MS 2009 v hokeji
-
Sagittarius
Guru
http://www.sport.aktuality.sk/hokej/ms- ... 3640879f67
Len by som nechcel vidieť to haló, čo by sa stalo, keby to bolo naopak...
Ďalšou otázkou je však, že ako to bolo počuť na štadióne, lebo najskôr bolo počuť piskot, potom pustili do ruchových mikrofónov hlasnejšie hymnu a potom zase Maďarov...tak z toho, čo púšťali sa nedá zistiť ako to vyzeralo naozaj a či naozaj bolo až tak ako sme to videli my, ale aj tak...
Len by som nechcel vidieť to haló, čo by sa stalo, keby to bolo naopak...
Ďalšou otázkou je však, že ako to bolo počuť na štadióne, lebo najskôr bolo počuť piskot, potom pustili do ruchových mikrofónov hlasnejšie hymnu a potom zase Maďarov...tak z toho, čo púšťali sa nedá zistiť ako to vyzeralo naozaj a či naozaj bolo až tak ako sme to videli my, ale aj tak...
prečítaj si príspevky vyššie.... Totálny betón je podľa teba dôstojná partia?Key5ers0ze napísal:a co konkretne je na tom nepravda/co sa ti na tom nepaci?
//keby náhodou niekto nepozeral tak tu je video... piskot a skandovanie maď. fanušíkov počas SVK hymny
-
Sagittarius
Guru
Uplne suhlasim. Ziadne kombinacie alebo nic podobne, uz pred zapasom sa hovrilo ze rychlostne by sme ich mali predcit lenze na lade to tak nevyzeralo. Boli sme o niceo rychlejsii ale cakal som viac z tej rychlosti a co sa tyka techniky tak k tomu uz zbytocne sa vyjadrovat.t0m4s3 napísal:3body su 3 body, to je dolezita, inak to bola jednym slovom tragedia - ziadna poriadna sanca za cely zapas, motaju sa s pukom 1 na 1 pri mantinteli. Snad ich to vydrete vitazstvo nabudi, inak to nevidim ani na stvrtfinale
A k tomu braneniu a betonovaniu madarov. Bolo to obycajne branenie slabeho supera nic viac nic menej. Madarsko je jednuducho slabe muzstvo ktore neviem ani poriadne korculovat a ak by takto branili povedzme proti Kanade alebo Rusom minimlne 8 kusov dostanu, lebo su pomaly a technicky slaby. Uz tera vidim ako ich kanada rozstriela, potom som zvedavy na vyhlasenia madarskych medii.
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
kua chlapi zas dajte tomu trochu objektivity. vyhovarat sa na to, ze my sme hrali biedne je podla mna alibisticke. v madarskom muzstve su taki hraci co si brali na tento turnaj z prace dva tyzdne dovolenky. taky michal handzus zarobi za sezonu 4 mega USD a naproti tomu rozpocet celeho madarskeho hokejoveho zvazu je cca 1 mil. USD na rok. v priprave na tieto MS porazili dokonca finov. tak je len tak
.
-
adr0z
Zablokovaný
nó teraz sme vyhrali nad Maďarmi však ? No môj názor je taký že kebyže nedaju do našej skupiny Kanadu tak by sme to aj mohli vyhrať (možno)
ale ved mne ide len oto aby som si pozrel pekný hokej trošku si pohučal a to je všetko .. Sám hrám hokejbal za moju obec nehovorím že sme najlepší ale ideme teraz a MS Slovenska .. ale pochybujem že tam niečo uhráme 
Tak netuším, aké mali Maďari výsledky v príprave, ale napr. aj takí Švajčiari mali veľký problém vo svojom 1. zápase a to mali ešte možno slabšieho súpera. Síce sme ich mali jednoznačne poraziť, ale som fakt zvedavý na zápas Maďarsko - Bielorusko a to, či sa Maďari vytiahnu aj proti nim alebo to fakt bol pre nich iba neskutočne šťastný zápas ako napr. minulý rok, keď sme hrali s Nemcami, ktorým vyšiel akurát tento jeden zápas. Ak prehráme s Bielorusmi, tak sa ešte môžeme triasť, či nepôjdeme hrať o záchranu 
Pekný článok, ktorý poukazuje na to, aké sú momentálne pomery a vzťahy medzi Slovákmi a Maďarmi. Je ťažké povedať, kto s tým začal prvý, ale fakt je, že ak sa pri súbojoch Fínska so Švédskom dokážu fanúšikovia "zniesť" a dokonca spolu po zápase oslavujú, prečo to neďokážem aj my s Maďarmi?
Najviac ma však z maďarskej strany dostalo to, že pri našej hymne sa štadiónom ozývalo "Ria - ria - Hungaria!"
Najviac ma však z maďarskej strany dostalo to, že pri našej hymne sa štadiónom ozývalo "Ria - ria - Hungaria!"
-
makaveli
King
slovensko - madarsko pred zapasom
http://www.pixter.hu/video?id=11449
http://www.pixter.hu/video?id=11449
Uvidíme hlavne dnes s BLR, to bude jeden z dvoch dôležitých zápasov čo sa postupu do štvrťfinále týka.. Ak potom porazíme ešte Nórsko/Dánsko, ktoré postúpi z tretieho miesta, mohli by sme obsadiť štvrtú priečku v osemfinálovej skupine a hrať s prvým tímom z druhej skupiny, ktorým bude zrejme Rusko.. Lebo opäť sa hrá do kríža, nie ako minulý rok.. Tam potom vychádza štvorica na postup z osemfinále RUS, SWI, SWE, USA.. z našej osemfinálovej CAN, CZE, FIN, SVK ak by bolo podľa papierových predpokladov..
silne pochybujem, ze to bola iba agresia zo strany HUN. nerobme si iluzie, urcite aj nasi provokovali. samozrejme, ze to nikoho neospravedlnuje, taketo veci sa nemaju co robit a je jedno, kto je akej narodnosti. a to si Madari zjavne pomylilikali520 napísal:V piatok si mohol jasne vidiet kto zacal prvy.
-
audiotrack
VIP