Maturity

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Podla Vas boli maturity lahsie za komunistov alebo v terajsej dobe...

Maturity su teraz ovela tazsie ako za komunistov
116
55%
Je to uplne jedno maturity ako maturity
73
35%
Urcite boli maturity tazsie za komunistov.
22
10%

Celkom hlasov: 211

piton
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa piton »

spanoo napísal:nevylosovali ho :lol: je tu nejako vela tem na maturitu
Ty si tu pricestoval v case z marca? :lol: Torchu neaktualne uz... :)
expo-br
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa expo-br »

ja som maturoval pred 2 rokmi teraz som na vysokej. maturita bola uplne v pohode, jasne ze pre toho co sa na strednej neflákal, robil neviem ako sa to volá na strednej ale na vysokej je to semestrálna práca, rôzne referáty a jasne ze sa učil, tak proste neni šanca aby nezmaturoval to by musel byt totálny blbec aby to nespravil. ja som mal maturu za ciste :) ...
Lukas.229
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lukas.229 »

No ludkovia máme tu ďalšie maturitky a ja som maturantom, na buduci tyzden mame pisomne maturity ktoré mám viac menej povedané na háku lebo viem ze so sloviny určite spravím a s nemciny určite nie :) a poviem vám ze mne je jedno ake boli maturity a ake su proste pridem napisem a poviem ziadne lamentovanie ze ci je tazka alebo lahka matura, ale ak ju spravím ja spraví ju každý :)
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Je pravda, ze za starych casoch boli maturity o dost lahsie. No na druhej strane, teraz v poslednych rokoch sa o tom strasne hovori, no ale je to jedno, vsetko je jedno a to iste. Ked sa pozrete na to kolko ludi preslo v minulosti a kolko teraz tak je to to iste. kto nezmaturuje musi byt fakt dmnt bez urazky :P
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak slovenská maturita by nemala byť problém pre nikoho, ale sestra sa obáva tej svojej, keďže chodí na španielske gymnázium a španielski lektori nemajú problém nenechať prejsť aj polovicu ročníka. Spomínala prípady, keď boli 2 žiačky už aj prijaté na vysoké školy, ale proste nezmaturovali, a tak mali po chlebe. Dokonca jedna z nich údajne na matike dostala otázku a začala teda hovoriť teóriu. Keď skončila, skúšajúci jej povedali, že hovorila o inej téme, tak to mala za 5. Uvidíme sa v septembri :roll:
Napísať odpoveď