Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mne sa stal tento tyzden rekord
9. poslalo DX
12. opustilo Hong Kong
17. Ma cakal balicek doma
Takze za 8 dni od odoslania zo skladu, takto rychlo som este nedostal nic.
Ale zase priznam ze cakal som 7 dni od urobenia objednavky po poslanie 1. zasielky, druha odisla o 4 dni neskor
som bral mini citacku kariet, citacku kariet + USB hub v jednom(veeelmi dobra vec), dve rozne vizitkare, a cistiace pero na fotak
9. poslalo DX
12. opustilo Hong Kong
17. Ma cakal balicek doma
Takze za 8 dni od odoslania zo skladu, takto rychlo som este nedostal nic.
Ale zase priznam ze cakal som 7 dni od urobenia objednavky po poslanie 1. zasielky, druha odisla o 4 dni neskor
som bral mini citacku kariet, citacku kariet + USB hub v jednom(veeelmi dobra vec), dve rozne vizitkare, a cistiace pero na fotak
Ja neviem ale ty a ludia s podobnymi prispevkami musite byt asi na hlavu. Nikdy vas nezaujimalo ako mozte tak malo platit za novy tovar ktory vam niekdo posiela ze polku sveta? Co tak sa skusit zamysliet?webmasterr napísal:hm tak to mozes byt rad, mne zatial od objednania skor ako za 3 dni neposlali a to som uz odtial objednaval vyse 5 veci
1.) Preco je taky lacny samotny tovar?
= niekdo si povie ze proste preto lebo je to cina. To je ale len jeden z faktorov, dalsi je ten ze dx samotny nieje klasicky eshop. Nemaju ziadne velke sklady neberu tovar od dodavatelov vo velkych mnozstvach, takze setria za priestory a za personal. Vzdy ked si nieco objednate z dx, az potom to dx objedna od dodavatelov a az ked to dorazi k nim, mozu to oni poslat vam. Samozrejem pri niektorych druhoch tovaru to neplati, hlavne pri malych lacnych veciach ktore sa dobre predavaju.
2.) Ako to ze je postovne zadarmo?
= lebo Hong-Kong vzniklo ako autonomne teritorium na uzemi ciny a da sa povedat ze cela jeho ekonimika stoji na lacnej produkcii a masovom exporte vsetkeho na co si clovek spomenie. Tomu je teda logicky prisposobena aj hong-kongska posta ktora za odchadzajuce zasielky pobera len nutne minimum. Samozrejme ale plati pravidlo ze kvalita je umerna cene, takze niekedy to poste trva aj tyzden kym zasielku spracuje, nehovoriac o tom ze za minimalny poplatok je to ta najzakladnejsia sluzba ktora si na dorucenie vyzaduje dostatok casu.
Takze vsetci co tu nadavaju na to ako dlho im nieco chodi by sa mali spamatat a zacat nakupovat cez ebay. Alebo si proste pockat ako normalny clovek a drzat hubu.
-
webmasterr
Medium Professional
pozri ja som sa nikde nestazoval ze mi tovar chodi dlho domov, len som sa cudoval ze to jemu prislo tak skoro (resp. mu to tak rychlo vybavili)
ja som s odosielanim z DX zatial spokojny, doteraz vsetko dorazilo ok, najneskor asi tak do 12 dni, a aj keby dorazilo neskor, nevadilo by mi to pretoze su to vacsinou veci ktore mi nesuria
akurat ten tovar co som pisal vyssie ma trochu nahnevalo pretoze som to objednal mame k narodeninam a myslel som ze sa to stihne, ale vyzera ze to nepride nacas...inak keby to bolo nieco premna tak sa nadtym tak neznervoznujem
btw dik za objasnenie ako to s DX funguje
//a btw uz som objednaval aj par veci z ebayu a prislo to cca za rovnaku dobu ako z DX ked nie neskor
vsetko air mail..cize skor som to ani necakal,...neobjednavam tovar za ktory by sa mi oplatilo zaplatit kuriera 
ja som s odosielanim z DX zatial spokojny, doteraz vsetko dorazilo ok, najneskor asi tak do 12 dni, a aj keby dorazilo neskor, nevadilo by mi to pretoze su to vacsinou veci ktore mi nesuria
akurat ten tovar co som pisal vyssie ma trochu nahnevalo pretoze som to objednal mame k narodeninam a myslel som ze sa to stihne, ale vyzera ze to nepride nacas...inak keby to bolo nieco premna tak sa nadtym tak neznervoznujem
btw dik za objasnenie ako to s DX funguje
//a btw uz som objednaval aj par veci z ebayu a prislo to cca za rovnaku dobu ako z DX ked nie neskor
-
chlapec10
Addict
webmasterr
jeden tip, ako to urychlit,
Pisal si ze si objednaval 5 veci. Je mozne, nejake uz maju a cakaju na zvysne, tie brzdia celu zasielku.
Napis im aby poslali ciastnocnu zasielku, pre istotu napisem presne co napis, budu vediet:
Napis to do ticketu
Pisal si ze si objednaval 5 veci. Je mozne, nejake uz maju a cakaju na zvysne, tie brzdia celu zasielku.
Napis im aby poslali ciastnocnu zasielku, pre istotu napisem presne co napis, budu vediet:
Kód: Vybrať všetko
Please ship partially
Thanks-
webmasterr
Medium Professional
-
Grosay
Star
paroma... robil som objednavku jedneho headsetu na psp este 27.2.2009. od 10.3. tam mam: Processing - Contact us for updates. drbne ma... asi ich fakt budem kontaktovat..
///Gangy, len ked kliknem na Cancel order, tak to tlacitko "Continue to final step", ci ako sa to vola, tam nie je vysvietene, cize sa neda na to kliknut. Uz som im pisal, ze co je s tou objednavkou, tak pockam na odpoved.
///Gangy, len ked kliknem na Cancel order, tak to tlacitko "Continue to final step", ci ako sa to vola, tam nie je vysvietene, cize sa neda na to kliknut. Uz som im pisal, ze co je s tou objednavkou, tak pockam na odpoved.
-
chlapec10
Addict
hod cislo tovaru, alebo link nan...Grosay napísal:paroma... robil som objednavku jedneho headsetu na psp este 27.2.2009. od 10.3. tam mam: Processing - Contact us for updates. drbne ma... asi ich fakt budem kontaktovat..
bohuzial ako povedal gangy, taketo veci je lepsie rovno rusit resp. si pockas
ked je proccesing, tak sa neda uz zrusit objednavka tak,
musis otvorit ticket na zrusenie: http://services.dealextreme.com/forms/C ... ype=Cancel
resp, im napis kolko to bude trvat, a podla odpovede im napis, ci chces pockat, alebo nech zrusia
-
chlapec10
Addict
aky tovar si si objednal, je mozne, ze vsetko uz maju, a cakaku len na 1 vecdarker30 napísal:Invoice / Order #: xxxxxxx
Date: 6/21/2009 10:58:19 AM
Payment: PayPal xxxxxxxxxxx
Status: Waiting for Supplier
nie je to trochu dlho co cakaju na dodavatela???
objednany tovar mal 1-3 alebo 2-5 dni byt u nich na sklade od dodavatela
uz sa status zmenil
Status: Processing - Contact us for the latest update.
najradsej by som bol keby poslali to co maju a napisali kedy poslu to ostatne,ak by to bolo do nejakych 20 dni tak by som si este pockal
00711 CF to IDE Adapter x 1 Ready $2.38 -
05561 Screen Protector for LG KE70 / KG970 x 1 Ready $1.45 -
05962 Super Strong Rare-Earth RE Magnets (20-Pack 10mm x 1mm) x 1 Ready $2.69 -
08931 Lovely Keychains with LED Cell Phone Activity Indicator (Mega 10-Pack) x 1 Ready $3.24 -
10130 Car MP3 Player FM Transmitter with SD Slot and IR Remote (SD/MMC/USB Port/MP3) x 2 Pending $6.73 -
13504 Neodymium NIB Magnet Spheres (6mm / 100-Pack) x 1 Ready $19.99 -
20690 Sound and Music Activated EL Visualizer VU-Spectrum Dancer T-shirt - XXL (4*AAA) x 1 Pending $12.50 -
22821 LG Chocolate Style Universal Retractable Metal Stylus x 1 Ready $1.76 -
25362 Sound and Music Activated Spectrum VU Meter EL Visualizer T-shirt - L (4*AAA) x 1 Pending $13.75 -
najradsej by som bol keby poslali to co maju a napisali kedy poslu to ostatne,ak by to bolo do nejakych 20 dni tak by som si este pockal
08931 Lovely Keychains with LED Cell Phone Activity Indicator (Mega 10-Pack) x 1 Ready $3.24 -
10130 Car MP3 Player FM Transmitter with SD Slot and IR Remote (SD/MMC/USB Port/MP3) x 2 Pending $6.73 -
20690 Sound and Music Activated EL Visualizer VU-Spectrum Dancer T-shirt - XXL (4*AAA) x 1 Pending $12.50 -
25362 Sound and Music Activated Spectrum VU Meter EL Visualizer T-shirt - L (4*AAA) x 1 Pending $13.75 -
-
chlapec10
Addict
sprav totO:darker30 napísal:uz sa status zmenil
chlapec10 napísal:webmasterr
Napis im aby poslali ciastnocnu zasielku, pre istotu napisem presne co napis, budu vediet:Napis to do ticketu sem: http://services.dealextreme.com/forms/o ... cking.aspxKód: Vybrať všetko
Please ship partially Thanks