Slovenska posta vs DPD vs IN TIME

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Francek
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

energy00 napísal:Ked ti pride poskodeny tovar, tak mozes normalne spisat s kurierom protokol o poskodeni. Nam tak prislo vela poskodenych veci, nastastie len krabice, alebo poohybane anteny :) ale to sa vyriesilo. Cize pohoda. A k tomu UPSku... ja robim v predajni elektroniky, a ked som videl, ako to tam je nahadzane, ze PLAZMA JE ULOZENA POLEZIACKY ! akoze to bolo v pohode, az kym som ho za to nezdrbal, a on mi povedal, ZE TO SA MUSELO STAT ZA JAZDY , tak ma skoro porazilo :)
preco nemoze byt plazma ulozena poleziacky ?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Francek napísal:preco nemoze byt plazma ulozena poleziacky ?
mno preco presne neviem ani ja ale na kazdej krabici od plazmy je napisane ze ma byt vodorovne a nie lezato proste ze sa nema davat na lezato ale ma len stat preco ti mozno povedia iny :)
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

vodorvne a nalezato nie je to iste ?
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Francek napísal:vodorvne a nalezato nie je to iste ?
:)
Suffel napísal:mno preco presne neviem ani ja ale na kazdej krabici od plazmy je napisane ze ma byt vodorovne a nie lezato proste ze sa nema davat na lezato ale ma len stat preco ti mozno povedia iny :)
mozno preto ze vodorovne nalezato sa moze lahsie poskodit ?? :) Posobenim gravitacie, nerovnosti na ceste a vahou ostatneho tovaru sa moze pri prevoze lahsie poskodit obrazovka ako ked ju das na stojaka...
matus_falis
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matus_falis »

moze mi prist tovar cez UPS i cez vikend? myslim v sobotu.... dnes :) lebo viem ze teraz maju dost sviatkov - volno. .. piatok, nedela a este aj pondelok bude... a co som sa pozeral na stav balika... tak mi pise ze v stvrtok okolo jednej po obede odisiel z Viedne... ja byvam uplne na vychode SR... :( je nejaka sanca zeby mi ten balik prisiel dnes? v sobotu? do kedy mi moze prist balik? myslim do 18:00 alebo ako? a moze mi prist i cez vikend?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Suffel napísal:mno preco presne neviem ani ja ale na kazdej krabici od plazmy je napisane ze ma byt vodorovne a nie lezato proste ze sa nema davat na lezato ale ma len stat preco ti mozno povedia iny :)
Tak ty si dobry.Stazujes sa ze bola poleziacky preto ze na obale bolo napisane ze ma byt na stojaka.To ked je napisane na cerealiach ze ich mas jest velkou a nie malou lyzicou tak je zle ked ich jes malou?
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

matus_falis napísal:moze mi prist tovar cez UPS i cez vikend? myslim v sobotu.... dnes :) lebo viem ze teraz maju dost sviatkov - volno. .. piatok, nedela a este aj pondelok bude... a co som sa pozeral na stav balika... tak mi pise ze v stvrtok okolo jednej po obede odisiel z Viedne... ja byvam uplne na vychode SR... :( je nejaka sanca zeby mi ten balik prisiel dnes? v sobotu? do kedy mi moze prist balik? myslim do 18:00 alebo ako? a moze mi prist i cez vikend?
no zalezi mozno aj podla toho ako ti to daju dorucit, ked si priplatis tak su schopni ti to doniest aj hned nadruhy den, ale inak si myslim ze ups chodi aj v sobotu
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Tak ty si dobry.Stazujes sa ze bola poleziacky preto ze na obale bolo napisane ze ma byt na stojaka.To ked je napisane na cerealiach ze ich mas jest velkou a nie malou lyzicou tak je zle ked ich jes malou?
no ja som sa nestazoval ja som len pisal ze co je napisane na tej plazme chpes? mne ziadna plazma ani neprisla ani nic podobne len otec ich vozi preto viem ako sa maju vozit takze ja som o tom pisal..

//autoeditácia príspevku ( 11 Apr 2009, 10:15 )
matus_falis napísal:moze mi prist tovar cez UPS i cez vikend? myslim v sobotu.... dnes :) lebo viem ze teraz maju dost sviatkov - volno. .. piatok, nedela a este aj pondelok bude... a co som sa pozeral na stav balika... tak mi pise ze v stvrtok okolo jednej po obede odisiel z Viedne... ja byvam uplne na vychode SR... :( je nejaka sanca zeby mi ten balik prisiel dnes? v sobotu? do kedy mi moze prist balik? myslim do 18:00 alebo ako? a moze mi prist i cez vikend?
no ja osobne si myslim ze ti to dnes na 90% nepride lebo UPS v sobotu dorucuje ale len zasielky do 24hod. co su s priplatkom a tak takze pochybujem ze ti to dnes dorucia inak mam taky pocit ze dnes ani nerobia ale tym som si neni isty...
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

no ja co mam skusenosti s UPS, tak ked mi mala prist zasielka, dosla mi SMS ze

Kód: Vybrať všetko

Prosim volajte kuriera UPS a dohodnite si cas dorucenia zasielky
takze som to dohodol na vecer ked som si bol isty ze budem doma a dosiel presne ako sme sa dohodli + - 10min
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

meffisto napísal:no ja co mam skusenosti s UPS, tak ked mi mala prist zasielka, dosla mi SMS ze

Kód: Vybrať všetko

Prosim volajte kuriera UPS a dohodnite si cas dorucenia zasielky
takze som to dohodol na vecer ked som si bol isty ze budem doma a dosiel presne ako sme sa dohodli + - 10min
no hej ale to bolo cez pracovny den nie?
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

jasne, cez vikend dorucuju len 24h zasielky tak ako si napisal
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Čaute,

Tak sa s Vami podelím o moju nepríjemnú skúsenosť a snáď pomôžem viacerým. Ešte do nedávna som nevedel, že existujú aj iné kuriérske služby ako UPS, keďže len oni majú všade reklamu a napísať do googlu kuriérska služba ma nikdy nenapadlo :? . Používam UPS celkom často už viac ako pár rokov. Avšak moje skúsenosti sú s nimi len zlé, horšie a najhoršie a ešte horšie. Mojich posledných 5 zásielok ma tak znechutilo, že som pohol rozumom a našiel som si inú službu. Prvé tri sklamania boli, keď mi UPS povedali že prídu medzi 14:00 - 16:00 a prišli 16:30-17:25!. Ale tak budiš. Druhé dve sklamania boli že neprišli vôbec, len sa "ospravedlnili" a nechali ma minúť 10 eur na zásielku, ktorú som predal za 10 eur, proste čistí idioti! Musel som ju dopraviť taxíkom do práce, lebo neboli schopní prísť keď som si kvôli nim vzal dovolenku :twisted: Samozrejme že keď som to chcel preplatiť tak ani za svet! Čistí zlodeji! Dnes som vyskúšal Go4. Do 20 minút od objednania tu bol kuriér. Namiesto 14 eur ako sa platí pri UPS budem platiť "len" 10 eur po celom slovensku, do nedávna mali akciu na 6.79 ktorá už nie je, ale nevadí. Uvidím v akom stave doručia zásielku, potom updatnem. Píšte sem prosím Vás Vaše skúsenosti s kuriérskymi službami, aj dobré, aj zlé. Myslím že toto mnohým pomôže. A nič proti slovenskej pošte, ale už 2x doručili "fragile" vec na šrot, takže nimi už nikdy nič posielať nebudem! Samozrejme poistku nepreplatili!!! Majú to tak práve ošetrené.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

UPS som taketo problemy nikdy nemal. Je to vec aj samotneho kuriera ktory ma na starosti tvoj obvod.
Pouzivam hlavne GLS, ked som bol v Raci, prisiel vzdy a nacas, odkedy sme vo vrakuni, od pondelka si nevyzdvihol cca 40balikov, vzdy len povie ze vyzdvyhne poobede...
Remax sa mi zdal dost pruzny, len ta musia zastihnut doma
GO4 je super sluzba, raz mali na druhy den problem vybavit vacsie auto na par paliet ale inak super.

K cenam sa neviem vyjadrit.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Ja som práveže s UPS nikdy nemal problém. Vždy mi najskôr zavolali a ja som sa nimi bez problémov dohodol kde a kedy mi majú balík donieť. Nemali problém mi ho doniesť aj do roboty.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

ja som zatial s UPS nemal problemy, teda az na tie donasky, neunuvaju sa zavolat kedy bude balik privezeny domov, takze musis cakat jak blbec cely den na riti kym nedojde auto ups, ale na druhej strane co mozem doporucit je DPD, jak seriozne jednanie, zatial u mna, ked mi ma prijst balik tak kurier zavola hned rano a povie presnu hodinu kedy tu bude a taktiez zavola este raz chvilu pred prichodom, aby sa uistil ze som fakt doma, takze DPD mozem odporucit a maju mensie ceny za donasky ako ups
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

UPS- iba dobre skusenosti, pracovali tam aj moji rodicia. prednedavnom mi dosli 2 vacsie zasielky a v obidvoch pripadoch mi krasne prisli , predtym mi zavolali (o 7:00 rano a dohodli sme sa na case).
nikdy v zivote GLS, zasielka i neprisla na druhy den ale na druhy, s takymi sluzbami nech idu do riti.
DPD-taktiez iba dobre skusenosti
Ten Expres - iba dobre skusenosti
plusminus
King
King

GLS inak na SVK nema triedicku na SK, teda ak nieco poslete zo Smrekovej 8 na Smrekovu 10, balik odcestuje do depa BA, odtial Triedicka HU, Budapest, odtial depo BA a odtial smrekova 10 :twisted:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ale mna ako zakaznika to vobec nezaujima.
plusminus
King
King

Filipito: no mna to zaujima. ak posielam krehke veci, bol by som rad keby cestovalo co najmenej. Preto ak sa da, vyuzijem GO4 /dokazu to zobrat do 2 hod na dorucenie teda necestuje balik dlho a neprekladaju ho skoro vobec/
Pri GLS ho vylozia a nalozia x krat...-
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Zaujimave je ze ked som z PGS objednaval nieco, posielali to GLS a GLS na druhy den mi rano zvonili a doniesli balik.. lenze predtym nezavolali, co keby som nebol doma ? Nechapem preco dopredu nezavolaju... :?
Napísať odpoveď