a dufam v dobry dozor a kolektivnu pracu
Maturita
-
h1ronakamura
Novice
-
nejakymarko
Addict
-
h1ronakamura
Novice
-
nejakymarko
Addict
-
leso789
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
prestante uz s tym Mnackom... ani my sme ho nebrali. Lenze trebalo si pozriet cielove poziadavky a tam by ste si vsimli ze je medzi 20 autormi a dielami ktoych rozbor mate vediet....
k dnesnej angline: B1- listening uplne lahky, gramatika sa dala aj ked tam boli pouzite take nie casto sa vyskytujuce slovicka, a reading - Big Brother dost od veci a zbytok sa dal.... tema pisomnej casti uplna pohodka:D:D
k dnesnej angline: B1- listening uplne lahky, gramatika sa dala aj ked tam boli pouzite take nie casto sa vyskytujuce slovicka, a reading - Big Brother dost od veci a zbytok sa dal.... tema pisomnej casti uplna pohodka:D:D
Bože moj,čo sa tu rieši ?
Ako NJ Horverstehen hmm,ako počúvanie bolo ako keby som počul text pre 2ákov na SŠ,keď máte aspoň troška chápania v sebe a troška slovnej zásoby úplne lahko sa to dalo napísať,ťažké boli asi len posledné 2 úlohy,kde sa mali dopisovať slová a porovnať text a napísať či správne alebo nie
Však text z počúvania z nemčiny som si tak zapamatal,že by som ho vedel aj teraz napísat
Ako NJ Horverstehen hmm,ako počúvanie bolo ako keby som počul text pre 2ákov na SŠ,keď máte aspoň troška chápania v sebe a troška slovnej zásoby úplne lahko sa to dalo napísať,ťažké boli asi len posledné 2 úlohy,kde sa mali dopisovať slová a porovnať text a napísať či správne alebo nie
Však text z počúvania z nemčiny som si tak zapamatal,že by som ho vedel aj teraz napísat
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
ludia, robil som anglinu na B2 a myslel som ze si robia srandu. Akoze sme na hodine porobili dost testov a tak, profak nas pripravoval vsetkych na B2 ale s vecami co tam boli som sa asi este netretol. Daktori machri za nasej skoly, co robili uz testy na urovniach B2 aj vyssich hovorili, ze to bolo aspon na C1....ja teda neviem, ale v kazdom pripade som oprasil svoje tipovacie schopnosti
-
Traktorista
Guru
matus asi si, lebo si uvedom ze ako by si to asi zvladol bez pridavneho kurzu angliny ktory mas za sebou... a sam vies ze bol kvalitny...mademan napísal:Som tu jediny komu prisla uroven B2 anglickeho testu primerana komunikacnemu levelu anglictiny ?
myslis ze by vas madarka dokazala za 4 roky pripravit na takyto level? uprimne,...