Crank 2 0/10
Rozmyslal som ci to nahodou nehodit do temy najvacsie filmove sklamanie, lebo pravdupovediac som sa na tento film tesil.
Na tomto filme je asi najhorsia rezia a celkove spracovanie. A to nevravim este o blbom namete a o hudbe. Ak sa to vôbec da hudbou nazvat.
Chcel som tomu dat aspon 1/10 za Jasona Stathama ktoreho mam celkom rad, ale ked som videl tu bitku o skrinku pri elektrickych rozvodoch... no proste lol .
Este pridavam zopar veci pri ktorych sa mi zastavolal rozum:
Na co operovat niekoho, komu aj tak v blizkej dobe chceme vybrat nejake organy a chceme ho nechat zomriet.
V obkluceni policajtov po teba pride buzna na motorke a vsetci policajti sa len necinne pozeraju.
A este ta scena v tom aute. Pouzil chlapika bez vesty ako zivy stit a traja do neho strielali. Jasne ze sa mu nic nestalo. No on dokazal prestleit vsetko a zabit dokonca aj sofera. Asi po nom strielali so slepymi.
Odrazeny naboj asi od 5 alebo 6 veci ti skonci v hlave. To je iny biliard.
pHysIQ napísal:Crank 2 0/10
Rozmyslal som ci to nahodou nehodit do temy najvacsie filmove sklamanie, lebo pravdupovediac som sa na tento film tesil.
Na tomto filme je asi najhorsia rezia a celkove spracovanie. A to nevravim este o blbom namete a o hudbe. Ak sa to vôbec da hudbou nazvat.
Chcel som tomu dat aspon 1/10 za Jasona Stathama ktoreho mam celkom rad, ale ked som videl tu bitku o skrinku pri elektrickych rozvodoch... no proste lol .
boha ty si taky dement.........ty si zas jeden z tych co nedokazu vypnut mozog a bavit sa......neviem co si od tohto filmu cakal.....druheho gladiatora?......a nechod na mna s tym ze je to tvoj nazor a bla bla bla....si dement a dementom aj ostanes..konec diskusie
whitecOder napísal:boha ty si taky dement.........ty si zas jeden z tych co nedokazu vypnut mozog a bavit sa......neviem co si od tohto filmu cakal.....druheho gladiatora?......a nechod na mna s tym ze je to tvoj nazor a bla bla bla....si dement a dementom aj ostanes..konec diskusie
Ty by si sa zase mal naučiť rešpektovať názor a pohľad iných...
Ja od filmu očakávam myšlienku, originalitu, dobré spracovanie a istý kataraktický zážitok a tento film ma napr. vôbec nemá čím zaujať, tým pádom ťa mám označiť za jednoduchého fanúšika, ktorý nevie "zapnúť"?...
whitecOder napísal:boha ty si taky dement.........ty si zas jeden z tych co nedokazu vypnut mozog a bavit sa......neviem co si od tohto filmu cakal.....druheho gladiatora?......a nechod na mna s tym ze je to tvoj nazor a bla bla bla....si dement a dementom aj ostanes..konec diskusie
Njn mam iny nazor ako ty tak som automaticky dement. Ty si dal tomu filmu 8/10. Ze ta to uplne dostalo. A cim konkretne? Tou v kuse sa pohybujucou kamerou, sekavym pohybom, priblblymi animaciami? Alebo tym ze toto je tvoj prvy a jediny film ktory si kedy videl?
Co som od toho filmu cakal? Nieco co sa da pozriet a nemat chut to po 2o min. vypnut.
Nechcem urazat ale pred tym nez ides napisat nejaky prispevok alebo pozriet nejaky film tak mal by si zapnut ten svoj.
Forrest Gump - "Pro hlupáka každý hloupý".
whitecoder ma zjavne naucenu jedinu frazu a opakuje ju ako opica, pretoze ak si pozriete jeho reakciu na mna 3 stranky dozadu, zistite, ze je presne taka ista Svoju neschopnost argumentovat alebo akceptovat nazor druheho riesi osobnymi utokmi, tak ako aj zopar inych ludi na tomto fore...
Crank 2 som nevidel, ale uz podla traileru asi viem, co mu vadilo - prilis vela nerealnych blbosti. Mozog vypnut viem, prave vcera som pozrel Kuriera, dalo sa pritom pobavit a ani tych blbosti tam nebolo vela. Take filmy mam rad. V podobnom style bol aj Crank 1. Akciu bez vacsieho zmyslu zvladnem, ale nemam rad uplne nerealne veci. Toto neber tak, ze odsudzujem Crank 2 ked som ho nevidel, ale daju sa najst filmy, ktore ludia obhajuju prave tym, ze sa nad nimi netreba zamyslat, no ja nemam rad, ked si pripadam tak, ze si zo mna reziser robi srandu (bondovky s Brosnanom).
A videl si Shoot 'Em Up ? Tiez tam toho nebolo vela na rozmyslanie, ale film zaujal. (tym nechcem obhajovat crank 2 kt. som nevidel a ani neplanujem)
//inak ma to v popise ze "Akční / Thriller / Krimi " a ja som bol doteraz v tom, ze aka skvela parodia
Nevidel som, ale tak moze to byt dost subjektivne. Taketo filmy neodsudzujem, ale dokazem pochopit, ked ich niekto miluje a druhy nenavidi. Sam sa nepovazujem za "intelektualneho divaka" a je mi jedno ci je film z Europy alebo Hollywoodu, hlavny je celkovy dojem. Aj taky Ali G in da house mi pripada ako strasna blbost, ale u kultovych filmov to tak byva
pHysIQ napísal:Crank 2 0/10
nechapem prečo niekto berie važne filmy, ktore neboli myslene važne lol... ako keby si daval pi**** režiserovi za to, že natočil film podla skutočneho pribehu a dosral to
Old Dirty Bastard napísal:nechapem prečo niekto berie važne filmy, ktore neboli myslene važne lol... ako keby si daval pi**** režiserovi za to, že natočil film podla skutočneho pribehu a dosral to
Ale vsimni si, ze kritizuje veci, ktore treba mysliet vazne (rezia, namet, hudba), ale o tom som uz pisal vyssie.
Old Dirty Bastard napísal:nechapem prečo niekto berie važne filmy, ktore neboli myslene važne lol... ako keby si daval pi**** režiserovi za to, že natočil film podla skutočneho pribehu a dosral to
Filmy ktore neberiem vazne su napr. komedie, parodie, animaky... Nech sa v nich deje co che proste sa nad tym nejak extra nezamyslam. Dokazu ma pobavit aj uplne nerealne filmy ale toto uz bolo vazne vela. Od tohto som ocakaval ze sa to aspon ako tak chyti na jednotku.
haha11 tak ty musíš pozerať riadne pecky keď 5/10 je pre teba low
Pre mňa je jednoznačne zlé pokračovanie Hooligans film Green Street Hooligans 2. To v tom vezení. Keby sme si s kamarátom nehovorili že všetci su v tom filme tak herecky nadaný, asi by sme sa nezabavili. Proste nepodarené. 2/10 tie 2 body scénu keď jeden mlátil druhého činkami a ostatní nemo sledovali
//No čo už. Mal si si pozrieť žáner lebo Max ťa nemal rozosmiať
síce to nie sú zlé filmy, ale sklamali ma osobne, neviem ako vás ale...: Cloverfield (ľúbostný thriller, žalostne zlá kamera... trend REC a QUARANTINE je asi IN) ... Max Payne (bla-bla-bla, skoro ako v hre ale nuda...) Uninvited (kde, kto kedy s kým, čo?) ... áno, viem, mali s tým kopu roboty, a vlastne nemám prečo komentovať (ne)úspech ale... keď ja som sa na ne tak tešil a stáli za houno...
vi ste tu uplny vymetenci od filmov ( cest vinimkam ) zaradit pulp fiction, 300, sin city a mnoho dalsich medzi zlefilmy to sa rovna uplna dezorientovanost v oblasti filmov. vy im nerozumiete
Ak sa v nazve temy mysli v poslednej dobe, tak 1612: Chroniki smutnogo vremeni je nehorazne nudna zalezitost. A jednorozca v historickom filme ani komentovat nejdem.