Ty si tu pricestoval v case z marca?spanoo napísal:nevylosovali hoje tu nejako vela tem na maturitu
Maturity
-
expo-br
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
ja som maturoval pred 2 rokmi teraz som na vysokej. maturita bola uplne v pohode, jasne ze pre toho co sa na strednej neflákal, robil neviem ako sa to volá na strednej ale na vysokej je to semestrálna práca, rôzne referáty a jasne ze sa učil, tak proste neni šanca aby nezmaturoval to by musel byt totálny blbec aby to nespravil. ja som mal maturu za ciste
...
No ludkovia máme tu ďalšie maturitky a ja som maturantom, na buduci tyzden mame pisomne maturity ktoré mám viac menej povedané na háku lebo viem ze so sloviny určite spravím a s nemciny určite nie
a poviem vám ze mne je jedno ake boli maturity a ake su proste pridem napisem a poviem ziadne lamentovanie ze ci je tazka alebo lahka matura, ale ak ju spravím ja spraví ju každý 
Je pravda, ze za starych casoch boli maturity o dost lahsie. No na druhej strane, teraz v poslednych rokoch sa o tom strasne hovori, no ale je to jedno, vsetko je jedno a to iste. Ked sa pozrete na to kolko ludi preslo v minulosti a kolko teraz tak je to to iste. kto nezmaturuje musi byt fakt dmnt bez urazky 
Tak slovenská maturita by nemala byť problém pre nikoho, ale sestra sa obáva tej svojej, keďže chodí na španielske gymnázium a španielski lektori nemajú problém nenechať prejsť aj polovicu ročníka. Spomínala prípady, keď boli 2 žiačky už aj prijaté na vysoké školy, ale proste nezmaturovali, a tak mali po chlebe. Dokonca jedna z nich údajne na matike dostala otázku a začala teda hovoriť teóriu. Keď skončila, skúšajúci jej povedali, že hovorila o inej téme, tak to mala za 5. Uvidíme sa v septembri