poznáš také že detská linka dôvery?
alebo také že psychiatria?
vyhrat nad zivotom a svetom nikto nevyhra, ale vzdat sa je zbabele, to je pravdazuzuzu napísal:...
aha no hmm no jasne. Vies co? vzdat sa nie je zbabele pretoze zivot je vopred prehrany boj, zijes len nato aby si splodil par spratkov co ta nahradia. Proste umres, chcipnes, zdochnes, skapes. Bez vynimky caka to kazdeho, aj mna, aj teba, aj vsetkych. Tak vies dakomu sa to moze zdat ako dobre zdovodnenie. Naco sa trapit? Naco zit cely zivot ked jeho vysledok je STALE ROVNAKY? Aby si si uzival? Ale stale nakoniec chcipnes, proste to je neovratitelne. Proste ten co sa zabije teraz je hero pretoze na to ma. Ci si bohaty, chudobny, zdravy, chory, pekny, skaredy proste chcipnes bez vynimky kazdy jeden. Zivot je o vecnom trapeni sa, sem tam uzivani si s ROVNAKYM koncom pre kazdeho. Akurat rakvicku a pocet plakajucich ma kazdy iny. Dakto hori 20 minut, dakoho pochovaju len tak. Dakto bude horiet dlho lebo ako tak vidim niektorych ludi tak maju viacej alkoholu v tele ako krvi, takze tak.nordkapp_pb napísal:vyhrat nad zivotom a svetom nikto nevyhra, ale vzdat sa je zbabele, to je pravda
trafena hus zase zagagalaqwerty-xyz napísal:idioti co maju bezstarostny zivot a valaju si pucky pred pocitacom kazdy den .....
nie, psychiatra. psycholog by bol z neho na nervy, psychiater mu moze pichnut nejake lieky, z ktorych by bol tichoZačiatok Konca napísal:Skôr by potreboval psychológa, ako psychiatra...
Podla coho ineho sa posudzuje clovek, nez podla nazorov ktore prezentuje?! Cize ak zacnes pisat blbosti, nepoviem si "Aky si fajn clovek." ale poviem si, ze Ti asi j*be a nie si normalny. Ak mas nejaky iny napad podla coho posudzovat cloveka, okrem jeho prejavenych nazorov a postojov, prosim, rad si to precitam. Samozrejme v ramci internetoveho fora.lollo napísal: takze ak ja by som zacal pisat nejake hluposti aj o mne by ste tak pisali?:D
ano mas pravdu a ako aj pisal bushido mozno pise preto aby reagovali mozno v reali je uplne iny aj ked uz zacinam pochybovat...ale ozaj by som bol zvedavy a asi aj vacsina z vas aky je v realiVigor napísal:Podla coho ineho sa posudzuje clovek, nez podla nazorov ktore prezentuje?! Cize ak zacnes pisat blbosti, nepoviem si "Aky si fajn clovek." ale poviem si, ze Ti asi j*be a nie si normalny. Ak mas nejaky iny napad podla coho posudzovat cloveka, okrem jeho prejavenych nazorov a postojov, prosim, rad si to precitam. Samozrejme v ramci internetoveho fora.