Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
triple
Guru wannabe
tak to si potom fakt dobrý ko*ot - nehnevaj sa na mna.Racius napísal:na opačnom pohlaví ma dokáže odradiť viera.
Neznesiem, aby moja partnerka nebola ateistka.
ja ateista som a kebyže uvažujem ako ty tak pošlem svoju priateľku ktorú fakt ľúbim do riti za to že ona je veriaca a ja nie? alebo naopak?
si fakt obyčajný neandrtalec
//erytrocyt: triple, skús zdržanlivejší slovník. Do 22:00 ti dám pauzu.
-
Andi_Cibula
Addict
každý máme svoje priority.triple napísal:tak to si potom fakt dobrý ko*ot - nehnevaj sa na mna.
ja ateista som a kebyže uvažujem ako ty tak pošlem svoju priateľku ktorú fakt ľúbim do riti za to že ona je veriaca a ja nie? alebo naopak?
si fakt obyčajný neandrtalec
//erytrocyt: triple, skús zdržanlivejší slovník. Do 22:00 ti dám pauzu.
vyhýbam sa partnerstvu s takýmito ženami.
-
triple
Guru wannabe
a tak samozrejme ale toto je extrém.. to by som ako neveriaci určite nechápal a nevydržal to.. ale ked ide raz do týždňa do kostola nemám problém ísť s ňou. posedím si tam pak postojím alebo pokľačím a ideme - ked ju mám rad tak ma to nezabijeSlimEm napísal:no triple. Ja som tiez neveriaci a veru by som nechcel nejaku silne veriacu ktora by to brala dost vazne a 5x do tyzdna by chodila do kostola atdale s takymi, ktore len veria a neprehanaju to, nemam problem
Racius - s tvojimi názormi na tieto veci ti prajem hodne šťastia v živote - budeš ho potrebovať
-
Andi_Cibula
Addict
čo potom taká výchova detí ?triple napísal:a tak samozrejme ale toto je extrém.. to by som ako neveriaci určite nechápal a nevydržal to.. ale ked ide raz do týždňa do kostola nemám problém ísť s ňou. posedím si tam pak postojím alebo pokľačím a ideme - ked ju mám rad tak ma to nezabije
Racius - s tvojimi názormi na tieto veci ti prajem hodne šťastia v živote - budeš ho potrebovať
ako sa dohodnete ?
ja by som neustúpil. čo ak by ani ona neustúpila ?
tak by som to ja nechcel. v tomto by sa podľa môjho partneri mali zhodnúť.
Tebe by to problém možno nerobilo, mne hej
Znova sa opakujem, každý máme iné priority
-
triple
Guru wannabe
pozri sa ja mám na vieru a hlane na cirkev svoj vlastný názor. Vzťah je predsa o kompromisoch a ak má moja partnerka iný názor tak ho budem rešpektovať.. napr. ak by bola svadba s mojou súčastnou tak svadba by mala byť v kostole (čo ja ako ateista mať nemôžem a musím podstúpiť určite veci aby to mohlo byť - to ty isto vieš) nerobí mi to problém a prispôsobím sa..Racius napísal:čo potom taká výchova detí ?
ako sa dohodnete ?
a výchova detí? samozrejme že im vieru a cirkev zakazovať nebudem ak na tom bude partnerka trvať -budem ich v tom podporovať ale ak nebudú chcieť tak nútiť ich nebudem - rozhodnutie nechám na nich.. spravia si svaté prijímanie a birmovku (ešte v tom nemám až tak jasno ale spravím si) a potom nech sa rozhodnú sami čo s vierou a cirkvou
ja sa ti len snažím vysvetliť že nemusíš to brať až tak striktne - ak sa budete ľúbiť a ty budeš veriaci a ona nie - dohodnete sa určite takže na takýto vzťah nemusíš okamžite zanevrieť len za to, že ona bude ateistka
Predstav si situáciu.. máš rodinu ako popisuješ.. a prichádza otázka kostola pri deťoch. Manželka trvá na tom, aby deti do kostola chodili a mali všetko okolo toho.. avšak deti to vôbec nechcú, vidia, že aj otec na to dlabe, tak........triple napísal:a výchova detí? samozrejme že im vieru a cirkev zakazovať nebudem ak na tom bude partnerka trvať -budem ich v tom podporovať ale ak nebudú chcieť tak nútiť ich nebudem - rozhodnutie nechám na nich..
A teraz budeš držať manželke a budeš deti proti ich vôli nútiť alebo budeš držať deťom a pôjdeš proti manželke?
-
Andi_Cibula
Addict
ja ťa plne chápem a akceptujem tvoj názor, vidím že si za ním pevne stojíš a súhlasím s ním, len ja mám trochu iný.triple napísal:pozri sa ja mám na vieru a hlane na cirkev svoj vlastný názor. Vzťah je predsa o kompromisoch a ak má moja partnerka iný názor tak ho budem rešpektovať.. napr. ak by bola svadba s mojou súčastnou tak svadba by mala byť v kostole (čo ja ako ateista mať nemôžem a musím podstúpiť určite veci aby to mohlo byť - to ty isto vieš) nerobí mi to problém a prispôsobím sa..
a výchova detí? samozrejme že im vieru a cirkev zakazovať nebudem ak na tom bude partnerka trvať -budem ich v tom podporovať ale ak nebudú chcieť tak nútiť ich nebudem - rozhodnutie nechám na nich.. spravia si svaté prijímanie a birmovku (ešte v tom nemám až tak jasno ale spravím si) a potom nech sa rozhodnú sami čo s vierou a cirkvou
ja sa ti len snažím vysvetliť že nemusíš to brať až tak striktne - ak sa budete ľúbiť a ty budeš veriaci a ona nie - dohodnete sa určite takže na takýto vzťah nemusíš okamžite zanevrieť len za to, že ona bude ateistka
A až tak striktne to neberem, väčšinou máme nejaké ideály a nakoniec sa zalúbime do akéhosi anti-ideálu