Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

na opačnom pohlaví ma dokáže odradiť viera.
Neznesiem, aby moja partnerka nebola ateistka.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

To je to posledne na co pozeram. Okrem Jehovizmu a Prehnanej Katolicky ... Modlitba rano, na ranajky, v aute, na obede, na veceri, pri zaspavani. By ma asi slahlo.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som jednu taku obratil na hriech a rozkose :twisted:
(a hresime dodnes)

Na zenach mi okrem ineho vadi ked nemaju vlastny nazor. Je to horsie ako chlpate podpazusie.
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Firestone »

fruxo napísal:co je na tom drbnute? :) :)
U tých dvoch - všetko
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Bud mi to nedoslo, alebo su to len mlade sibnute baby - ale ak cakas normalne spravanie, tak si netrafil vekovu kategoriu. Uz pomaly postnite fotku 12rocnej co sa sankuje a oznacte ju za infantilnu :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Chlpy na bradavnkách a na análi
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

sprosty slovnik, totalna namyslenost alebo ked baba grga. jednoducho ked si baba nahlas grgne, akoby vo mne niekto stlacil tlacitko "turn off" :) nastaste, v Europe sa to nestava skoro vobec... no tu v kulturnej Amerike to je pre ne normalne. ze oupen sousájety sa tomu hovori.
nechutné
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Racius napísal:na opačnom pohlaví ma dokáže odradiť viera.
Neznesiem, aby moja partnerka nebola ateistka.
tak to si potom fakt dobrý ko*ot - nehnevaj sa na mna.
ja ateista som a kebyže uvažujem ako ty tak pošlem svoju priateľku ktorú fakt ľúbim do riti za to že ona je veriaca a ja nie? alebo naopak?
si fakt obyčajný neandrtalec

//erytrocyt: triple, skús zdržanlivejší slovník. Do 22:00 ti dám pauzu.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:tak to si potom fakt dobrý ko*ot - nehnevaj sa na mna.
ja ateista som a kebyže uvažujem ako ty tak pošlem svoju priateľku ktorú fakt ľúbim do riti za to že ona je veriaca a ja nie? alebo naopak?
si fakt obyčajný neandrtalec

//erytrocyt: triple, skús zdržanlivejší slovník. Do 22:00 ti dám pauzu.
každý máme svoje priority.
vyhýbam sa partnerstvu s takýmito ženami.
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smajlo55 »

zeny - chlpate nohy , spina za nechtama , olej pod nosom , velke usi
dvojita brada , velke brucho ,
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Smajlo55 napísal:zeny - chlpate nohy , spina za nechtama , olej pod nosom , velke usi
dvojita brada , velke brucho ,
ako ty zijes medzi opicami :shock: ? lebo ja som bohuzial taku zenu este nevidel
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smajlo55 »

lollo napísal:ako ty zijes medzi opicami :shock: ? lebo ja som bohuzial taku zenu este nevidel
v prvom rade som to myslel zo srandy :D

aaaleee tak to mas este stastiee bo najdu sa aj takeee :)
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

no triple. Ja som tiez neveriaci a veru by som nechcel nejaku silne veriacu ktora by to brala dost vazne a 5x do tyzdna by chodila do kostola atd :roll: ale s takymi, ktore len veria a neprehanaju to, nemam problem :)
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Firestone »

Mne by ani tá modlitby a kostol nevadil jedine .... keby každý deň....Ale tá modlitba ...len..... - :smt094 24 hodín denne , 365 dní v roku :aasmile10: S toho by som bol magor . :censored:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

SlimEm napísal:no triple. Ja som tiez neveriaci a veru by som nechcel nejaku silne veriacu ktora by to brala dost vazne a 5x do tyzdna by chodila do kostola atd :roll: ale s takymi, ktore len veria a neprehanaju to, nemam problem :)
a tak samozrejme ale toto je extrém.. to by som ako neveriaci určite nechápal a nevydržal to.. ale ked ide raz do týždňa do kostola nemám problém ísť s ňou. posedím si tam pak postojím alebo pokľačím a ideme - ked ju mám rad tak ma to nezabije
Racius - s tvojimi názormi na tieto veci ti prajem hodne šťastia v živote - budeš ho potrebovať
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

vsetko z mierou :) ale pojdem ot ak je vonku pekne a pocujes sluzbu a mas vonku nejaku lavicku tak preco neposediet na lavicke? alebo ked velmi trha tak dovnutra a ako vravel triple jedna hodinka ta nezabije :) aspon uvidis ako to tam vyzera ;) (berte z rezervou)...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:a tak samozrejme ale toto je extrém.. to by som ako neveriaci určite nechápal a nevydržal to.. ale ked ide raz do týždňa do kostola nemám problém ísť s ňou. posedím si tam pak postojím alebo pokľačím a ideme - ked ju mám rad tak ma to nezabije
Racius - s tvojimi názormi na tieto veci ti prajem hodne šťastia v živote - budeš ho potrebovať
čo potom taká výchova detí ?
ako sa dohodnete ?
ja by som neustúpil. čo ak by ani ona neustúpila ?
tak by som to ja nechcel. v tomto by sa podľa môjho partneri mali zhodnúť.

Tebe by to problém možno nerobilo, mne hej :)
Znova sa opakujem, každý máme iné priority :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Racius napísal:čo potom taká výchova detí ?
ako sa dohodnete ?
pozri sa ja mám na vieru a hlane na cirkev svoj vlastný názor. Vzťah je predsa o kompromisoch a ak má moja partnerka iný názor tak ho budem rešpektovať.. napr. ak by bola svadba s mojou súčastnou tak svadba by mala byť v kostole (čo ja ako ateista mať nemôžem a musím podstúpiť určite veci aby to mohlo byť - to ty isto vieš) nerobí mi to problém a prispôsobím sa..
a výchova detí? samozrejme že im vieru a cirkev zakazovať nebudem ak na tom bude partnerka trvať -budem ich v tom podporovať ale ak nebudú chcieť tak nútiť ich nebudem - rozhodnutie nechám na nich.. spravia si svaté prijímanie a birmovku (ešte v tom nemám až tak jasno ale spravím si) a potom nech sa rozhodnú sami čo s vierou a cirkvou

ja sa ti len snažím vysvetliť že nemusíš to brať až tak striktne - ak sa budete ľúbiť a ty budeš veriaci a ona nie - dohodnete sa určite takže na takýto vzťah nemusíš okamžite zanevrieť len za to, že ona bude ateistka
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

triple napísal:a výchova detí? samozrejme že im vieru a cirkev zakazovať nebudem ak na tom bude partnerka trvať -budem ich v tom podporovať ale ak nebudú chcieť tak nútiť ich nebudem - rozhodnutie nechám na nich..
Predstav si situáciu.. máš rodinu ako popisuješ.. a prichádza otázka kostola pri deťoch. Manželka trvá na tom, aby deti do kostola chodili a mali všetko okolo toho.. avšak deti to vôbec nechcú, vidia, že aj otec na to dlabe, tak........

A teraz budeš držať manželke a budeš deti proti ich vôli nútiť alebo budeš držať deťom a pôjdeš proti manželke?

;)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:pozri sa ja mám na vieru a hlane na cirkev svoj vlastný názor. Vzťah je predsa o kompromisoch a ak má moja partnerka iný názor tak ho budem rešpektovať.. napr. ak by bola svadba s mojou súčastnou tak svadba by mala byť v kostole (čo ja ako ateista mať nemôžem a musím podstúpiť určite veci aby to mohlo byť - to ty isto vieš) nerobí mi to problém a prispôsobím sa..
a výchova detí? samozrejme že im vieru a cirkev zakazovať nebudem ak na tom bude partnerka trvať -budem ich v tom podporovať ale ak nebudú chcieť tak nútiť ich nebudem - rozhodnutie nechám na nich.. spravia si svaté prijímanie a birmovku (ešte v tom nemám až tak jasno ale spravím si) a potom nech sa rozhodnú sami čo s vierou a cirkvou

ja sa ti len snažím vysvetliť že nemusíš to brať až tak striktne - ak sa budete ľúbiť a ty budeš veriaci a ona nie - dohodnete sa určite takže na takýto vzťah nemusíš okamžite zanevrieť len za to, že ona bude ateistka
ja ťa plne chápem a akceptujem tvoj názor, vidím že si za ním pevne stojíš a súhlasím s ním, len ja mám trochu iný. :) ale každý sme iný
A až tak striktne to neberem, väčšinou máme nejaké ideály a nakoniec sa zalúbime do akéhosi anti-ideálu :(
Napísať odpoveď