a ZSV 20 bodov
NSZ (Národní srovnávací zkoušky)
LJ, fúha, tak to si na tom dosť dobre, dúfam ale, že mi tých mojich 84 bodov bude stačiť na percentil 70.
/Mimochodom tu si môžete úplne na konci pozrieť orientačný percentil, ktorý by ste mohli mať. Je to z OSP ešte z decembra. Ja som mal podľa tých častí percentil 75, 84 a 97
/Mimochodom tu si môžete úplne na konci pozrieť orientačný percentil, ktorý by ste mohli mať. Je to z OSP ešte z decembra. Ja som mal podľa tých častí percentil 75, 84 a 97
Čože? Prečo si to myslíš? Však to majú v podmienkach pre "prominutí přijímací zkoušky". Je to jeden z tých prípadov, kedy by mali vyhovieť. Viem, že kamoša zobrali na FIT VUT bez prijímačiek pred 3 rokmi preto, lebo bol úspešným riešiteľom krajského kola matematickej olympiády, tak prečo by nezobrali mňa, keď som splnil rovnako jednu z podmienok, ktoré si pre vyhovenie tejto žiadosti kladú?LJ napísal://autoeditácia príspevku ( 13 Mar 2009, 21:31 )
a nespoliehal by som sa, ze ked dosiahnes 71 percentil, ze ta zoberu ta VUT a spol.
Inak LJ, ty si bol aj vo februári? Lebo v tých percentilových výsledkoch je uvedený percentil len za jednotlivé časti a nie ako celok
Nebol som, ale zistoval som si co a ako
No a k tej VUT... Uz aj v podmienkach je napisane, ze napisanie Matiky/OSP aspon na percentil 70 MOZE znamenat odpustenie prijimacieho konania. Predsa len su nejake hranice, kolko ludi chcu zobrat... A ked zacnu skrtat ludi, tak pojdu od percentilu 70 alebo 100?
No a k tej VUT... Uz aj v podmienkach je napisane, ze napisanie Matiky/OSP aspon na percentil 70 MOZE znamenat odpustenie prijimacieho konania. Predsa len su nejake hranice, kolko ludi chcu zobrat... A ked zacnu skrtat ludi, tak pojdu od percentilu 70 alebo 100?
Ano dekan skoly ti moze odpustit prijimacie konanie, ale nezda sa ti, ze ak ma niekto splnenu podmienku nad 70 tak sa uz o nom aspon hovori, na skolu zoberu 800 ludi a hlasi sa tak 1500, tak mi nehovor ze sa na skolu bude hlasit 1200 ludi so sciom nad 70
Osobne mam skusenost ze kamosa pred dvoma rokmi zobrali s percentilom 74 na VUT. Tak ked si zistujes, skus zavolat do skoly a priam sa ich spytaj
dohady su nanic, sak to pozname 
Osobne mam skusenost ze kamosa pred dvoma rokmi zobrali s percentilom 74 na VUT. Tak ked si zistujes, skus zavolat do skoly a priam sa ich spytaj
-
fikus-kukis
Guru wannabe
BTW odkedy prihliadajú na percentyl z OSP nad 70%? Za mojho času sa dbalo len na Matematiku čo sa týka NSZ. A poviem Vám - na OSP by som si hrdo trúfal (no na matematike som si akurát tak vylámal zuby
).
Add: Asi sa ledva niekto taký našiel kto by s percentylom >70% z matematiky išiel k nim, tak rozšírili okruh
.
Add: Asi sa ledva niekto taký našiel kto by s percentylom >70% z matematiky išiel k nim, tak rozšírili okruh
No ale ak mám porovnať NSZ z matiky a maturitu, tak sa mi tá maturita zdá dosť ľahká. Minulé roky som šúpal jeden za druhým a nebolo tam príliš veľa príkladov, ktoré by som ani nezadrel, ale možno to bolo aj tým, že sme prepočítavali podobné príklady aj na prípravnom krúžku. Proste tie príklady z NSZ mi pripadali niečo absolútne iné ako na maturite 
No matika sa v decembri a ani vo februári nerobila, takže ani približné výsledky (aspoň nie z tohto roka) nie sú.
Tak ale teoreticky by už zajtra mohli byť výsledky s konečným percentilom, keďže iba do zajtra sa dajú vzniesť námietky voči výsledkom z testov.
/Inak Edo, ako si sa učil na NSZ z matiky? Zaplatil si si kurz alebo z nejakej ich učebnice? Lebo ja som sa predtým pripravoval iba tak, že som robil maturity a tie príklady boli proste na úplne iné kopyto.
Tak ale teoreticky by už zajtra mohli byť výsledky s konečným percentilom, keďže iba do zajtra sa dajú vzniesť námietky voči výsledkom z testov.
/Inak Edo, ako si sa učil na NSZ z matiky? Zaplatil si si kurz alebo z nejakej ich učebnice? Lebo ja som sa predtým pripravoval iba tak, že som robil maturity a tie príklady boli proste na úplne iné kopyto.
hej myslis? ja vobec neviem, mohlo by byt to by ma potesilo....
a ucil som sa tak ze kamarat si objednal tie akozek nihy, co boli pozliepane testy ukazkove...a potom aj online testy (ti mozme poslat ked chces) a potom tie prikaldy boli len o nieco zlozitejsie...ale podobbny styl
// ale neviem ci tne precentil bude ked v papieroch je napisane ze NEJDRIV 18.3
a ucil som sa tak ze kamarat si objednal tie akozek nihy, co boli pozliepane testy ukazkove...a potom aj online testy (ti mozme poslat ked chces) a potom tie prikaldy boli len o nieco zlozitejsie...ale podobbny styl
// ale neviem ci tne precentil bude ked v papieroch je napisane ze NEJDRIV 18.3