NSZ (Národní srovnávací zkoušky)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak to treba friško napísať sloh z angliny a mašírovať domov :D No ale zase pri tých 60 minútach asi nebudem mať toľko času na kontrolovanie ako dnes pri slovine...
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa maskov1 »

percentil 78 :)
Spyder
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Spyder »

78 percentil z matiky? a kolko si mal bodov?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Čo Ti rúbe? :D 9,25 bodu z matiky (a to som mal výpadok alebo čo, horšie som to už napísať nemohol) - 63 percentil, čo mi síce nestačí, ale OSP mám 79 percentil, čo mi stačí :) Aj keď je to strašne blbo bodované - sestra mala o 0,75 bodu menej z OSP ako ja a má o 1 lepší percentil :shock: Oni asi nie sú normálni, oni to berú ako vážený priemer všetkých 3 častí....hroznééééé :roll: Dorúbal som akurát tú verbálnu časť, z ktorej som mal percentil 61, z ostatných 80 a 94 a celkový je potom takýto slabý...

/No čo, ideme si písať žiadosti o odpustenie prijímačiek?
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

jooooooo percentil 92.....som stastna jak blecha......takze mam pokoj...hor sa na VS
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Takže 16,75 - 92 percentil? Tak to by som aj mohol dať nabudúce. Takže kde si dáš, mariska? Na VUT alebo Masaryčku?
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

asi skorej na VUT......neviem viac ma laka technika
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

percentil 95 jupi, ......opity :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ale tie OSP fakt čudne hodnotia podľa mňa - na veľmi dobrý percentil musíte mať veľmi dobré percentily zo všetkých 3 častí, mne sa akurát 1 nepodarila a preto mám taký nízky percentil. Proste sa mi zdá nespravodlivé, keď sestrina kamoška mala o 6 bodov menej ako ja, ale o 10 vyšší percentil, to je fakt na zamyslenie :)

Ale však nevadí, mám 79, stačí mi 70, nabudúce sa mi podarí lepšie...hádam
Yxo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yxo »

No takze ja z matematiky 17,75 boda = 95 percentil... Oplyvam stastim :D Nevie niekto ako sa pise ziadost o odpustenie prijimaciek na VUT? :lol:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No ja som im písal mail s prílohou, kde som šupol tú žiadosť, ale pravdepodobne im to budeme musieť poslať poštou s vlastnoručným podpisom.
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Poslat postou, rovno do ruk dekana, vlastnorucny podpis, standartna ziadost (dat im co najviac udajov, meno, datum scia, percentil, miesto konania atd, certifikat zasielat netreba), poslat to doporucene

Dnes som im volal, nad 70 percentil, zarucene prijatie (ziadne mozno ako bolo tu bolo pisane)

Blava: poslany certifikat (alebo notarom overena kopia), doporucene... nad 75 percentil, zarucene prijatie
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmm...no keď teda prehlasujú, že im stačí percentil nad 70 a potom zaručene prijímajú, tak by som im hádam poslal aj moju žiadosť, i keď som chcel počkať ešte na najbližšie NSZ testy, keďže cítim, že by som OSP mohol dať aj nad 80 percentil a matiku tiež. Ale však keď im v Brne stačí percentil nad 70 a zaručene berú, tak im tú žiadosť so svojím percentilom 78,33 pošlem.
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Ja mam percentil 78, spoluziak 77 a ideme to poslat.. vsak aj v minulych rokoch, tych co mali nad 70 proste zobrali

Nezabudajte, treba to podat pisomne
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

kluci, a kde to teda chcete ist VUT?...na Masarycku nik? A neviete ci aj tam neplati to -mozno- :)))
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No s percentilom 95 Ťa zoberú nie možno, ale určite :wink: A aj na Masaryčku...

/Ale ešte by ma zaujímalo, ako chápete toto : "Doklad o splnení některé z techto podmínek lze uplatnit pouze jedenkrát." (je to z podmienok pre odpustenie prijímačiek na VUT)
Znamená to, že ak by som im už raz poslal túto žiadosť, tak v prípade, že by som si na najbližších NSZ testoch vylepšil percentil, im už nebudem môcť poslať opätovnú žiadosť s tým, že sa mi podarilo si zlepšiť výsledok?
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Chapes to naopak.

Povedzme KEBY ti zamietli tvoj 79 percentil (co som volal, nespravia to v ziadnom pripade) ale KEBY aj a na dalsich NSZ dostanes 95 mozes podat znova. Ktory budu znova posudzovat

To co pises je myslene inak. Tento rok posielam svoj percentil na VUT a aj na STU (BA)... povedzme ze ma prijmu na obe, ja zacnem studovat bratislavu, po roku si poviem ze skola sa mi nepaci a chcem ist na brno... uz mi moj scio percentil neuznaju, pretoze som ho uz raz podal a nevyuzil.

Ak budem teda chciet studovat tam, znova pojdem na scio a poziadam s novym ziskanym percentilom... Proste certifikat od scia ti plati 3 roky u Brna ale mozes pouzit dany len raz
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Bisťu, ešte toto by ma zaujímalo. Na Masaryčku som posielal žiadosť o odpustenie prijímačiek a teraz mám vo svojej e - prihláške toto :arrow:

"Prominutí přijímací zkoušky:

prominuta

Rozhodnutí o přijetí ke studiu:

dosud nerozhodnuto"

Zdá sa mi to čudné, že po schválení "prominutí" mi ešte nehodili do rozhodnutia prijatý :)
Nemá niekto podobný problém?
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Takze dnesnajsie scio z matematiky bolo asi 3x lahsie jak to z datumu 7.3 ... to samozrejme nehovori nic o percentile (kazdy to mal lahsie).. no kedze som mal 78 v prvom , tak mi to moze byt uz ukradnute... isiel som pretoze som uz mal zaplatene obe naraz
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No hej, boli o dosť ľahšie. Zase škoda, že to hovoril každý pri býstupe z budovy :? Na druhej strane sa mi zdali OSP testy o niečo ťažšie ako minule - mal som variantu B. Mrzí ma akurát, že sestre sa vôbec nepodarili, mne to už tiež môže byť jedno.
Napísať odpoveď