MS 2009 v hokeji

O športe...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

http://www.sport.aktuality.sk/hokej/ms- ... 3640879f67

Len by som nechcel vidieť to haló, čo by sa stalo, keby to bolo naopak...

Ďalšou otázkou je však, že ako to bolo počuť na štadióne, lebo najskôr bolo počuť piskot, potom pustili do ruchových mikrofónov hlasnejšie hymnu a potom zase Maďarov...tak z toho, čo púšťali sa nedá zistiť ako to vyzeralo naozaj a či naozaj bolo až tak ako sme to videli my, ale aj tak...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Key5ers0ze napísal:a co konkretne je na tom nepravda/co sa ti na tom nepaci?
prečítaj si príspevky vyššie.... Totálny betón je podľa teba dôstojná partia?

//keby náhodou niekto nepozeral tak tu je video... piskot a skandovanie maď. fanušíkov počas SVK hymny
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ach boze s 1 patkou Novych zamkov vyhrat o gol chaby vykon :lol:
Kanada im da aspon 15 :?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

MP4-24 napísal:ach boze s 1 patkou Novych zamkov vyhrat o gol chaby vykon :lol:
Ak to myslíš so srandy tak v pohode :) , ale ak vážne tak ťa musím opraviť (myslím tie Nové Zámky), tím NZ Stars je budapeštiansky tím...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

t0m4s3 napísal:3body su 3 body, to je dolezita, inak to bola jednym slovom tragedia - ziadna poriadna sanca za cely zapas, motaju sa s pukom 1 na 1 pri mantinteli. Snad ich to vydrete vitazstvo nabudi, inak to nevidim ani na stvrtfinale
Uplne suhlasim. Ziadne kombinacie alebo nic podobne, uz pred zapasom sa hovrilo ze rychlostne by sme ich mali predcit lenze na lade to tak nevyzeralo. Boli sme o niceo rychlejsii ale cakal som viac z tej rychlosti a co sa tyka techniky tak k tomu uz zbytocne sa vyjadrovat.

A k tomu braneniu a betonovaniu madarov. Bolo to obycajne branenie slabeho supera nic viac nic menej. Madarsko je jednuducho slabe muzstvo ktore neviem ani poriadne korculovat a ak by takto branili povedzme proti Kanade alebo Rusom minimlne 8 kusov dostanu, lebo su pomaly a technicky slaby. Uz tera vidim ako ich kanada rozstriela, potom som zvedavy na vyhlasenia madarskych medii.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

kua chlapi zas dajte tomu trochu objektivity. vyhovarat sa na to, ze my sme hrali biedne je podla mna alibisticke. v madarskom muzstve su taki hraci co si brali na tento turnaj z prace dva tyzdne dovolenky. taky michal handzus zarobi za sezonu 4 mega USD a naproti tomu rozpocet celeho madarskeho hokejoveho zvazu je cca 1 mil. USD na rok. v priprave na tieto MS porazili dokonca finov. tak je len tak :D .
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

nó teraz sme vyhrali nad Maďarmi však ? No môj názor je taký že kebyže nedaju do našej skupiny Kanadu tak by sme to aj mohli vyhrať (možno) :D ale ved mne ide len oto aby som si pozrel pekný hokej trošku si pohučal a to je všetko .. Sám hrám hokejbal za moju obec nehovorím že sme najlepší ale ideme teraz a MS Slovenska .. ale pochybujem že tam niečo uhráme :)
DarX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarX »

zajtra sa o vsetkom rozhodne :?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak netuším, aké mali Maďari výsledky v príprave, ale napr. aj takí Švajčiari mali veľký problém vo svojom 1. zápase a to mali ešte možno slabšieho súpera. Síce sme ich mali jednoznačne poraziť, ale som fakt zvedavý na zápas Maďarsko - Bielorusko a to, či sa Maďari vytiahnu aj proti nim alebo to fakt bol pre nich iba neskutočne šťastný zápas ako napr. minulý rok, keď sme hrali s Nemcami, ktorým vyšiel akurát tento jeden zápas. Ak prehráme s Bielorusmi, tak sa ešte môžeme triasť, či nepôjdeme hrať o záchranu :D
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pekný článok, ktorý poukazuje na to, aké sú momentálne pomery a vzťahy medzi Slovákmi a Maďarmi. Je ťažké povedať, kto s tým začal prvý, ale fakt je, že ak sa pri súbojoch Fínska so Švédskom dokážu fanúšikovia "zniesť" a dokonca spolu po zápase oslavujú, prečo to neďokážem aj my s Maďarmi? :roll:

Najviac ma však z maďarskej strany dostalo to, že pri našej hymne sa štadiónom ozývalo "Ria - ria - Hungaria!" :evil:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

slovensko - madarsko pred zapasom
http://www.pixter.hu/video?id=11449
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Prasatá v chlieve majú viac inteligencie...

:roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Je ťažké povedať, kto s tým začal prvý
V piatok si mohol jasne vidiet kto zacal prvy.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Keď sme zvíťazili nad Maďarmi 4:3 tak si nechcem predstaviť čo snami narobí Rusko alebo Kanada.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Uvidíme hlavne dnes s BLR, to bude jeden z dvoch dôležitých zápasov čo sa postupu do štvrťfinále týka.. Ak potom porazíme ešte Nórsko/Dánsko, ktoré postúpi z tretieho miesta, mohli by sme obsadiť štvrtú priečku v osemfinálovej skupine a hrať s prvým tímom z druhej skupiny, ktorým bude zrejme Rusko.. Lebo opäť sa hrá do kríža, nie ako minulý rok.. Tam potom vychádza štvorica na postup z osemfinále RUS, SWI, SWE, USA.. z našej osemfinálovej CAN, CZE, FIN, SVK ak by bolo podľa papierových predpokladov..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No len tieto papierové predpoklady boli už dosť krát porušené, čoho dôkazom je aj minuloročný postup Nórov do štvrťfinále, ale ak by sa nám dnes podarilo poraziť Bielorusov, tak potom by sme ešte min. 1 zápas v osemfinálovej skupine mohli uhrať na víťazstvo.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Tak tak, toto ma najviac štve, že vždy niekto z favoritov zakopne.. minulý rok to bolo Slovensko, bojím sa, aby sa to neopakovalo aj teraz..
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

kali520 napísal:V piatok si mohol jasne vidiet kto zacal prvy.
silne pochybujem, ze to bola iba agresia zo strany HUN. nerobme si iluzie, urcite aj nasi provokovali. samozrejme, ze to nikoho neospravedlnuje, taketo veci sa nemaju co robit a je jedno, kto je akej narodnosti. a to si Madari zjavne pomylili
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Innocence napísal:Tak tak, toto ma najviac štve, že vždy niekto z favoritov zakopne.. minulý rok to bolo Slovensko, bojím sa, aby sa to neopakovalo aj teraz..
ja si myslím že my už dobrých 5 rokov k favoritom nepatríme
Napísať odpoveď