Prvý bozk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

daj si facku a nepi tolko
//K-: babati je spam, kebyze sledujes temu tak vies co tu bolo napisane
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Patjo napísal:moj prvy bozk bol v skolke ked som mal 5 rokov a tam som chodil s jednou babou a stale sme s bozkavali :D
ktory chudak mi dal za toto K- ???
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

hh moj 1. bozk lol thaky narjomantickejsi sa mi zda byt leto,vecer,dazd,par ‰ v krvi,sexi dievca proste dokonali 1. bozk cel by som si taky zopakovat
pershing
Guru
Guru

urcite, a tie promile sposobili v tvojich 13tich rokoch ze si pobozkal chlapca a nie dievca + doteraz to nevies..
hurvinek11
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hurvinek11 »

Ak nerátam bozkávanie v škôlke, na ktoré sa už ani nepamätám, tak som ešte bozk nedostal.
tomxi
Novice
Novice

...

Príspevok od používateľa tomxi »

ehm.. moj prvy bozk bol festy hezky :)
s danym dievcatom som lezal na trave v lete a pozerali sme na hviezdy a zo 50m od nas ziva hudba :) ..ale aj tak sme mali sukromie..

taase tak :P
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

ak neratam skolku moj prvy bozk bol v aute...chceli sme si dat len pusu na lice, neak sa to zomlelo, a bol ztoho bozk :)))
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: ...

Príspevok od používateľa Tommyno »

tomxi napísal:ehm.. moj prvy bozk bol festy hezky :)
s danym dievcatom som lezal na trave v lete a pozerali sme na hviezdy a zo 50m od nas ziva hudba :) ..ale aj tak sme mali sukromie..

taase tak :P
Nadherne ja som svoj prvy bosk este nedostal ale chcem aby to aspon vyzeral tak ako tvoj ;) :cry:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Prvy bozk vcera vecer.
Obaja sme boli ozrati, ale uz sa otukavame vyse 4 mesiacov, takze nic hrozne.
Bola skolska party, mne bolo zle, siel som von a ona so mnou. Sadli sme si na lavicku, oprela sa o mna, vo mne to uz zacinalo byt zaujimave. Dala mi velmi prijemnu pusu na lice, ja som jej vratil a tretia pusa bol francuzak. Na to som ju poslal prec, prosil som ju, aby odisla.
Vstala, presla za roh a ja som sa tak nehorazne dogrcal (miesanie alkoholu, fajcenie jednej cigy od druhej... ).
Som stastny prestastny, ze to nevidela.
Presla asi hodina, bolo nam uz blbo, rozhodli sme sa ist na izbu v hoteli (2 lozka, spali sme tam 4). Bola na tom horsie ako ja, prisli sme na izbu, lahla si, potom utekala na hajzel... nepodstatne. Okolo pol tretej rano sa zobudila, zmenila polohu, pritulila sa, konecne som si na tej zasrane malej posteli vedla nej riadne lahol. Uz bolo vsetko OK, bez vplyvu chlastu.
Dala si hlavu velmi blizko mojej, zase pusinka kamsi na tvar, vratil som jej a tym sa zacal 3 a pol hodinovy maraton bozkavania, hladenia, skrabkania, maznania. Bozkavali sme sa nezne aj vasnivo ci hravo. Bolo to krasne. Ona bola a aj je krasna.
Odvtedy som spal asi pol hodiny a ked som cakal na bus domov po skole, zaspaval som postojacky s bolavymi vajkami. Nie je totiz sranda mat 3 a pol hodiny v kuse stojku (erekciu) od vzrusenia z novej veci.

Chcem repete. Bolo prijemne len tak lezat a vidiet jej usmiatu tvar, pocut jej hlas a citit konceky jej vlnitych zvodnych vlasov na tvari. Bledunka hladka pokozka, na nakusnutie krk, hladka ritka, chrbatik, jemne chlpky na brusku. SLINT! Bavilo ma to naramne a ked nie, tak som aspon pozistoval, co a kde ju stekli ci vzrusuje. Strasne tu zenu lubim a uz sa neviem dockat najblizsej podobnej atmosfery a naslednej cinnosti. :)
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

Mastros napísal:Prvy bozk vcera vecer.
Obaja sme boli ozrati, ale uz sa otukavame vyse 4 mesiacov, takze nic hrozne.
Bola skolska party, mne bolo zle, siel som von a ona so mnou. Sadli sme si na lavicku, oprela sa o mna, vo mne to uz zacinalo byt zaujimave. Dala mi velmi prijemnu pusu na lice, ja som jej vratil a tretia pusa bol francuzak. Na to som ju poslal prec, prosil som ju, aby odisla.
Vstala, presla za roh a ja som sa tak nehorazne dogrcal (miesanie alkoholu, fajcenie jednej cigy od druhej... ).
Som stastny prestastny, ze to nevidela.
Presla asi hodina, bolo nam uz blbo, rozhodli sme sa ist na izbu v hoteli (2 lozka, spali sme tam 4). Bola na tom horsie ako ja, prisli sme na izbu, lahla si, potom utekala na hajzel... nepodstatne. Okolo pol tretej rano sa zobudila, zmenila polohu, pritulila sa, konecne som si na tej zasrane malej posteli vela nej riadne lahol. Uz bolo vsetko OK, bez vplyvu chlastu.
Dala si hlavu velmi blizko mojej, zase pusinka kamsi na tvar, vratil som jej a tym sa zacal 3 a pol hodinovy maraton bozkavania, hladenia, skrabkania, maznania. Bozkavali sme sa nezne aj vasnivo ci hravo. Bolo to krasne. Ona bola a aj je krasna.
Odvtedy som spal asi pol hodiny a ked som cakal na bus domov po skole, zaspaval som postojacky s bolavymi vajkami. Nie je totiz sranda mat 3 a pol hodiny v kuse stojku (erekciu) od vzrusenia z novej veci.

Chcem repete. Bolo prijemne len tak lezat a vidiet jej usmiatu tvar, pocut jej hlas a citit konceky jej vlnitych zvodnych vlasov na tvari. Bledunka hladka pokozka, na nakusnutie krk, hladka ritka, chrbatik, jemne chlpky na brusku. SLINT! Bavilo ma to naramne a ked nie, tak som aspon pozistoval, co a kde ju stekli ci vzrusuje. Strasne tu zenu lubim a uz sa neviem dockat najblizsej podobnej atmosfery a naslednej cinnosti. :)
po tomto prispevku si pripadam ako stokar ze si svoj prvy bozk vobec nepamatam :?
pershing
Guru
Guru

:lol: ser nato boze, mne sa tieto slohy nechcu ani citat :D umna to tiez nebola nejaka romantika :D
3HODINY? ty mas bud vydrz alebo ju mas fakt rad :D ja by som skapal od nudy :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nj Persho, ale ty si iny pripad :D (pochopis, ked vyrasties)
porsche997
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa porsche997 »

Noo moj prví "poriadny" bozk?? heeh tak to bolo asi ked som mal 14. Bolo to s mojou terajšou kamaratkou. U starkej volny dom a len my dvaja. romantika jak delo. :D Ale velkú drámu sme s toho nerobili. Išlo to samo. heeh ani neviem ako a už som mal jej jazyk v mojích ústach. :D čo pokračovalo radšej písať nebudem :D takze rada pred prvím francúzkym?? ide to samo od seba, ale hlavne budte uvolnení. 8)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Môj prvý bozk bol tuším v 14... sa to chýlilo k 15 a sme mali rozlúčkovú zo základky.. tak tam... :oops: s dievčaťom, ktoré za to stálo :P Škoda že odvtedy o mňa už ani nezakopla (ktovie prečo :lol: ) :aasmile11:
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Isli sme si sadnut ku nej do suterenu :).Sadli sme si chvilku kecali obidvaja sme vedeli ze to pride.No ja hamblivec zasraty som sa ne a ne odvazit ju pobozkat :D.Tak zacala ona :).Bolo to asi 4hodinove bozkavanie.Dalsi den tiez.Odvtedy moja hamblivost opadla.
A nudne to urcite tie 4hodiny nebolo.

PS Mastros:Tie vajca by ta prestali boliet keby si si nasiel 5minut pre seban a WCku ze ides akoze srat a poriadne by si si vyhonil...Verim ze ta bolelo nad penisom urcite si mal navrete uzliny :D pozname...

//autoeditácia príspevku ( 19 May 2009, 0:45 )
Peky05 napísal:fakt vyzerala jak kapor a kazdy sa z toho smial nikoho som nevidel sa bozkavat s otvorenymi ocami(okrem nej) :lol:
Bozkavam z otvorenymi ocami odzaciatku , Pretoze chcem vidiet aka je krasna a urcite nezazeram na nic ine okrem nej ... Milujem ju a nevidim nic zle na otvorenych ociach.Samozrejme aj zatvaram ale vacsinou otvorene.
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Pani, tak toto sa oplati citat, neskutocne sa bavim na niektorych postoch, ale hned zatym trochu zosmutniem. Este som to nepoznal. :(
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

luto napísal:Pani, tak toto sa oplati citat, neskutocne sa bavim na niektorych postoch, ale hned zatym trochu zosmutniem. Este som to nepoznal. :(
Radšej neskôr a s niekým, kto ti bude za to stáť, ako hneď teraz a spitý niekde pred diskotékou opretý o múrik s dievčaťom, na ktorého meno si ráno nebudeš môcť spomenúť :wink:
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Pantinela napísal:Radšej neskôr a s niekým, kto ti bude za to stáť, ako hneď teraz a spitý niekde pred diskotékou opretý o múrik s dievčaťom, na ktorého meno si ráno nebudeš môcť spomenúť :wink:
Tak to mas pravdu ...
hurvinek11
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hurvinek11 »

Svoj prvý bozk som dostal 16.5.2009, bozkával som sa z babou, ktorú som stretol prvý krát v živote, ale bolo nám spolu dobre, tak to neľutujem :) Bozkávali sme sa dosť dlho, keď som prišiel domov, tak ma až jazyk začal bolieť :D
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Pantinela napísal:Radšej neskôr a s niekým, kto ti bude za to stáť, ako hneď teraz a spitý niekde pred diskotékou opretý o múrik s dievčaťom, na ktorého meno si ráno nebudeš môcť spomenúť :wink:
Použijem citát z jedneho nemenovaného filmu :D ' Sex nieje štart raketoplánu ' - nie to ešte bozk :D no , ale zase je to každého vec a nikoho zato neodsudzujem .... :)

//autoeditácia príspevku ( 21 May 2009, 0:38 )
Risko napísal: Bozkavam z otvorenymi ocami odzaciatku , Pretoze chcem vidiet aka je krasna a urcite nezazeram na nic ine okrem nej ... Milujem ju a nevidim nic zle na otvorenych ociach.Samozrejme aj zatvaram ale vacsinou otvorene.
no toto ja nemôžem :D ja keď otvorím oči prestanem narábať jazykom :D keď ich zatvorím tak to ide ďalej :P
Napísať odpoveď