samovrazda

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

další výmel do party :lol:
poznáš také že detská linka dôvery?
alebo také že psychiatria?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Skôr by potreboval psychológa, ako psychiatra... :roll:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Samovražda je najväčšia hlúposť... Kedysi som mala takúto myšlienku ale všetko som to riešila len a len v hlave... A potom som prišla na úžasnú myšlienku : Nezabijem sa lebo to by som priznala prehru a to sa nemôže stať, ja so všetkým a všetkými vy*ebem a ostanem žiť :) Pomohlo...
Vždy si v týchto situáciach treba povedať že nie som sám čo má problémy. Stačí sa poobzerať okolo seba a každý má problémy a každý sa ich snaží vyriešiť tak aby dosiahol svoju spokojnosť.
Samovražda je prehra nad týmto svetom, nemôžete predsa dopustiť aby on bol víťaz... Samovražda nikdy nič nerieši iba veci zhoršuje.
Ňou ublížiš všetkým tým, ktorým na tebe záležalo. A myslím že majú dosť problémov tak ako každý z nás tak prečo im spôsobovať ešte i bolesť?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

zuzuzu napísal:...
vyhrat nad zivotom a svetom nikto nevyhra, ale vzdat sa je zbabele, to je pravda :-)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nordkapp_pb napísal:vyhrat nad zivotom a svetom nikto nevyhra, ale vzdat sa je zbabele, to je pravda :-)
aha no hmm no jasne. Vies co? vzdat sa nie je zbabele pretoze zivot je vopred prehrany boj, zijes len nato aby si splodil par spratkov co ta nahradia. Proste umres, chcipnes, zdochnes, skapes. Bez vynimky caka to kazdeho, aj mna, aj teba, aj vsetkych. Tak vies dakomu sa to moze zdat ako dobre zdovodnenie. Naco sa trapit? Naco zit cely zivot ked jeho vysledok je STALE ROVNAKY? Aby si si uzival? Ale stale nakoniec chcipnes, proste to je neovratitelne. Proste ten co sa zabije teraz je hero pretoze na to ma. Ci si bohaty, chudobny, zdravy, chory, pekny, skaredy proste chcipnes bez vynimky kazdy jeden. Zivot je o vecnom trapeni sa, sem tam uzivani si s ROVNAKYM koncom pre kazdeho. Akurat rakvicku a pocet plakajucich ma kazdy iny. Dakto hori 20 minut, dakoho pochovaju len tak. Dakto bude horiet dlho lebo ako tak vidim niektorych ludi tak maju viacej alkoholu v tele ako krvi, takze tak.
A s nebom a peklom sa netrapte. Skoncime v pekle vsetci, mozno tam budeme mat aj hojko fan klub. . . .
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

qwerty - pocul si uz niekedy slovne spojenie - "zmierit sa s osudom" ???
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

qwerty - nastastie podaktori z nas maju to stastie ze si dokazu najst za zivot par zien, kopec priatelov, zazit vela veci, za ktore im to stoji.. no ale zas narodit sa s diagnozou kreten.. mas to tazke kamo, respekt
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

qwertas -> dnes ti chlapce ide ako uz davno nie, to sa neda upriet :-) ... vpodstate hovoris, ze tvoji rodicia ta mali hned pri narodeni utopit jak mača, lebo vysledok by bol aj tak taky isty ? ? ? ...

... ja ti nevim karle, ale vono za tim neco bude ne ? ...

... mojim cielom je cesta ako sa hovori, dokazem si zivot uzivat taky aky je, keby bolo vsetko idealne tak by to casom stejne zacalo stracat svoje caro :-) vime zue tu nebudem vecne ale aj tak chcem z toho vytrieskat co najviac, nie sa zbabelo vzdat ako srac s debilnou prupovidkou o nezvratnom osude :-)

// a ked si tu o tom tak hovoril ... kurna nejak mi veru zacina stupat obsah krvi v alkohole, mal by som to poriesit dalsim pivkom :-) ... mozno aj preto aby som horel dlhsie, lebo mi za to kazda jedna minuta stoji :-) ...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

qwerty: samovrazda je cira zbabelost, nic sa tym nevyriesi. akurat zbabelo utecies od problemov, pricom narobis dalsie problemy svojmu okoliu. kto musi riesit problemy samovrazdou, ten nemoze byt psychicky normalny.
mam na teba otazku: v ktorej krajine je samovrazda normalna vec? samovrazda nie je normalna vec a to mozes byt hocikde.
ako vravis, vacsina ludi by bola pri problemoch na liekoch, ale rozhodne by sa nechcela zabit ;)
qwerty-xyz napísal:idioti co maju bezstarostny zivot a valaju si pucky pred pocitacom kazdy den .....
trafena hus zase zagagala
Začiatok Konca napísal:Skôr by potreboval psychológa, ako psychiatra... :roll:
nie, psychiatra. psycholog by bol z neho na nervy, psychiater mu moze pichnut nejake lieky, z ktorych by bol ticho
Maki
Darca
Darca

ades: samovrazda bola normalna v japonsku .... bola...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

maký :-P -> to ze bola rozsirena neznamena ze bola normalna ... japonci sice brali samovrazdu onehdá ako akt čestnej prehry, kazdy mlady ked uz nemohol byt manazerom chcel byt aspon "samurajom", tak to skoncil ... a vobec kedy boli japonci aspon trochu normalni ? ? ? ...
Maki
Darca
Darca

ty chod na odber alkoholu.... :D

ci boli normalni to je otazne, kazdopadne zrejme az doteraz v nich pretrvalo nieco z ich samurajskych predkov - pretoze ono to chce bud neskutocnu odvahu vziat si zivot, alebo to vazne nemat v hlave v poriadku... priklanam sa k spojeniu tychto dvoch moznosti,,,
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ty voe, ja budem sestricky sponzorovat MOJIM alkoholom ne ? :-D :-D ...

... nejak sa ale asi ani moc nedivim - ked si pozres ako to bezi napr. v takom tokiu ... na kazdeho su kladene strasne prisne naroky, preistoru pre sebarealizaciu relativne malo, naočkované stereotypy a k tomu strašne šialena japonska popculture ... ti neviem ci to teda nakoniec nebude lepsie riesenie :-) :-) ...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Qwerty?

Teraz vazne, kto ta ma na svete uprimne rad?

Rodina?
Mas akurat tak otca co ta neznasa a keby zistil ze niesi jeho biologicky syn tak by ta vyhodil na ulicu a na rozlucku ti naplul medzi oci. Zvysok tvojej rodiny sa pretvaruje a popritom nenapadne ignoruje fakt ze tvoj otec ti nici zivot, lebo im na tebe nezalezi.

Kamarati? Nemas ziadnych skutocnych kamaratov pretoze si proste ini ako ostatni a nikdy si nikam nezapadal. Ak si niekedy nejakych mal tak akurat preto aby si mali z koho robit srandu, mal im kto robit ulohy, pripadne im pozical na pivo. Vies ze za chrbtom sa ti vsetci smeju ale sam seba utesujes predstavou ako sa v buducnosti vysvihnes a ukazes im kto je tu debil. Zaroven vsak vies ze neexistuje sanca ze by sa to stalo.

Priatelka? Nemas ziadnu priatelku, pretoze kazdu zenu bud odpudzujes alebo si pre nu butlava vrba ktorej sa moze vyplakat, aby hned potom sla za ozajstnym chlapom. Na forum pises ze nevies ktoru si vybrat, pricom v skutocnosti o teba ani jedna z nich nezakopne, iba ak zo srandy. Vsetky ti hovoria aky si uzasny ale ani jedna z nich o teba neprejavi zaujem. Pretoze ho nemaju a nikdy mat nebudu. To vies dobre aj sam.

Prides sem na forum lebo ta uz unavuje to ubijajuce plahocenie sa po svete kde ta nikdo nechape a kde nikoho nezaujimas. A jedine coho sa dockas je ze ti kazdy rovno povie ze si idiot ktory by si to mal skocit. Nikdo s tebou nikdy nesuhlasil a ak sa ti niekdo nevysmial, tak len preto ze sa mu nechcelo.

Najradsej by si sa zabil ale nespravis to, vravis si ze budes bojovat pretoze ty niesi srac a vsetko to raz bude naopak, pricom vies ze ziadna pekna buducnost pre teba neexistuje a ani ta autosugescia uz nieje to co byvala kedysi. Niesi ziadny bojovnik, len mas zo samovrazdy prilis velky strach tak ako ti "priposrati debilci" o ktorych si tu pisal.

Vsetko co som ti sem napisal vies dobre aj sam, len mam pocit ze si to potreboval pocut od niekoho ineho aby si si to plne uvedomil. Tak sprav to, o com si tak dlho snival, ukaz vsetkym ze niesi looser. Najdi odvahu a odid. Mozno ze aspon niekdo si uvedomi ze si nebol srac, ze mu budes chybat aj ked si ani nevsimol ze ta mal vlastne rad.

Dovtedy vsak budes pre kazdeho len kus hovna.

Drzim palce.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

tema o samovrazde :D a riesime tu uplne niekho ineho ako sme mali :) ale nevadi :lol: ale paci sa mi to ako niektory ludia podla prispevkov daneho cloveka vedia odpisat :roll:

ved to je na HLAVU!!!!!

takze ak ja by som zacal pisat nejake hluposti aj o mne by ste tak pisali?:D :smt098

a teraz K- utok :P
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

lollo napísal: takze ak ja by som zacal pisat nejake hluposti aj o mne by ste tak pisali?:D
Podla coho ineho sa posudzuje clovek, nez podla nazorov ktore prezentuje?! Cize ak zacnes pisat blbosti, nepoviem si "Aky si fajn clovek." ale poviem si, ze Ti asi j*be a nie si normalny. Ak mas nejaky iny napad podla coho posudzovat cloveka, okrem jeho prejavenych nazorov a postojov, prosim, rad si to precitam. Samozrejme v ramci internetoveho fora.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Veď on to robí v každej téme naschvál, aby sme písali o nom. Ja byť admin dám mu rank luzer troska a ku každému príspevku ktorý postne bude pridaná veta "vyplod chorej, sprostej hlavy - nebrať vážne" a odporučil by som každému aby na to nereagoval, potom by ste videli aké jedy do neho pôjdu.

Inak este k téme:
Poznal som jednu babu ktora si nevedela nájsť chalana a tak minulý víkend skočila z ôsmeho poschodia. Nikomu o tom nepovedala, pred smrťou sa ospravedlnila kamarátke s ktorou sa pohádala a nechala list na rozlúčku. Nepísala to do fóra...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Vigor napísal:Podla coho ineho sa posudzuje clovek, nez podla nazorov ktore prezentuje?! Cize ak zacnes pisat blbosti, nepoviem si "Aky si fajn clovek." ale poviem si, ze Ti asi j*be a nie si normalny. Ak mas nejaky iny napad podla coho posudzovat cloveka, okrem jeho prejavenych nazorov a postojov, prosim, rad si to precitam. Samozrejme v ramci internetoveho fora.
ano mas pravdu a ako aj pisal bushido mozno pise preto aby reagovali mozno v reali je uplne iny aj ked uz zacinam pochybovat...ale ozaj by som bol zvedavy a asi aj vacsina z vas aky je v reali :) lebo ja by som to chcel ozaj vediet ci sa iba hraje alebo je...
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Človek by sa mal posudzovať aj z vnútornej stránky nie len podľa toho ako ho charakterizuje skupinka ľudí.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

:roll:

Ako inak sa da vnutorna ludska stranka spoznat, nez tym, ako sa clovek prejavuje, vyjadruje? Dokazes mi to vysvetlit?!
Napísať odpoveď