam, ze nie, kedze proteiny z nej su najkvalitnejsie... nuz zisti si podiel bielkovin a podla toho uvazSonyPeto napísal:Ako ja som aj braval srvatku,dva tyzdne,kazdy den,susena sladka srvatka,som to tu aj pisal par stran dozadu a chcem vyskusat takuto cerstvu...ono je to to iste ako aj ta kupna,lenze oni to susia .... aby to mohli predavat,to je vse
A takato cerstva ma omnoho viac bielkovin ainich kvalitnich latok pre moje telo potrebne
No jasne,treba zistit hladinu a podla toho sa zariadit,aj ked ju nebudem brat tak cvicit neprestanemsmejo napísal:no ja ti neviem, prave preto som zdoraznoval percentualne zlozenie cerstvej srvatky, kedze ta susena srvatka sladka, ktoru spominas, tak to je sama laktoza, cize nic moc... pokial je to obdobne aj u cetstvej, tak by som sa na nu vys#al (ale predpokladam, ze nie, kedze proteiny z nej su najkvalitnejsie... nuz zisti si podiel bielkovin a podla toho uvaz)
Drepy maju silny anabolicky ucinok, rastie z toho cele telo, dokonca existuje studia ktora hovori ze po drepoch rastu aj bicepsi. Ale samozrejme tie ramena treba tiez cvicit.majro napísal:no sak som uz aj zacal drepovat.. som sa nudil, tak som zacal no Smile) len neviem, ako sa mi z drepov a cvikov na hrb mozu rozsirit ramena..
V muscle fitness pisu somariny, to uz nekupujemmajro napísal:co si si kupil novy muscle fitness, ked si sa namotal na ten vzpieracsky trh ? Smile) tam o tom teraz pisu nieco..
A preco si rovno nenechas poradit od Jaya Cutlera alebo ineho borca.sonypeto napísal:A ja si radim od chalana,co cvici uz par rokov,bol 2 krat vicemajster slovenska do nejakich 80 kilo asi...tak dako