NSZ (Národní srovnávací zkoušky)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
LJ
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LJ »

primarne chcem pravo, takze tam mi to bude musiet zacinat deviatkou :D
maskov1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maskov1 »

Kamoska co bola na OSP vo february, mala percentil 51 a to sprosta nie je, vravela ze tam boli nejak 3 casti, na kazdu bol X castu, dokopy 105 minut, cas sa nedal presuvat z jednotlivych casti, takze ak si prvu cast mal za 10 min a ostalo ti este povedzme 15... mas smolu, tych 15 mas stratenych, ale vravela ze sa to nedalo stihat ani tak, ani tak, takze je jedno to presuvanie... a na kazdu cast "vraj" bolo 45 otazok, vsak uvidis v sobotu
LJ
Medium Expert
Medium Expert

Tieto detaily mam zvladnute, ale problemom pre mna je verbalna cast, teda ako sa vysomarit v tej cestine :? Zo vsetkych testov co som si robil som ju mal najslabsiu a to teda vyrazne :oops: (aj o 20 percentil)

Mate niekdo nejake tipy ako dobre spravit verbalnu :?: :P

Aby som bol presny, cast kde sa vyberaju opozita (spílat, loudit, atd :evil:) a cast slovo1:slovo2 a vybrat inu dvojicu s najblizsim vyznamom :o

Tam viem vzdy tak polovicu :D
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

No co jak ste dopadli dnes z matiky hm?? pochvalte sa...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak z matiky to bude asi blamáž, ale možno by sa to mohlo zadariť aj z nej. Súdim to podľa toho, že ani moji spolužiaci na tom neboli oveľa lepšie. No ale z OSP si verím viac, ten sa mi dúfam celkom podaril. Hádam aspoň z OSP to bude na 70 percentil :)
LJ
Medium Expert
Medium Expert

Pilifo, mal si B? nebolo to az moc lahke :?

edit: OSP :P
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

no ta matika fakt nebola lahka :D ratam ze by som mal mat 14 alebo 13 dobre. a 1 alebo 2 zle ostatne som radsej nedal nic :D uvidime ten precentil som fakt zvedavy :D
LJ
Medium Expert
Medium Expert

OSP mam na mysli ja :wink:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

LJ, mal som B...No keby si videl tú matiku, tak sa to nedá porovnať. V kvantitatívnej časti som označil všetky otázky a myslím, že v tejto časti testu by som nemal mať nejaké problémy. OSP sa mi však zdali celkom prijateľné svojou náročnosťou.

/Ešte by som si rád prečítal vyjadrenie Eda Shinodu k testom. On bol myslím iba na matike, takže ako dopadol :P
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Ohladom matiky, fakt tazka... vyratal som asi 20 prikladov z 30... a pri dalsich 7 som sa dopracoval k "niecomu" tak som oznacil tomu najblizsie :) , 3 som vobec nedal, uvidime... kazdopadne mam este jeden termin, 4.4 a podla tohoto percentilu uvidim ci sa oplatilo riskovat alebo je lepsie ist na istotu
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

maskov1> to si dobry, len ked si mal 20 naistotu sa neoplati podla mna tak tipovat.... ja som vypocital 19 co som myslel ze naistotu a jeden mam nakoniec zle ..takze som si pozeral vysledky mam 17,8 boda tak hadam mi to do percentilu 75 vojde :)....ale bola dost narocna aj oproti tym online testom....a malo caso jednoznacne , co som a pytal tak v piremer vypocitali 16-20 prikladov ... a to osm makal ryhclo a preskakoval co ma hned nenapadlo
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

@Edo Shinoda
Na sciu som bol prvy krat, som si tak povedal, ze aj tak o nic nejde, ak budem mat dobry percentil, tak jednoducho scio pouzijem, ak budem mat blby tak ma cakaju prijimacky co uz.. fakt boli tazke, chcel som vediet ci sa oplati riskovat ci nie, podla percentilu uvidim ci nabuduce budem riskovat :)

Inac vsimli ste si tu chybu v 8. priklade? moznost c, d boli rovnake, asi sa pomylili v zatvorke, jednu chceli dat otvorenu a druhu asi uzavretu..
eaten
Light Professional
Light Professional

aj ja som bol prvy krat ale chcel som to napisat tak aby som mal pokoj na maturitach :D...a tak uvidis, mas niekde napisane vysledky? alebo si pamatas co si dal?...a hej im prisiel E-mail ze tam je chyba ..teda mozu byt aj 2 spravne moznosti :D alee ja tka mi nevyslo to...
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Spravne odpovede som si nenapisal nikam, tiez mi vysla ina moznost ako tie co boli obe.. ja osobne mam radsej priklady kde sa na nieco konkretne pytaju, toto sa mi cele zdalo moc vseobecne, vsade pchali absolutne co nemali ani vyznam a rovnako same premenne :)
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

ako ja som bola tiez na matike a ako podla mna to bol totalny zabijak lebo ako 3 minuty na jeden priklad je fakt zabijak. To radsej nechcem vidiet tie vysledky
eaten
Light Professional
Light Professional

a kde si bola? :)) a daco si vyratala? :) len tak si overujem ci som malo vypocital ci priemer :)
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

No bola som v Blave a tak daco som vypocitala, daco som oznacila zle.......takze neviem na som com ale tak radsej to vidim blede
eaten
Light Professional
Light Professional

heh tak to som bol aj ja :D ktora trieda :D
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pockat :?: .....tusim ucebna c.6 - prizemie a ty?.........ako ale tak este ten stres z toho casu a ulohy co normalne pocitam mi nemodli dopnut
eaten
Light Professional
Light Professional

heh no ja som bol na prvom poschodi c.9 aa tak co ja viem, mne celkom islo, ale uvidime ako to dopadne....bo nevime ci by som to vedle lepsie zlvadnut mozno o jednu ulohu
Napísať odpoveď