preco nemoze byt plazma ulozena poleziacky ?energy00 napísal:Ked ti pride poskodeny tovar, tak mozes normalne spisat s kurierom protokol o poskodeni. Nam tak prislo vela poskodenych veci, nastastie len krabice, alebo poohybane antenyale to sa vyriesilo. Cize pohoda. A k tomu UPSku... ja robim v predajni elektroniky, a ked som videl, ako to tam je nahadzane, ze PLAZMA JE ULOZENA POLEZIACKY ! akoze to bolo v pohode, az kym som ho za to nezdrbal, a on mi povedal, ZE TO SA MUSELO STAT ZA JAZDY , tak ma skoro porazilo
Slovenska posta vs DPD vs IN TIME
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
Francek napísal:vodorvne a nalezato nie je to iste ?
mozno preto ze vodorovne nalezato sa moze lahsie poskodit ??Suffel napísal:mno preco presne neviem ani ja ale na kazdej krabici od plazmy je napisane ze ma byt vodorovne a nie lezato proste ze sa nema davat na lezato ale ma len stat preco ti mozno povedia iny
-
matus_falis
Amateur
moze mi prist tovar cez UPS i cez vikend? myslim v sobotu.... dnes
lebo viem ze teraz maju dost sviatkov - volno. .. piatok, nedela a este aj pondelok bude... a co som sa pozeral na stav balika... tak mi pise ze v stvrtok okolo jednej po obede odisiel z Viedne... ja byvam uplne na vychode SR...
je nejaka sanca zeby mi ten balik prisiel dnes? v sobotu? do kedy mi moze prist balik? myslim do 18:00 alebo ako? a moze mi prist i cez vikend?
Tak ty si dobry.Stazujes sa ze bola poleziacky preto ze na obale bolo napisane ze ma byt na stojaka.To ked je napisane na cerealiach ze ich mas jest velkou a nie malou lyzicou tak je zle ked ich jes malou?Suffel napísal:mno preco presne neviem ani ja ale na kazdej krabici od plazmy je napisane ze ma byt vodorovne a nie lezato proste ze sa nema davat na lezato ale ma len stat preco ti mozno povedia iny
-
nestik
Medium Professional
no zalezi mozno aj podla toho ako ti to daju dorucit, ked si priplatis tak su schopni ti to doniest aj hned nadruhy den, ale inak si myslim ze ups chodi aj v sobotumatus_falis napísal:moze mi prist tovar cez UPS i cez vikend? myslim v sobotu.... dneslebo viem ze teraz maju dost sviatkov - volno. .. piatok, nedela a este aj pondelok bude... a co som sa pozeral na stav balika... tak mi pise ze v stvrtok okolo jednej po obede odisiel z Viedne... ja byvam uplne na vychode SR...
je nejaka sanca zeby mi ten balik prisiel dnes? v sobotu? do kedy mi moze prist balik? myslim do 18:00 alebo ako? a moze mi prist i cez vikend?
-
Suffel
Guru
no ja som sa nestazoval ja som len pisal ze co je napisane na tej plazme chpes? mne ziadna plazma ani neprisla ani nic podobne len otec ich vozi preto viem ako sa maju vozit takze ja som o tom pisal..Dieg0 napísal:Tak ty si dobry.Stazujes sa ze bola poleziacky preto ze na obale bolo napisane ze ma byt na stojaka.To ked je napisane na cerealiach ze ich mas jest velkou a nie malou lyzicou tak je zle ked ich jes malou?
//autoeditácia príspevku ( 11 Apr 2009, 10:15 )
no ja osobne si myslim ze ti to dnes na 90% nepride lebo UPS v sobotu dorucuje ale len zasielky do 24hod. co su s priplatkom a tak takze pochybujem ze ti to dnes dorucia inak mam taky pocit ze dnes ani nerobia ale tym som si neni isty...matus_falis napísal:moze mi prist tovar cez UPS i cez vikend? myslim v sobotu.... dneslebo viem ze teraz maju dost sviatkov - volno. .. piatok, nedela a este aj pondelok bude... a co som sa pozeral na stav balika... tak mi pise ze v stvrtok okolo jednej po obede odisiel z Viedne... ja byvam uplne na vychode SR...
no ja co mam skusenosti s UPS, tak ked mi mala prist zasielka, dosla mi SMS ze
takze som to dohodol na vecer ked som si bol isty ze budem doma a dosiel presne ako sme sa dohodli + - 10min
Kód: Vybrať všetko
Prosim volajte kuriera UPS a dohodnite si cas dorucenia zasielky-
Suffel
Guru
no hej ale to bolo cez pracovny den nie?meffisto napísal:no ja co mam skusenosti s UPS, tak ked mi mala prist zasielka, dosla mi SMS ze
takze som to dohodol na vecer ked som si bol isty ze budem doma a dosiel presne ako sme sa dohodli + - 10minKód: Vybrať všetko
Prosim volajte kuriera UPS a dohodnite si cas dorucenia zasielky
-
uplink
VIP
Čaute,
Tak sa s Vami podelím o moju nepríjemnú skúsenosť a snáď pomôžem viacerým. Ešte do nedávna som nevedel, že existujú aj iné kuriérske služby ako UPS, keďže len oni majú všade reklamu a napísať do googlu kuriérska služba ma nikdy nenapadlo
. Používam UPS celkom často už viac ako pár rokov. Avšak moje skúsenosti sú s nimi len zlé, horšie a najhoršie a ešte horšie. Mojich posledných 5 zásielok ma tak znechutilo, že som pohol rozumom a našiel som si inú službu. Prvé tri sklamania boli, keď mi UPS povedali že prídu medzi 14:00 - 16:00 a prišli 16:30-17:25!. Ale tak budiš. Druhé dve sklamania boli že neprišli vôbec, len sa "ospravedlnili" a nechali ma minúť 10 eur na zásielku, ktorú som predal za 10 eur, proste čistí idioti! Musel som ju dopraviť taxíkom do práce, lebo neboli schopní prísť keď som si kvôli nim vzal dovolenku
Samozrejme že keď som to chcel preplatiť tak ani za svet! Čistí zlodeji! Dnes som vyskúšal Go4. Do 20 minút od objednania tu bol kuriér. Namiesto 14 eur ako sa platí pri UPS budem platiť "len" 10 eur po celom slovensku, do nedávna mali akciu na 6.79 ktorá už nie je, ale nevadí. Uvidím v akom stave doručia zásielku, potom updatnem. Píšte sem prosím Vás Vaše skúsenosti s kuriérskymi službami, aj dobré, aj zlé. Myslím že toto mnohým pomôže. A nič proti slovenskej pošte, ale už 2x doručili "fragile" vec na šrot, takže nimi už nikdy nič posielať nebudem! Samozrejme poistku nepreplatili!!! Majú to tak práve ošetrené.
Tak sa s Vami podelím o moju nepríjemnú skúsenosť a snáď pomôžem viacerým. Ešte do nedávna som nevedel, že existujú aj iné kuriérske služby ako UPS, keďže len oni majú všade reklamu a napísať do googlu kuriérska služba ma nikdy nenapadlo
UPS som taketo problemy nikdy nemal. Je to vec aj samotneho kuriera ktory ma na starosti tvoj obvod.
Pouzivam hlavne GLS, ked som bol v Raci, prisiel vzdy a nacas, odkedy sme vo vrakuni, od pondelka si nevyzdvihol cca 40balikov, vzdy len povie ze vyzdvyhne poobede...
Remax sa mi zdal dost pruzny, len ta musia zastihnut doma
GO4 je super sluzba, raz mali na druhy den problem vybavit vacsie auto na par paliet ale inak super.
K cenam sa neviem vyjadrit.
Pouzivam hlavne GLS, ked som bol v Raci, prisiel vzdy a nacas, odkedy sme vo vrakuni, od pondelka si nevyzdvihol cca 40balikov, vzdy len povie ze vyzdvyhne poobede...
Remax sa mi zdal dost pruzny, len ta musia zastihnut doma
GO4 je super sluzba, raz mali na druhy den problem vybavit vacsie auto na par paliet ale inak super.
K cenam sa neviem vyjadrit.
-
PAuLi3
Darca
ja som zatial s UPS nemal problemy, teda az na tie donasky, neunuvaju sa zavolat kedy bude balik privezeny domov, takze musis cakat jak blbec cely den na riti kym nedojde auto ups, ale na druhej strane co mozem doporucit je DPD, jak seriozne jednanie, zatial u mna, ked mi ma prijst balik tak kurier zavola hned rano a povie presnu hodinu kedy tu bude a taktiez zavola este raz chvilu pred prichodom, aby sa uistil ze som fakt doma, takze DPD mozem odporucit a maju mensie ceny za donasky ako ups
UPS- iba dobre skusenosti, pracovali tam aj moji rodicia. prednedavnom mi dosli 2 vacsie zasielky a v obidvoch pripadoch mi krasne prisli , predtym mi zavolali (o 7:00 rano a dohodli sme sa na case).
nikdy v zivote GLS, zasielka i neprisla na druhy den ale na druhy, s takymi sluzbami nech idu do riti.
DPD-taktiez iba dobre skusenosti
Ten Expres - iba dobre skusenosti
nikdy v zivote GLS, zasielka i neprisla na druhy den ale na druhy, s takymi sluzbami nech idu do riti.
DPD-taktiez iba dobre skusenosti
Ten Expres - iba dobre skusenosti