Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Rammer
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rammer »

SonyPeto napísal:A k tej srvatke,noo da sa povedat ze proteiny su vlastne bielkoviny s vitaminmi :P
:hehe: Chlape, ty si z toho dobre mimo.
proteiny = bielkoviny

A k tomu treningu, nemozes cvicit nieco, co cvici typek, ktory beha po sutaziach a ma uz nieco odcvicene.
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SonyPeto »

Rammer napísal::hehe: Chlape, ty si z toho dobre mimo.
proteiny = bielkoviny

A k tomu treningu, nemozes cvicit nieco, co cvici typek, ktory beha po sutaziach a ma uz nieco odcvicene.
sak a co som napisal omg magore :D
sak on toto necvicil samozrejme,toto navrhol on premna ty puk
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Napisal si proste hovadinu, bielkoviny a proteiny su synonyma.

Moj nazor na ten trening je, ze naco pretazovat telo systemom 3+1 (resp. 3+2, neviem kolko chces oddychovat), ked ti prinasa vysledky aj trening 2+1. Nech si organizmus zvyka postupne na novu zataz a nie ho pretazovat, ked je to zbytocne.
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Praveze uz ani dako ani uz nerastiem,nejde vaha hore tak preto hladam daco nove,daky novy trening,susim tento 3+2 uvidim ci bude stacit ejden den oddych ak nie tak dva
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

no sak som uz aj zacal drepovat.. som sa nudil, tak som zacal no :)) len neviem, ako sa mi z drepov a cvikov na hrb mozu rozsirit ramena.. no ale ked to vravis ty tak je to mozne, kedze si bol kedysi vraj jak palica a teraz si jak drak :D
to s tym strecingom je celkom zname, ze to obcas pomoze..

co si si kupil novy muscle fitness, ked si sa namotal na ten vzpieracsky trh ? :)) tam o tom teraz pisu nieco..
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

SonyPeto napísal: Noooa on mi radi takyto plan
1 den:prsia biceps
2 den:chrbat triceps
3 den:ramena brucho
4 den:nohy
5 den:volno
Taky treningovy plan ti urobim aj ja za 5sekund a nemusim byt majster nicoho :D ale mas moc treningov po sebe, 3 su vela pre zaciatocnika a 4 uz konec. Ramena daj k tym noham.
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

SonyPeto..uz to tu padlo, cvic 3x tyzdenne cele telo a vela papaj..uvidis ze porasties ako z vody :wink:
..alebo si nenechaj poradit, cvic sialene splity(telo rozdelene do 4 dni :roll: ), stagnuj a stazuj sa dalej..
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

marcus-16 napísal:SonyPeto..uz to tu padlo, cvic 3x tyzdenne cele telo a vela papaj..uvidis ze porasties ako z vody :wink:
..alebo si nenechaj poradit, cvic sialene splity(telo rozdelene do 4 dni :roll: ), stagnuj a stazuj sa dalej..
Looool ja som tak cvicil asi styri mesiace a pribral som 7 kilo... :P
Mal som nejaky ten planik v hlave...jooo :D hehe
Nooo som zvedavy jako ted porastiem :P
Papam vela,snazim sa,nemam problem zjest po treningu prazenicu zo 7 vajec a ktomu 5 rozkov :P
Kybelvody
Star
Star

SonyPeto napísal:Looool ja som tak cvicil asi styri mesiace a pribral som 7 kilo... :P
Na zaciatku priberas z hocijakeho treningu, tak ako kazdy, ale ver, ze potom to uz tak lahko nepolezie.
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Kybelvody napísal:Na zaciatku priberas z hocijakeho treningu, tak ako kazdy, ale ver, ze potom to uz tak lahko nepolezie.
Sak to som zistil uz aj sam :P drzim sa na 75 kilo :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

SonyPeto napísal:Ako ja som aj braval srvatku,dva tyzdne,kazdy den,susena sladka srvatka,som to tu aj pisal par stran dozadu a chcem vyskusat takuto cerstvu...ono je to to iste ako aj ta kupna,lenze oni to susia .... aby to mohli predavat,to je vse :)
A takato cerstva ma omnoho viac bielkovin ainich kvalitnich latok pre moje telo potrebne :P
no ja ti neviem, prave preto som zdoraznoval percentualne zlozenie cerstvej srvatky, kedze ta susena srvatka sladka, ktoru spominas, tak to je sama laktoza, cize nic moc... pokial je to obdobne aj u cetstvej, tak by som sa na nu vys#al (ale predpokladam, ze nie, kedze proteiny z nej su najkvalitnejsie... nuz zisti si podiel bielkovin a podla toho uvaz ;) )
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

smejo napísal:no ja ti neviem, prave preto som zdoraznoval percentualne zlozenie cerstvej srvatky, kedze ta susena srvatka sladka, ktoru spominas, tak to je sama laktoza, cize nic moc... pokial je to obdobne aj u cetstvej, tak by som sa na nu vys#al (ale predpokladam, ze nie, kedze proteiny z nej su najkvalitnejsie... nuz zisti si podiel bielkovin a podla toho uvaz ;) )
No jasne,treba zistit hladinu a podla toho sa zariadit,aj ked ju nebudem brat tak cvicit neprestanem :D hihi :)
Premyslal som nad dakym gainerom...sterol gainer,co nan hovorite ?
napriklad tento:[/url]http://gainer.sk/index.php?main_page=pr ... s_id=2[url]
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

co citam na nete nazory na gainery, tak povacsine ich nedoporucuju... ked sa nad tym zamyslis, tak je to aj celkom logicke:
bielkovin minimalne mnozstvo, hlavnou zlozkou su sacharidy, ktore v strave naskrabes kade tade, no s bielkovinami je to troska horsie, cize ked uz doplnok tak viac sa oplati investovat do protaka, do ktoreho si mozes domiesat glukozu, maltodextrin, pripadne si das banan a podobne... s tymito nazormi sa celkom stotoznujem
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Nooo a premyslal som aj nad proteinom dakym,to mi aj odporcul kamarat,vicemajster slovenska bol :P hihi :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

majro napísal:no sak som uz aj zacal drepovat.. som sa nudil, tak som zacal no Smile) len neviem, ako sa mi z drepov a cvikov na hrb mozu rozsirit ramena..
Drepy maju silny anabolicky ucinok, rastie z toho cele telo, dokonca existuje studia ktora hovori ze po drepoch rastu aj bicepsi. Ale samozrejme tie ramena treba tiez cvicit.
majro napísal:co si si kupil novy muscle fitness, ked si sa namotal na ten vzpieracsky trh ? Smile) tam o tom teraz pisu nieco..
V muscle fitness pisu somariny, to uz nekupujem :)
sonypeto napísal:A ja si radim od chalana,co cvici uz par rokov,bol 2 krat vicemajster slovenska do nejakich 80 kilo asi...tak dako
A preco si rovno nenechas poradit od Jaya Cutlera alebo ineho borca.

Problemom je ze tipci ktori sutiazia su:
1. geneticky dobre vybaveny
2. sypu
3. ked nesypu tak zeru velke mnozstvo suplementov ktore im vacsinou plati nejaky sponzor
4. kedze su geneticky dobre vybaveny rastu aj ked cvicia na hovno

Samozrejme nechcem hazdat vsetkych do jedneho vreca a ten tvoj kamos nemusi byt zrovna nejaky sypac ani nic podobne ale rozhodne podla toho aky trening ti zostavil cvici ala muscle fitness a ti su od reality a efektinych treningov velmi daleko.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Preco ked niekto zacina s posilkou, prva vec naco sa pyta su doplnky a suplementy? Chlapi, najlepsim doplnkom zo zaciatku bude pre vas tvaroh a kuracie cecky. ; )
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

hah ty lolo tie som zral 5 mesiacov :D
Nooo co ja viem,on cvicil vyse roka bez nicoho.potom zacal brat proteiny a sa dostal potom an prvu sutaz...takze
Poradit od jaya Cutlera? dostan ma k nemu :D
Kybelvody
Star
Star

Ked su peniaze, preco nie doplnky hned zo zaciatkov?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Lebo to nepotrebuju. :)
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

kinjeril napísal:Lebo to nepotrebuju. :)
Ja som nebral take veci ze gainer alebo co,len take slabsie vecicky no.
Napriklad taku srvatku som mal,alebo sojovy izolat...
Mal som aj creatin no :P

A teraz silno rozmyslam nad tymi proteinmi,kedze trening uz mam,vyskusam co to da...
Napísať odpoveď