MS 2009 v hokeji

O športe...
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Muffi »

S kamarátom sme trochu hlbšie popremýšľali, prečo sme na tom s hokejom tam, kde sme. Tu sú naše záveri :wink: :
1. U nás hrajú len detičky bohatých a tých pár vyvolených talentov, čo vedia, ako sa drží hokejka, môžu ísť do prdele, lebo na tú hokejku nemajú peniaze

2. Ak majú na tú hokejku, môžu ísť aj tak do prdele, lebo jediné miesto, kde si môžu zahrať, je zamrznuté jazero za dedinou.

3. V našom mužstve boli hráči, ktorí profitujú so svojej vydarenej hokejovej MINULOSTI (ale fakt len minulosti), s toho, že boli v jednom útoku s pálfym, alebo hrajú druhé husle vniektorom slávnom klube. A brankári nemôžu vykompenzovať celú obranu (napr. proti Čechom by nepomohol ani Patrick Roy vo vrcholnej forme)...

4. Mladé talenti (Tatár, Rišo Pánik) sa na súpiske na MS neobjavili

5. Celú túto situáciu obzvlášť podčiarkuje pán Juraj Široký a ostatní jeho "kumpáni", ktorých z pohodlných kresiel nevytiahneme ani traktorom

6. Čím skôr si niekto kompetentný neuvedomí situáciu :idea: , tým dlhšie bude náš hokej v sračkách

A na záver jedna DOBRÁ SPRÁVA: Na budúci rok nemôžeme vypadnúť z A kategórie, lebo na ten ďalší je šampionát u nás :D

Toľko môj názor 8)
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

Muffi napísal:...
je to stale o tom istom .. to si nemusel ani zhrnut :))
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Skoda Svajciarov, velmi som im prial postup do stvrtfinale.
Co sa tyka stretnutia Kanada - Finsko, krasne vyvrcholenie v podobe krasnej exibicnej najazdovej show Jarka Ruutua a Martina St.Louisa.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak tie nájazdy St. Louisa boli parádne. Takto som ešte nikoho nevidel ísť bokom na nájazd a potom ešte backhandom zdvihnúť puk pekne do vinkla :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak by niekoho zaujimali spominane najazdy, tak tu je HQ wide video:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

hojko napísal:Ak by niekoho zaujimali spominane najazdy, tak tu je HQ wide video:
skoda ze to tam uz nie je
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

No síce idem zachvíľku do školy, ale hokej som pozrel, hoci bol celkom neskoro..

K prvému zápasu - Švajčiarsko - USA, no, domácim som postup prial, veľmi sa mi páčil nápad organizátorov dávať ku vstupenke tú vlajočku a po góle s nimi robili peklo.. Domáci hrali s USA vyrovnaní partiu, škoda ale, že nevyhrali v riadnej hracej dobe. To ešte neuznal hlavný rozhodca Ország gól Blakea do prázdnej brány na konci, tuším kvôli ofsajdu, švajčiarsky gól prišiel 13 sekúnd po tom, ako ho potrebovali. Inak padol tam jeden gól podobný ako Jágrov prvý proti Slovákom - a samozrejme neuznaný.

Druhý zápas včerajšieho večera - Kanada vs. Fínsko. No, zápas Fíni začali dobre, postupne však Kanada dokázala vyrovnať na 3:3, škoda pre Fínov, lebo predvádzali asi svoj najlepší hokej na šampionáte.. Samozrejme, samostatné nájazdy boli krásne, vo veľa prípadoch Roloson aj Rinne odsunutí do úlohy štatistov, prestrelka St. Louis - Ruutu hádam nepotrebuje komentár.. Neľutujem, že som to do 23.00 pozeral..

;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Bol to skvelý zápas a vynikajúce samostatné nájazdy.
Jarrko Ruutu si nájazdy evidentne užíval, po nepremenenom nájazde sa usmieval :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

nájazdy CAN FIN HQ
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Tak vcera sa podla mna hral najlepsi hokej sampionatu..fini ma velmi prekvapili a prajem im aby presli cez 1/4 finale...

co sa tyka svk nechcel by som aby sa p. Filc vzdal repre..bol by som rad ak by to skusil este s OH popr s MS na slovensku...
Myslim ze je najlepsi trener akeho mame
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Co tak konečne vyskúšať Bokroša? ;-)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

begbeee napísal:Co tak konečne vyskúšať Bokroša? ;-)
bokros bol ani neviem kolkokrat v repre ako asistent.... a teraz ho angazovat ?? S Vitkovicami hral o zachranu C. Budejoviciach po jeho angazovani hrali o zachranu...Ano to bude asi ta spravna cesta.... :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

twardykamen napísal:Tak vcera sa podla mna hral najlepsi hokej sampionatu..fini ma velmi prekvapili a prajem im aby presli cez 1/4 finale...

co sa tyka svk nechcel by som aby sa p. Filc vzdal repre..bol by som rad ak by to skusil este s OH popr s MS na slovensku...
Myslim ze je najlepsi trener akeho mame
filc nie je zly trener,ale podla mna by bol najlepsi nejaky kanadan,proste niekto kto by nas naucil hrat presilovky,zlepsil jednoduchost kombinacii atd atd.ked to moze fungovat u bielorusov a iynch tak preco nie u nas? :(
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Slovaci maju resp. skor mali svoj jedinecny kombinacny styl.
Po zjednoduseni hry nahadzovanim na mantinel (nehovorim ze je to vzdy zle riesenie nahodenie puku) by sme sa dostali na uroven Rakuska, Nemecka, Norov, Danov a podobne.
Verim, ze nasi hraci maju stale vacsi potencial ako hrat hru typu nahod a korculuj.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

begbeee napísal:Slovaci maju resp. skor mali svoj jedinecny kombinacny styl.
Po zjednoduseni hry nahadzovanim na mantinel (nehovorim ze je to vzdy zle riesenie nahodenie puku) by sme sa dostali na uroven Rakuska, Nemecka, Norov, Danov a podobne.
Verim, ze nasi hraci maju stale vacsi potencial ako hrat hru typu nahod a korculuj.
nemyslem som nahodenia,myslel som davat prihravky jednoduche a nie cez dvoch hracov 8)
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Muffi napísal:5. Celú túto situáciu obzvlášť podčiarkuje pán Juraj Široký
ja som toho nazoru, ze pan Siroky ma urcitu vinu aj na neucasti hracov z nhl
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

begbeee napísal:Slovaci maju resp. skor mali svoj jedinecny kombinacny styl.
no ale len mali pamatem si ked sme hravali kombinecna a nestihali ani rusi a kombinujeme teraz stihaju aj rakusania
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak okey viem ze teraz az take individuality nemame, ale hadam nie sme este na tom tak zle.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tí Fíni s kanadou pekne prekvapili, švajčiari sa tiež pochlapili v bojoch s USA.
Vo štvrťfinále SWE:CZE budem držať palce Švédom, dúfam že to potiahnu až do semifinale. Čosi mi však hovorí, že Česi zasa nahodia taktiku kazenia hry a rýchlych brejkov, čo by mohlo kombinačne krajší Švédsky hokej zložiť.. :?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Všetko jedno..
Finále bude aj tak Kanada - Rusko.
Napísať odpoveď