Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kostak
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

skus toto http://herniserver.cz/wow/ zatial tam nehra vela hracov lebo este nemaju wotlk ale proste supr server raty 10x na vsetko
Dobermann
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dobermann »

dikes za server ale ja shanam serveri co us su na wotlku s dvodu ze ja mam wotl a nechce sa mi to shadzovat na nisiu verziu
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

skus vcnserver.net to je instant 80 patch 3.0.9 a ak chces nieco co ma vysoke raty tak zo svk doporucujem wow.mfsoft.sk a zo zahranicia http://www.wocserver.org ten je teraz asi 3.1.0 nesom si isty lebo dlho som tam nehral takže skus
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

DYSGRAFIK si nezamieňa Y s I, to si zamieňa akurát tak negramatik :D
Dobermann
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dobermann »

drste sa temi a nerozoberajte tu moju gramatiku us som nato stari aby som sa to naucil
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Čo vravíte na Patch 3.1 s odstupom času? Má niekto z Vás už načatý, alebo dokonca aj prejdený Ulduar? (Fakt ma to zaujíma, či sa náhodou nemám vrátiť k WOWku, alebo je to stále len strata času? :) )
Dobermann napísal:drste sa temi a nerozoberajte tu moju gramatiku us som nato stari aby som sa to naucil
Nič v zlom, ale strašne to "bije" do očí... :(
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Nightmear napísal:Čo vravíte na Patch 3.1 s odstupom času? Má niekto z Vás už načatý, alebo dokonca aj prejdený Ulduar? (Fakt ma to zaujíma, či sa náhodou nemám vrátiť k WOWku, alebo je to stále len strata času? :) )
Ulduar >>>>>>>>>>>>>>>>>> Naxx,Maly,Sarth
Ako zabavou tak obtiaznostou.
Mame ho prejdeny zhruba z polovice (nasa g)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Nejako som po BC prestal hrat lebo som v tom fakt nevidel zmysel... Co je tak special na tom Ulduare? Nevypichnes nejake momentky... alebo proste v com sa to lisi od tych klasickych nudnych cakasananiekoho cakasanatanka raidoch? :)
xH4wK

Storm Keeper napísal:Nejako som po BC prestal hrat lebo som v tom fakt nevidel zmysel... Co je tak special na tom Ulduare? Nevypichnes nejake momentky... alebo proste v com sa to lisi od tych klasickych nudnych cakasananiekoho cakasanatanka raidoch? :)
No vsetko je na nete, a btw :D
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

H@wk napísal:Ulduar >>>>>>>>>>>>>>>>>> Naxx,Maly,Sarth
Ako zabavou tak obtiaznostou.
Mame ho prejdeny zhruba z polovice (nasa g)
Čiže peca :)

Ja som prestal hrať hlavne kôli tomu, že WotLK bol až príliš jednoduchý... Dávnejšie v BC ma oveľa viac bavilo, keď sme s gildou na 10. pokus dali Rage Winterchill-a v Mount Hyjal, kde každý bol sústredený na maxime (začínali sme, tak aj gear tomu odpovedal :) ) a pocit z úspechu bol neuveritelný... zatiaľ čo WotLK-ove raidy sa začali pravidelne pugovať (treba podotknúť, že "fungujúce" pugy, nie iba 4x Wipe a koniec :D ) po mesiaci a pol od vydania... A dokonca sa stávalo, že po 1. wipe polovica ľudí leavla so slovami, že tento pug nemá cenu... to už bol naozaj kreténizmus a primitivizmus 1. stupňa :(
xH4wK

Nightmear napísal:Čiže peca :)

Ja som prestal hrať hlavne kôli tomu, že WotLK bol až príliš jednoduchý... Dávnejšie v BC ma oveľa viac bavilo, keď sme s gildou na 10. pokus dali Rage Winterchill-a v Mount Hyjal, kde každý bol sústredený na maxime (začínali sme, tak aj gear tomu odpovedal :) ) a pocit z úspechu bol neuveritelný... zatiaľ čo WotLK-ove raidy sa začali pravidelne pugovať (treba podotknúť, že "fungujúce" pugy, nie iba 4x Wipe a koniec :D ) po mesiaci a pol od vydania... A dokonca sa stávalo, že po 1. wipe polovica ľudí leavla so slovami, že tento pug nemá cenu... to už bol naozaj kreténizmus a primitivizmus 1. stupňa :(
Neboj, v uldu je 10x wipe normal :D (1 boss a nehovorim o FK :D)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Lol v tom traineri je Jaina celkom kocka :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Nightmear napísal:Čiže peca :)

dano neboj pod s5 ulduar sa nepuguje, dokonca ani nove kridlo raidu vo WG sa nepuguje bo je moc tazke
xH4wK

SchYzo napísal:dano neboj pod s5 ulduar sa nepuguje, dokonca ani nove kridlo raidu vo WG sa nepuguje bo je moc tazke
ano a spravte transfer k u mne :P
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

jo, konecne aspon daky progress ... a nieje to v style kill bosa a potom sa pitat ci nemal daku taktiku :lol:
tu je obcas trash hosri ako 3/4 bossou naxu ... len ako poznam blizz .... zasa to nerfnu aby tam mohly ist aj male amicke deti do 12r. :?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lord PROXI napísal:zasa to nerfnu aby tam mohly ist aj male amicke deti do 12r. :?
staci len dufat ze to bude zas az pred vydanim noveho dataca
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

lol tak toto ma dostalo :shock:
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

aka je najlepsia rasa pre Warriora na PvP? pri ali som premyslal nad NE warom, kvôli Shadowmeldu, to sa zide v BG-ckach a mozno arenach, a horda asi Tauren kvôli stompu a endurance.. co vy na to? warov moc nepoznam :idea:
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Za hordu by som dal pvp wara ja osobne Undeada hl. kvôli Will of the Forsaken čo je do pvp powa, pri feare , charme a sleepe nemusíš použiť trinket čo je imho veľká výhoda , za aly by som dal asi tiež Elfa
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

FIKY napísal:Za hordu by som dal pvp wara ja osobne Undeada hl. kvôli Will of the Forsaken čo je do pvp powa, pri feare , charme a sleepe nemusíš použiť trinket čo je imho veľká výhoda , za aly by som dal asi tiež Elfa
pri feare warr nemusi pouzivat trinket ziadna rasa lebo ma berserker rage :wink:
hordacke racial moc nepoznam ale za ali jednoznacne human, ja som rad ze som kedysi siel do humana, teraz ma super racial nemusis pouzivat insigniu miesto toho nejaky iny lepsi trinket, takisto perception celkom pomaha druidov v stealthe najdem skoro vzdy a casto aj roguov :wink:
Napísať odpoveď