Bojove umenia a pod.
-
ironfisted_monk
Novice
- Kontaktovať používateľa:
co tu rozpravas kktiny ked o tom kkt vies? snazis sa tu citovat bruce leeho ale on nic take nepovedal, za prve nwm co mas proti poskakovaniu aj bruce lee hovoril ze mas byt v pohybe, za druhe je sice pravda ze bruce lee cvicil wing tsun, ale potom s tym prestal a hovoril ze tradicne styly ako napr. wing tsun nie su efektivne, aspon nie v kazdej situaciu, za tretie jeet kune do neni ziadne bu a ani bs, je to len filozofia boja, a neviem preco by malo byt karate sracka, vsak karate sa vyvinulo z wu shu a wing tsun je jeden zo stylov wushu, takze podla teba je asi to co spada pod wu shu efektivne ale to co sa z neho vyvinulo nie je? ja cvicim hung gar (nezabudni povedat ze hung gar je slaby), ale za to ze cvicim tento system tak nebudem odsudzovat ine system ako napr. wing tsun alebo ine bojove umenia ako napr. karate. Nejde o to co cvicis ale ako cvicis.Viko6 napísal:dobre jak bruce lee povedal ked sa chces naucit bojovat tak bojuj a nie poskakovat v karate a podobnych srackach chcelo by to niake wing tsun,jeet kune do,muay thay a podobne tam sa nieco naucis.
Zdravím...neviete náhodou či sa v KE niekde poriadne trénuje muay thai alebo wing tsun. Alebo poradiť aké bojové umenie by bolo v KE najlepšie. Ide mi hlavne o to, aby to boli poriadny trénery nie nejaký 18 ročný chlapci. Chcel by som začať od septembra tak žeby som sa dovtedy poriadne informoval keďtak tam zavolal a dohodol sa. Alebo sem hoďte nejaký link.
Za každú radu ďakujem 
neviem presne kde, ale cital som, ze v KE je muay thai klub, ale oc ma viac zaujalo, bolo to, ze v KE sa trenovalo donedavna aj Sambo udajne na pomerne vysokej urovni, urcite by som pouvazoval aj nad tym, ked hladas nejaku vypln casuehm napísal:Zdravím...neviete náhodou či sa v KE niekde poriadne trénuje muay thai alebo wing tsun. Alebo poradiť aké bojové umenie by bolo v KE najlepšie. Ide mi hlavne o to, aby to boli poriadny trénery nie nejaký 18 ročný chlapci. Chcel by som začať od septembra tak žeby som sa dovtedy poriadne informoval keďtak tam zavolal a dohodol sa. Alebo sem hoďte nejaký link.Za každú radu ďakujem
co myslite je to realne?? http://www.youtube.com/watch?v=967f3yMT ... ature=fvwp
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
pochybujem ze to je realne
pri predstavovani atd to urcite vyzera ze je strasne sustredeny a dokaze spickou prstu odhodit 100kiloveho chlapa na 10metrov, ale ver mi ze v reale sa mu hodis po nohach a moze do teba strkat ako chce a aj tak ho na zem strhnes a tam mu z tvare spravis hamburger
nie seriozne, je to bullshit vsimni si jak "letia" ti spolupracovnici, su horsi jak filmarik a filmuska, keby si parkrat zazil urcite prvky zapasenia/juda tak by si zistil ze nikdy nebudes "balancovat" a bezat dozadu 10metrov, bude padnes v prvom alebo po druhom pevne stojis na nohach a takisto by si zistil ze aby si niekoho odhodil ti nestaci 5cm pohyb dopredu
pri predstavovani atd to urcite vyzera ze je strasne sustredeny a dokaze spickou prstu odhodit 100kiloveho chlapa na 10metrov, ale ver mi ze v reale sa mu hodis po nohach a moze do teba strkat ako chce a aj tak ho na zem strhnes a tam mu z tvare spravis hamburger
nie seriozne, je to bullshit vsimni si jak "letia" ti spolupracovnici, su horsi jak filmarik a filmuska, keby si parkrat zazil urcite prvky zapasenia/juda tak by si zistil ze nikdy nebudes "balancovat" a bezat dozadu 10metrov, bude padnes v prvom alebo po druhom pevne stojis na nohach a takisto by si zistil ze aby si niekoho odhodil ti nestaci 5cm pohyb dopredu