Bojove umenia a pod.

O športe...

Ktoré bojové umenie je vaše najoblúbenejšie ?

Muay Thai
95
28%
Kung Fu
30
9%
Karate
24
7%
Judo
8
2%
Capoeira
30
9%
Aikido
39
12%
Combat Sambo
6
2%
Taekwondo
29
9%
ine
74
22%

Celkom hlasov: 335

Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Podla kniziek alebo videa sa nikdy nenaucis dobru techniku a bez nej mozes mat za par rokov vazne problemy s klbmi.
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Viko6 »

[quote="Kybelvody"]Podla kniziek alebo videa sa nikdy nenaucis dobru techniku a bez nej mozes mat za
DarX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarX »

dali by sa naucit nejake zakladne udery bez trenera, doma, iba tak s knihou ?...nejaky ten box, muaythai....chodil som pol roka na aikido ale velmi ma to nebavilo a chcel by som sa teraz popri posilke nieco uzitocne naucit....na kluby nemam cas
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

tak sa nauc len zaklady v klube a potom trenuj doma, bez techniky si odpises klby
ironfisted_monk
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ironfisted_monk »

Viko6 napísal:dobre jak bruce lee povedal ked sa chces naucit bojovat tak bojuj a nie poskakovat v karate a podobnych srackach chcelo by to niake wing tsun,jeet kune do,muay thay a podobne tam sa nieco naucis.
co tu rozpravas kktiny ked o tom kkt vies? snazis sa tu citovat bruce leeho ale on nic take nepovedal, za prve nwm co mas proti poskakovaniu aj bruce lee hovoril ze mas byt v pohybe, za druhe je sice pravda ze bruce lee cvicil wing tsun, ale potom s tym prestal a hovoril ze tradicne styly ako napr. wing tsun nie su efektivne, aspon nie v kazdej situaciu, za tretie jeet kune do neni ziadne bu a ani bs, je to len filozofia boja, a neviem preco by malo byt karate sracka, vsak karate sa vyvinulo z wu shu a wing tsun je jeden zo stylov wushu, takze podla teba je asi to co spada pod wu shu efektivne ale to co sa z neho vyvinulo nie je? ja cvicim hung gar (nezabudni povedat ze hung gar je slaby), ale za to ze cvicim tento system tak nebudem odsudzovat ine system ako napr. wing tsun alebo ine bojove umenia ako napr. karate. Nejde o to co cvicis ale ako cvicis.
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

no...ja som sa prihlasil na Wing Tsun a musim povedat ze je to celkom slusne :) to ze som tam bol len par krat tak ma naucili celkom vela :) fakt odporucam ak mate taku moznost vo vasom meste :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mate niekto skusenosti s krav magou? konkretne BA-K1 centrum?
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Pls viete o nejakom klube (kick-box, maui thai...) v okoli PN ???
Jano_O
Amateur
Amateur

jou

Príspevok od používateľa Jano_O »

cawte ludia chcem sa spitat ci njekde v BB njeje nejake centrum kde su boxovacie vrecia , hrušky a proste treningove veci na box... prosim ak o njecom takomto v Banskej Bystrici viete ... napiste sem alebo aj do SS :-) diky moc
ehm
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ehm »

Zdravím...neviete náhodou či sa v KE niekde poriadne trénuje muay thai alebo wing tsun. Alebo poradiť aké bojové umenie by bolo v KE najlepšie. Ide mi hlavne o to, aby to boli poriadny trénery nie nejaký 18 ročný chlapci. Chcel by som začať od septembra tak žeby som sa dovtedy poriadne informoval keďtak tam zavolal a dohodol sa. Alebo sem hoďte nejaký link. :) Za každú radu ďakujem :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ehm napísal:Zdravím...neviete náhodou či sa v KE niekde poriadne trénuje muay thai alebo wing tsun. Alebo poradiť aké bojové umenie by bolo v KE najlepšie. Ide mi hlavne o to, aby to boli poriadny trénery nie nejaký 18 ročný chlapci. Chcel by som začať od septembra tak žeby som sa dovtedy poriadne informoval keďtak tam zavolal a dohodol sa. Alebo sem hoďte nejaký link. :) Za každú radu ďakujem :)
neviem presne kde, ale cital som, ze v KE je muay thai klub, ale oc ma viac zaujalo, bolo to, ze v KE sa trenovalo donedavna aj Sambo udajne na pomerne vysokej urovni, urcite by som pouvazoval aj nad tym, ked hladas nejaku vypln casu :) http://www.combatsambo.sk/
ehm
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ehm »

wou díky to vyzerá nice tak to asi skúsim :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja navštevujem sandu / čínsky box / a vrelo odporúčam, paráda.
Myslím, že jedno z TOP bojových umení.
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

ja som tiez zacal chodit na Wing Tsun ako aviceN a musim povedat ze je to parada... chvilu som chodil na box a tam to bolo vacsinou o udere a vyhybani (tak v skratke) ale tuto je perfektne rozvinute... vrelo odporucam... 8) 8)
PIGO
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PIGO »

Ares011 napísal:Pls viete o nejakom klube (kick-box, maui thai...) v okoli PN ???
Ja chodim do Styx Fightclub... je tam MMA a K1 ale ked povies trenerovi nech ta uci iba muay thai alebo kickbox neni problem 8)
igorovic
Expert
Expert

Príspevok od používateľa igorovic »

videjko zo zapasu kung fu/baji/vs kyokushin karate
tu
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Záleží od Tvojej mysle, či je to reálne ;)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

preco nie - sustredenie energie do jedneho bodu a jedneho pohybu... dlhe roky treningu, vyuzitie znalosti o nestabilnych bodoch supera a ides...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

pochybujem ze to je realne
pri predstavovani atd to urcite vyzera ze je strasne sustredeny a dokaze spickou prstu odhodit 100kiloveho chlapa na 10metrov, ale ver mi ze v reale sa mu hodis po nohach a moze do teba strkat ako chce a aj tak ho na zem strhnes a tam mu z tvare spravis hamburger :lol:

nie seriozne, je to bullshit vsimni si jak "letia" ti spolupracovnici, su horsi jak filmarik a filmuska, keby si parkrat zazil urcite prvky zapasenia/juda tak by si zistil ze nikdy nebudes "balancovat" a bezat dozadu 10metrov, bude padnes v prvom alebo po druhom pevne stojis na nohach a takisto by si zistil ze aby si niekoho odhodil ti nestaci 5cm pohyb dopredu
Napísať odpoveď