Ale mam vysledok z externej a z ustnej casti, tak co tvori vysledok externej? Tam je iba jedena hodnota nie? Nie jedna pre test a jedna pre sloh.M142 napísal:nie a ani žiadna známka nebude, iba % z testu a samostatne % zo slohu
Maturita
ja som dal rečnícky, keďže boli použité v špecifickom význame, ktorý mal u čitateľa vyvodiť nejaký šoecifický pocit... proste niečo iné ako ich bežné významy, ktoré sa používajú... a to **** slovo sa mi nezdalo dva krát hovorové...kukiak napísal:jj naucny... Mna by skor zaujimalo to s tym ****,ucet do akeho stylu patri.. A: hovorovy ?
-
-MANeKEN-
Medium Expert
No napriklad tuto som nasiel
Podla mna je to pekna volovina preco davaju na statnu skusku otazky, ktore su maximalne diskutabilne ???!?KNIHY „AKO CHUTÍ MOC“
Kniha „Ako chutí moc“ bola napísaná Ladislavom Mňačkom v roku 1967 ako reakcia na podivuhodné sledy udalostí, zmeny rôznorodých období a režimov v Česko – Slovensku a ako rozbor vývinu osobnosti človeka vedúceho typu počas týchto dôb. Sú nimi: Slovenské Národné Povstanie vo svetovej vojne, protifašistický odboj, demokratické tendencie prvých povojnových rokoch na Slovensku, revolučné dni pripúšťajúce komunistickú stranu k moci a konečná etapa dlhoročnej diktátorskej vlády strany.
po prvé - vôbec to nemali dávať, keďže sa preberá až v apríli... po druhé, keďže sa preberá jeho dielo až v apríli, tak predpokladám, že čitateľ mal vychádzať čisto z ukážky a teda - bližšie nešpecifikovaná krajina / 2. sv. vojna / a myšlienky (spomienky) politika či ako to bolo... aspoň tak som dal ja a tak to vychádzalo z textu... ak to chceli podľa toho o čom je kniha, tak jednoznačne musia vyškrtnúť tie otázky, lebo sa proste podľa osnov ešte nepreberala...-MANeKEN- napísal:No napriklad tuto som nasiel Podla mna je to pekna volovina preco davaju na statnu skusku otazky, ktore su maximalne diskutabilne ???!?
-
-MANeKEN-
Medium Expert
Dnes volam na ministerstvobax napísal:po prvé - vôbec to nemali dávať, keďže sa preberá až v apríli... po druhé, keďže sa preberá jeho dielo až v apríli, tak predpokladám, že čitateľ mal vychádzať čisto z ukážky a teda - bližšie nešpecifikovaná krajina / 2. sv. vojna / a myšlienky (spomienky) politika či ako to bolo... aspoň tak som dal ja a tak to vychádzalo z textu... ak to chceli podľa toho o čom je kniha, tak jednoznačne musia vyškrtnúť tie otázky, lebo sa proste podľa osnov ešte nepreberala...
KOMPLET TEST BOHUZIAL BEZ ODPOVEDI
Kód: Vybrať všetko
http://pokec.azet.sk/sysmatrix007?i9=4bb72e662b81&show=fotoalbumymy sme to už prebralibax napísal:po prvé - vôbec to nemali dávať, keďže sa preberá až v apríli... po druhé, keďže sa preberá jeho dielo až v apríli, tak predpokladám, že čitateľ mal vychádzať čisto z ukážky a teda - bližšie nešpecifikovaná krajina / 2. sv. vojna / a myšlienky (spomienky) politika či ako to bolo... aspoň tak som dal ja a tak to vychádzalo z textu... ak to chceli podľa toho o čom je kniha, tak jednoznačne musia vyškrtnúť tie otázky, lebo sa proste podľa osnov ešte nepreberala...
-
BBCworldsTruth
Amateur
Len by som sa chcel ohľadom angličtiny opýtať, ten test som už skúšal robiť len neviem ako to je so slohom. Nemôžu dať napríklad napísať žiadosť do zamestnania alebo životopis nie ? A čo tam vlastne dávajú ? si pametám len že sme pred rokom v 3r niaky sloh z anj písali "koho si vážim" alebo niečo také
kokoooos vyzera to tak ze som dal ten test na 48 bodov zo 64
ti je*eeeeeeeeee
a sloh pohoda...
... uz su v tomto albume aj vsetky odpovede http://pokec.azet.sk/sysmatrix007?i9=15 ... fotoalbumy