omg, zalezi dost na tom ako ma dana skola vystavane otazky, u nas je napriklad slovencina, teda hlavne literatura najtazsi predmet(mozno preto, lebo nikoho nebavi a 95% studentov tieto poznatky na vysokych skolach nevyuziju, preto vacsina z nas tento predmet povazujeme za zbytocne obtiazny), jednoducho pri mature zo sjl sa robia najvacsie drahoty...
/kukiak: no a logiku by sme v tom tazko hladali vsak
u mna detto.. slovina najvacsi strasiak. Matiku som sa ucil da sa povedat celkom pribezne a nieco sa na mna nalepilo, pokial nepotiahnem nejaku fakt hovadinu. Anglinu som sa ucieval cely cas a Nemina, to su tie iste temy len v inom jazyku, ktory viem horsie, ale viem ze to dam najhorsie na 3. Ta slovina no :-/, presne ako vravis, bude mi to na nic
jankyi, tie výsledky slohu viete preto, lebo sa opravujú na školách, a teda vaše učiteľky vám môžu povedať výsledky iba zo slohov, keďže ich samy opravovali.
Ja zatiaľ viem iba slovinu - 100%. Z angliny sú už tiež opravené, ale údajne zástupkyňa riaditeľky nariadila profesorkám nám povedať výsledky až 18.5.
Dnes nam dosli oficialne vysledny pisomiek SJ - test 76%, sloh 75%, AJ - test 78%, sloh 95%, nadmieru som spokojny
Vyvesili aj terminy, spoluziak odpoveda z 3 predmetov v jeden den, teda nezavidim mu
triedny nam dnes vravel, ze tie vysledky su vyhlasovane az preto na poslednu chvilu, aby sa potom nemal cas nikto stazovat a pod. Podla neho to maju opravene a vyhodnotene minimalne dva tyzdne dopredu...
Syfon napísal:Dnes nam dosli oficialne vysledny pisomiek SJ - test 76%, sloh 75%, AJ - test 78%, sloh 95%, nadmieru som spokojny
Dnes nam dali aj terminy, spoluziak odpoveda z 3 predmetov v jeden den, teda nezavidim mu
aj ja mam tri predmety v jeden den a to buduci tyzden v stredy a tym pre mna kosla konci ,to mas jedno kolko dni po sebe ci jeden naraz alebo kazdy den jeden predmet ,
No mne by to rozhodne teda jedno nebolo, ešte 2 predmety ako anglina a infina by sa v jeden deň zvládnuť dali, ale keby som mal dokopy matiku a litiku, tak by som sa nepotešil.
neviete ako to je ked niekto nspravi na potrebny pocet percent ani zo slohu ani z testu napriklad z nemciny ze co sa potom deje pls napiste ci neviete co sa potom deje ako co je pripusteny k maturitam
Všetko je v pohode, len musíš zmaturovať na najhoršiu možnú známku 3. Ak by si odpovedal na 4 a komisia by Ti ju dala, berie sa to, ako keby si odpovedal na 5.. to teda znamená, že si neprešiel.. To je všetko... samozrejme, ak by si napísal aj na 0%, môžeš mať pri ústnej 1. Ale to je veľmi málo pravdepodobné.. dúfam, že som pomohol...
takze vysledky su na skole a vsetko okolo 65% to sjl a anj a to mam pri tom same stvorky:D som rad ze idem prec z tej skoly uz lebo matikarka je fakt krava asi pojdem az v septembri
Zalezi od toho, kto sa s tym ako vysporiada spoluziaci teda niesu z toho nadseny a aj profaci to nepovazuju za najlepsie riesenie, ale vyhodou je, ze to maju hned za sebou.