To, čo som napísal hore, som písal nasratý. Nemám problém vypnúť nudný film a tento NUDNÝ FILM som nevypol len kvôli tomu, že som od neho niečo čakal a to NIEČO som od neho čakal preto, lebo 1. bol v téme "Najlepší film v poslednej dobe".lekoklatik napísal:Áno pán recenzista. Musíme donemoty odporúčať filmy typu "Spaľovač mŕtvol"??? Disturbia je oddychovka. čo sa napr o Crank 2 povedať nedá. Tam keď som vypol tak ma to bolelo. Pri disturbii? Takýto film som už dlho nevidel. Bez žiadnych nenormálnych špekulanstiev, proste natvrdo natočený tak, Že si očakával, ale bavilo to. keď už, mne osobne sa tá dievčina nepáčila.
2. užívateľ lekoklatik napísal: "Jednoznačne odporúčam."
Film postrádal akúkoľvek pointu, ktorú môže mať aj film pri ktorom "si ľudia predstavujú oddych". Ináč je to "strata času".
Pokračujúc v trende "ničoho zložitého s nejakou miliónovou myšlienkou" by som hneď mohol utekať za svojou spolužiačkou zo strednej, ktorá pozná tucty podobných filmov a zahltiť to tu "starými zabehnutými schémami", ale to by ste ma už zrejme pohnali z fóra.
Tiež ma trochu zarazilo posmeškovanie, ktoré som si zaslúžil slušným vyjadrením názoru. Aký recenzista doriti?! Ty si čo? Ten kto uráža a kričí má pravdu. Jasné. V našej banánovej republike áno.
A s tou karmou mi môžeš..
//prepáčte za OT, idem kuknúť 21 gramov, napíšem potom..
/// najlepšie filmy budú stále najlepšie, ale to je zrejme len ťahanie sa za slovíčka. Never mind.