Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

mne sa stal tento tyzden rekord
9. poslalo DX
12. opustilo Hong Kong
17. Ma cakal balicek doma

Takze za 8 dni od odoslania zo skladu, takto rychlo som este nedostal nic.
Ale zase priznam ze cakal som 7 dni od urobenia objednavky po poslanie 1. zasielky, druha odisla o 4 dni neskor

som bral mini citacku kariet, citacku kariet + USB hub v jednom(veeelmi dobra vec), dve rozne vizitkare, a cistiace pero na fotak
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

webmasterr napísal:hm tak to mozes byt rad, mne zatial od objednania skor ako za 3 dni neposlali a to som uz odtial objednaval vyse 5 veci :roll:
Ja neviem ale ty a ludia s podobnymi prispevkami musite byt asi na hlavu. Nikdy vas nezaujimalo ako mozte tak malo platit za novy tovar ktory vam niekdo posiela ze polku sveta? Co tak sa skusit zamysliet?

1.) Preco je taky lacny samotny tovar?
= niekdo si povie ze proste preto lebo je to cina. To je ale len jeden z faktorov, dalsi je ten ze dx samotny nieje klasicky eshop. Nemaju ziadne velke sklady neberu tovar od dodavatelov vo velkych mnozstvach, takze setria za priestory a za personal. Vzdy ked si nieco objednate z dx, az potom to dx objedna od dodavatelov a az ked to dorazi k nim, mozu to oni poslat vam. Samozrejem pri niektorych druhoch tovaru to neplati, hlavne pri malych lacnych veciach ktore sa dobre predavaju.

2.) Ako to ze je postovne zadarmo?
= lebo Hong-Kong vzniklo ako autonomne teritorium na uzemi ciny a da sa povedat ze cela jeho ekonimika stoji na lacnej produkcii a masovom exporte vsetkeho na co si clovek spomenie. Tomu je teda logicky prisposobena aj hong-kongska posta ktora za odchadzajuce zasielky pobera len nutne minimum. Samozrejme ale plati pravidlo ze kvalita je umerna cene, takze niekedy to poste trva aj tyzden kym zasielku spracuje, nehovoriac o tom ze za minimalny poplatok je to ta najzakladnejsia sluzba ktora si na dorucenie vyzaduje dostatok casu.

Takze vsetci co tu nadavaju na to ako dlho im nieco chodi by sa mali spamatat a zacat nakupovat cez ebay. Alebo si proste pockat ako normalny clovek a drzat hubu.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

pozri ja som sa nikde nestazoval ze mi tovar chodi dlho domov, len som sa cudoval ze to jemu prislo tak skoro (resp. mu to tak rychlo vybavili)

ja som s odosielanim z DX zatial spokojny, doteraz vsetko dorazilo ok, najneskor asi tak do 12 dni, a aj keby dorazilo neskor, nevadilo by mi to pretoze su to vacsinou veci ktore mi nesuria

akurat ten tovar co som pisal vyssie ma trochu nahnevalo pretoze som to objednal mame k narodeninam a myslel som ze sa to stihne, ale vyzera ze to nepride nacas...inak keby to bolo nieco premna tak sa nadtym tak neznervoznujem

btw dik za objasnenie ako to s DX funguje ;)

//a btw uz som objednaval aj par veci z ebayu a prislo to cca za rovnaku dobu ako z DX ked nie neskor :D vsetko air mail..cize skor som to ani necakal,...neobjednavam tovar za ktory by sa mi oplatilo zaplatit kuriera :)
Gangy
Darca
Darca

Ja som objednaval desiatky z veci z ebayu a vzdy mi to prislo skor (aj ked to islo air mailom z hong kongu) prave kvoli tomu ze to odoslali hned na druhy den a nemuseli cakat na dodanie k nim ako musia v DX. A niekedy tie veci na ebayi zozenies aj lacnejsie.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

webmasterr
jeden tip, ako to urychlit,
Pisal si ze si objednaval 5 veci. Je mozne, nejake uz maju a cakaju na zvysne, tie brzdia celu zasielku.

Napis im aby poslali ciastnocnu zasielku, pre istotu napisem presne co napis, budu vediet:

Kód: Vybrať všetko

Please ship partially
Thanks
Napis to do ticketu
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hh dik za tip ked budem objednavat viacero veci naraz, ale to co som pisal vyssie som myslel tak ze uz som z DX objednaval viacero veci a este sa mi nestalo aby to poslali hned na druhy den :)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

paroma... robil som objednavku jedneho headsetu na psp este 27.2.2009. od 10.3. tam mam: Processing - Contact us for updates. drbne ma... asi ich fakt budem kontaktovat..

///Gangy, len ked kliknem na Cancel order, tak to tlacitko "Continue to final step", ci ako sa to vola, tam nie je vysvietene, cize sa neda na to kliknut. Uz som im pisal, ze co je s tou objednavkou, tak pockam na odpoved.
Gangy
Darca
Darca

Take objednavky je lepsie rovno zrusit.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Grosay napísal:paroma... robil som objednavku jedneho headsetu na psp este 27.2.2009. od 10.3. tam mam: Processing - Contact us for updates. drbne ma... asi ich fakt budem kontaktovat..

///Gangy, len ked kliknem na Cancel order, tak to tlacitko "Continue to final step", ci ako sa to vola, tam nie je vysvietene, cize sa neda na to kliknut. Uz som im pisal, ze co je s tou objednavkou, tak pockam na odpoved.
hod cislo tovaru, alebo link nan...
bohuzial ako povedal gangy, taketo veci je lepsie rovno rusit resp. si pockas

ked je proccesing, tak sa neda uz zrusit objednavka tak,
musis otvorit ticket na zrusenie: http://services.dealextreme.com/forms/C ... ype=Cancel

resp, im napis kolko to bude trvat, a podla odpovede im napis, ci chces pockat, alebo nech zrusia
marcusm
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marcusm »

Zdravim. robil som prvu objednavku, spolu som objednaval asi 13veci naraz, vsetko bolo a je skladom, teraz mam vsak v statuse napisane tiez Processing - Contact us for the latest update. Chcem sa spytat co to vlastne znamena a co mam spravit? Objednavku nechcem rusit. Dik
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Znamená to že teraz ti to vybavuje celé obchodné oddelenie (cca 1 človek) a ak máš otázky, tak im máš napísať :D
marcusm
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marcusm »

dakujem ze si ma potesil
darker30
Novice
Novice

Príspevok od používateľa darker30 »

Invoice / Order #: xxxxxxx
Date: 6/21/2009 10:58:19 AM
Payment: PayPal xxxxxxxxxxx
Status: Waiting for Supplier

nie je to trochu dlho co cakaju na dodavatela???
objednany tovar mal 1-3 alebo 2-5 dni byt u nich na sklade od dodavatela
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Ber zo s rezervou, mne prišiel balík a až na druhý deň bol status ako odoslané...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

darker30 napísal:Invoice / Order #: xxxxxxx
Date: 6/21/2009 10:58:19 AM
Payment: PayPal xxxxxxxxxxx
Status: Waiting for Supplier

nie je to trochu dlho co cakaju na dodavatela???
objednany tovar mal 1-3 alebo 2-5 dni byt u nich na sklade od dodavatela
aky tovar si si objednal, je mozne, ze vsetko uz maju, a cakaku len na 1 vec
darker30
Novice
Novice

Príspevok od používateľa darker30 »

uz sa status zmenil
Status: Processing - Contact us for the latest update.
najradsej by som bol keby poslali to co maju a napisali kedy poslu to ostatne,ak by to bolo do nejakych 20 dni tak by som si este pockal

00711 CF to IDE Adapter x 1 Ready $2.38 -
05561 Screen Protector for LG KE70 / KG970 x 1 Ready $1.45 -
05962 Super Strong Rare-Earth RE Magnets (20-Pack 10mm x 1mm) x 1 Ready $2.69 -
08931 Lovely Keychains with LED Cell Phone Activity Indicator (Mega 10-Pack) x 1 Ready $3.24 -
10130 Car MP3 Player FM Transmitter with SD Slot and IR Remote (SD/MMC/USB Port/MP3) x 2 Pending $6.73 -
13504 Neodymium NIB Magnet Spheres (6mm / 100-Pack) x 1 Ready $19.99 -
20690 Sound and Music Activated EL Visualizer VU-Spectrum Dancer T-shirt - XXL (4*AAA) x 1 Pending $12.50 -
22821 LG Chocolate Style Universal Retractable Metal Stylus x 1 Ready $1.76 -
25362 Sound and Music Activated Spectrum VU Meter EL Visualizer T-shirt - L (4*AAA) x 1 Pending $13.75 -
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

HONG-KONG-ske EMS POSIELA !!!! na slovensko! uz neraz mi tak prisli veci.. nie zrovna z DEX ale prisli!
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

darker30 napísal:uz sa status zmenil
Status: Processing - Contact us for the latest update.
najradsej by som bol keby poslali to co maju a napisali kedy poslu to ostatne,ak by to bolo do nejakych 20 dni tak by som si este pockal

00711 CF to IDE Adapter x 1 Ready $2.38 -
05561 Screen Protector for LG KE70 / KG970 x 1 Ready $1.45 -
05962 Super Strong Rare-Earth RE Magnets (20-Pack 10mm x 1mm) x 1 Ready $2.69 -
08931 Lovely Keychains with LED Cell Phone Activity Indicator (Mega 10-Pack) x 1 Ready $3.24 -
10130 Car MP3 Player FM Transmitter with SD Slot and IR Remote (SD/MMC/USB Port/MP3) x 2 Pending $6.73 -
13504 Neodymium NIB Magnet Spheres (6mm / 100-Pack) x 1 Ready $19.99 -
20690 Sound and Music Activated EL Visualizer VU-Spectrum Dancer T-shirt - XXL (4*AAA) x 1 Pending $12.50 -
22821 LG Chocolate Style Universal Retractable Metal Stylus x 1 Ready $1.76 -
25362 Sound and Music Activated Spectrum VU Meter EL Visualizer T-shirt - L (4*AAA) x 1 Pending $13.75 -
sprav totO:
chlapec10 napísal:webmasterr
jeden tip, ako to urychlit,
Pisal si ze si objednaval 5 veci. Je mozne, nejake uz maju a cakaju na zvysne, tie brzdia celu zasielku.

Napis im aby poslali ciastnocnu zasielku, pre istotu napisem presne co napis, budu vediet:

Kód: Vybrať všetko

Please ship partially
Thanks
Napis to do ticketu sem: http://services.dealextreme.com/forms/o ... cking.aspx
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

zdravim prosim Vas poradte kde najdem na DX tieto 2 veci:

-reduckiu z mini USB na 3,5mm jack na sluchatka (aby som mohol k mobilu pripojit vlastne)

-Ovladac k PC staci mi nieco cim mozem ovladat media player+zvuk....

diki

+nejaky dobry usb ventilator ...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

caute , neviete ci sa mozu z DX objednavat noze? nebudu s toho neake problemy?
Napísať odpoveď